HOME AWAY FROM HOME

Uw tweede paradijs

Ook voor de aan- of verkoop van uw tweede huis in het buitenland zijn wij u graag van dienst. Christie’s International Real Estate is marktleider in het topsegment en eigendom van het wereldberoemde veilinghuis Christie’s, opgericht in 1766 in Londen en marktleider in het Het bedrijf is gebaseerd op vertrouwen, integriteit, discretie en uitmuntendheid, uitgangspunten die tot op de dag van vandaag nauwlettend worden nageleefd.

HOME AWAY FROM HOME

Your second home 

Een huis onder de zon, of juist in de sneeuw – in Spanje, Frankrijk, Portugal, Italië, Zwitserland of op een tropisch eiland. R365 Christie’s International Real Estate beschikt over een internationaal netwerk van 1.350 makelaarskantoren in 48 landen om uw ver- of aankoop te begeleiden. Betrouwbaar, veilig en professioneel. U heeft één Nederlands aanspreekpunt en dat is wel zo prettig. Steeds meer cliënten overwegen de aanschaf van een tweede huis in het buitenland.

Het is verstandig u te laten begeleiden door een partij die van alle ins en outs op de hoogte is. In vrijwel elk land en soms zelfs in alle districten en departementen, heeft de huizenmarkt zijn eigen complexe regels, voetangels en klemmen op het gebied van transacties, maar ook wettelijk en fiscaal – het vergt veel kennis om in alle gevallen op de hoogte te zijn van de actuele stand van zaken. Christie’s International Real Estate beschikt over een enorm professioneel netwerk van en daarmee zowel over de internationale expertise als gedegen lokale kennis van de woningmarkt.

 

home away from home

Your trusted advisor

Of het nu om de aan- of verkoop van een exclusieve woning waar ook ter wereld gaat, wij begeleiden u graag in nauwe samenwerking met één van onze lokale, vertrouwde Christie’s International Real Estate partners. Samen met u stellen wij een plan van aanpak op. Vervolgens gaan wij in nauwe samenwerking met onze lokale partners – in het land waar u wilt kopen of verkopen – aan de slag. Zij organiseren de bezichtigingen en de lokale en regionale aan- of verkoopactiviteiten, terwijl wij het hele proces coördineren en voor de internationale marketing en promotie zorgen.

 

Contact opnemen

48
countries
1.350
offices
32.000
real estate
professionals
$500B
sales last 5 years

HOME AWAY FROM HOME

Interesse in de aan- of verkoop van een huis in het buitenland?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
medal

The World's Top Brokers

globe

Global Access. Local Expertise.

diamond

Specializing in Luxury

Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms