Turfweg 15 image 1
Turfweg 15 image 1
Turfweg 15 image 1
Turfweg 15 image 1
Turfweg 15 image 1
Turfweg 15 image 1
Turfweg 15 image 1
icon land 711m²
icon price € 1.050.000 k.k.
icon type Bouwgrond

Omschrijving

* BIEDEN VANAF-PRIJS*

Ontdek de magie van Turfweg 15, Rotterdam - waar jouw droomleven begint op een weelderig perceel van 711 m²!

Dit is niet zomaar een KAVEL; dit is een canvas voor jouw toekomstige meesterwerk. Stel je voor: een majestueuze mega villa, pronkend met luxueuze voorzieningen, omringd door een prachtige tuin waar privacy en grandeur samenkomen. Hier is de kans om het huis van je dromen te bouwen, met ruimte voor alles wat je hart begeert.

Het wordt nog beter!

De Turfweg 15 biedt een unieke mogelijkheid die je nergens anders zult vinden. Durf je de standaard te doorbreken? Waarom bouw je niet twee prachtige villa's op deze unieke kavel? De kavel mag gesplitst worden en dan creëer je niet één, maar twee adembenemende woningen, elk met een eigen adres.

Dit is een zeldzame kans op een van de meest begeerde locaties in Rotterdam. Of je nu kiest voor de grootsheid van een mega villa of de elegantie van twee afzonderlijke woningen, één ding is zeker: de Turfweg 15 is de plek waar jouw dromen uitkomen.

Durf groots te dromen. Durf te bouwen. Dit is jouw kans, grijp hem met beide handen!

De kavel is gesitueerd op de grens van Kralingen en Prinsenland met alle voorzieningen om de hoek, van Kralingse Bos en Plas tot winkelcentrum Prinsenland, openbaar vervoer, Erasmus universiteit, sportverenigingen en uitvalswegen.

De globale gegevens luiden als volgt:

KADASTRAAL
Het perceel is kadastraal bekend: gemeente Kralingen, sectie L, nummer 3412, groot 7 are 11 centiare

PROJECT OMSCHRIJVING
- Het betreft 100% eigendom (‘eigen grond’) en derhalve geen erfpacht
- Er mogen op het perceel twee woningen worden gerealiseerd, uiteraard is het ook mogelijk om één villa met bijgebouw te realiseren
- Het ontwerp van de woning(en) dient passend te zijn binnen de cultuurhistorische waarden van de huidige bebouwing
- Een potentieel ontwerp van de vrijstaande villa’s zijn ter inzage beschikbaar en goedgekeurd door de welstandscommissie
- Parkeren op eigen terrein

BESTEMMINGSPLAN:
Indicatieve en verkorte gegevens (de integrale tekst van het vigerende bestemmingsplan prevaleert te allen tijde nadrukkelijk):

Gemengd 1: met dubbelbestemming Cultuurhistorie
De welstandscommissie heeft in het voortraject goedkeuring gegeven voor het slopen van de huidige opstallen
Bebouwingsnorm: Max 30% van bouwperceel
Voorgevelzone: Max 60% van breedte bouwperceel, 7 meter vanuit voorgevelrooilijn
Bouwhoogte:
Maximale bouwhoogte 11 meter
Maximaal 2 lagen met kap
Kap met plat is geen plat
Kap heeft een helling tussen 20 en 60 graden

U dient zelf onderzoek te doen naar de op dit perceel van toepassing zijnde regels in het geldende bestemmingsplan, wij verwijzen u naar ruimtelijkeplannen.nl.
Ook kunnen wij u in contact brengen met een architect die het bestemmingsplan goed kent.

Voor deze unieke kavel geldt een uiterst scherpe BIEDEN VANAF-PRIJS (!) van € 1.050.000,- k.k. Biedingen vanaf dit bedrag worden door de verkoper serieus in overweging genomen.

DISCLAIMER
Alle verstrekte en nog te verstrekken informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering en indicatieve bouwmogelijkheden heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt te allen tijde van toepassing verklaard, ook indien koper en/of verkoper zich als professionele partij kwalificeert.
Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het vigerende bestemmingsplan prevaleert te allen tijde uitdrukkelijk boven de indicatieve informatie die in deze vermelding wordt gegeven. Gegadigden wordt geadviseerd een eigen deskundige in te schakelen om de aankoop te begeleiden; dat kan bijvoorbeeld een ervaren architect of makelaar zijn.
Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Ellen van den Berg
Ellen van den Berg
e.vandenberg@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.050.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
Per direct
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte
711m²
Buitenruimte
Ligging
Aan rustige weg, In bosrijke omgeving, In woonwijk
Turfweg 15

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van
Turfweg 15, Rotterdam.

Plan bezichtiging

Ligging

[ { "address": "Turfweg 15", "zipCode": "3065 AJ", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9277822, "lng": 4.5406526, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms