Verkoopbegeleiding

Succesvol Verkopen van uw exclusieve Woning

Heeft u verkoopplannen en verdient uw huis internationale aandacht? Christie’s International Real Estate heeft 1.350 kantoren in 48 landen en is eigendom van het wereldberoemde veilinghuis Christie’s, opgericht in 1766 in Londen. Christie’s International Real Estate is wereldwijd marktleider in het topsegment.

VERKOOP MET ONS

Internationale samenwerking, regionale expertise

Voor een optimale verkoop van exclusieve villa’s, appartementen, penthouses, monumenten en landgoederen is intensieve marketing en promotie noodzakelijk, niet alleen lokaal via Funda maar juist landelijk en natuurlijk internationaal. Christie’s International Real Estate is niet alleen marktleider in Nederland, maar met 1.350 kantoren in 48 landen ook wereldwijd. Wij bieden u een ongeëvenaard netwerk van in het topsegment gespecialiseerde makelaars. En omdat de Nederlandse woningmarkt meer en meer een internationaal karakter krijgt en het percentage buitenlandse kopers sterk stijgt (tot wel 27%), kunt u zichzelf afvragen: wil ik de markt voor mijn exclusieve woning alleen benaderen via een lokale makelaar of verdient mijn huis ook internationale aandacht van de juiste kopers?
 

Vrijblijvende waardebepaling

INTERNATIONALE VERKOOPKRACHT

Ons wereldwijde netwerk

R365 Christie’s International Real Estate maakt deel uit van een internationaal netwerk van topmakelaars in 48 landen.
Deze unieke positie zorgt ervoor dat wij in contact staan met een welgestelde kopersgroep, zowel lokaal, nationaal als internationaal. Daarnaast hebben wij uitstekende contacten met ondermeer Financial Times, New York Times, South China Morning Post, Wall Street Journal, Financieel Dagblad, Country Life en platformen zoals Mansion Global en Zao Bao. Tevens organiseren wij private events met onze collegakantoren wereldwijd en nemen met Christie’s International Real Estate regelmatig deel aan exclusieve Christie’s evenementen in steden als Londen, Stockholm, Geneve, Amsterdam, Moskou, New York en Hong Kong.

 

Contact opnemen

48
countries
1.350
offices
32.000
real estate
professionals
$500B
sales last 5 years
video img

Why R365 | Christie’s
International Real Estate?

Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms