AANKOOPSPECIALIST IN HET EXCLUSIEVE SEGMENT 

uw droomhuis aankopen

Heeft u een droomhuis op het oog en wilt u uw kostbare aankoop laten begeleiden door een specialist? R365 | Christie’s International Real Estate is u graag van dienst als aankoopmakelaar. Als marktleider in het topsegment kennen wij de klappen van de zweep en weten we precies waar we op moeten letten en hoe vervolgens de beste deal kan worden bereikt.

AANKOOPBEGELEIDING

Aankoopbegeleiding voor exclusieve objecten

Juist voor bijzondere woningen in het hogere segment is het van belang u te laten begeleiden door een specialist. Wij weten de juiste zaken op waarde te schatten en geven u een onderbouwd advies. Emoties spelen altijd mee maar wij kijken juist objectief naar uw mogelijke nieuwe woning. Zonodig schakelen we in overleg met u externe deskundigen in zoals bijvoorbeeld een bouwkundige of juist een specialist op juridisch of fiscaal gebied. Verder doen wij uitvoerig onderzoek bij het kadaster en eventuele andere instanties.

aankoopbeleiding

De juiste start voor een succesvolle aankoop

Goed advies betaalt zich dubbel en dwars terug. En hoe ervaren u wellicht in andere zaken bent, een woning kopen doet u niet dagelijks. Wij ontzorgen u van a tot z en behartigen uw belangen. Voor aankoopbegeleiding kennen wij in basis twee tariefstructuren, een vast percentage over de koopsom of juist een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke transactieprijs.


Heeft u een droomhuis op het oog?  R365 | Christie’s International Real Estate is als marktleider in het topsegment u graag van dienst als aankoopmakelaar.

 

Contact opnemen

48
countries
1.350
offices
32.000
real estate
professionals
$500B
sales last 5 years
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms