luxe & nieuw wonen

Uw Nieuwbouw­specialist

Verdient uw project landelijke en internationale aandacht van dé specialist voor nieuwbouwprojecten? Juist voor de verkoop van uw projecten in het hogere segment bent u bij R365 | Christie’s International Real Estate aan het juiste adres. Niet voor niets mogen wij ondermeer Amvest, AM Wonen, Ballast Nedam, Bouwbedrijf Hurks, Blauwhoed, BVR Groep, De Nijs Bouw, Dura Vermeer, Frame Vastgoed, FRED Development, Omnam Group, Pinnacle, RED Development, Roosdom Tijhuis, Rotterdamse Ontwikkelings Maatschappij ROM, Smit’s Bouwbedrijf, Timpaan, U-Vastgoed, Van Herk Groep, Van Houwelingen Bouw, Vervat Vastgoed, Bouwmaatschappij Verwelius, Vink Bouw en last-but-not-least VORM tot onze gewaardeerde opdrachtgevers rekenen.

Luxe & nieuw wonen

Special departments for new developments

R365 Christie’s International Real Estate heeft een speciale afdeling die zich volledig bezighoudt met de marktintroductie, promotie en verkoop van exclusieve nieuwbouwprojecten. Zo zijn wij de makelaar voor bekende topprojecten waaronder Pontsteiger, State, Bold, DAM3 and Sluishuis in Amsterdam, Estel in Nijmegen, Rise in Den Haag en CoolTower, Zalmhaven en Post in Rotterdam. Wij verkopen niet alleen actief, maar kunnen vooraf marktonderzoek voor u uitvoeren, evenals aftersales en klanttevredenheid-enquetes die kunnen worden gebruikt in volgende projecten. Dankzij ons uitgebreide Nederlandse en internationale netwerk kunnen wij uw nieuwbouwproject onder de aandacht brengen bij de juiste kopersgroep, die op zoek is naar een woning of pied-à-terre in uw project.

Luxe & nieuw wonen

Meer dan verkoop

Verkopen van nieuwbouw is een vak. Ons vak! Maar Christie’s International Real Estate gaat graag een fors aantal stappen verder. Zo denken wij pro-actief met u mee om het verkoopresultaat te optimaliseren. Bepaalde aanpassingen of additionele services kunnen uw project fors aantrekkelijker maken. Hiervan hebben wij diverse zeer succesvol gebleken voorbeelden; graag spreken wij hier vrijblijvend met u over!

 

Contact opnemen

48
countries
1.350
offices
32.000
real estate
professionals
$500B
sales last 5 years
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms