icon surface 160m² tot 700m²
icon price Op aanvraag
icon type 40px 20

Omschrijving

20 EXCLUSIEVE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES IN ART

Arriveren in Arnhem, wonen in ART. Op een plek waar de stad samenkomt. Een plek die bruist. Het centrum aan uw voeten. Exclusieve winkelstraatjes, restaurants, musea, theaters, galeries en prachtige parken op loopafstand.

ART is exclusief: voor wie de kunst van goed leven verstaat. ART staat voor Arnhem Toren. Een iconisch gebouw net zo elegant als de stad. Kleinschalig met grootstedelijke allure. ART biedt zeer ruime nieuwbouw appartementen en penthouses in het topsegment. De architectuur is stijlvol, de afwerking hoogwaardig. In alles: doordachte plattegronden, verfijnde interieurs, buitengewoon royale terrassen en overal groen in en om het gebouw. Het serviceniveau: eveneens ongekend hoog.

Planning start verkoop medio juni 2023!

ART: een heerlijke plek voor een thuis, pied-à-terre of nieuwe start.
Wonen in ART geeft u een modern stadsgevoel, vlakbij historisch Arnhem. Een plek die inspireert. Eenmaal binnen: rust, ruimte en privacy. En: schitterende uitzichten over Arnhem en al het groen in de omgeving. Een nieuwe blik op uw stad, een frisse kijk op uw leven. Welkom in ART: uw volgende bestemming.

Inviting Entrance
Een grande entree voor Arnhem: ART heet bewoners en bezoekers welkom in stijl. Door de verschillende functies vormt ART een wereld op zich. Mixed-use meets high-end. De uitnodigende lob by zorgt voor een directe verbinding met het  stadshart van Arnhem . Op de begane grond en de eerste acht verdiepingen van ART bevinden zich bovendien een grand-café met riant terras, state of the art kantoorruimtes met flexibele werkplekken en een expositieruimte met podium voor fashion shows en culturele events. In ART wordt gewoond, gewerkt , geleefd. De vele voor zieningen vormen een geheel en versterken elkaar.Als bewoner heeft u uw eigen, zeer elegante entree naar de appartementen
en de penthouses. In de entree bevinden zich 2 liften waarmee maximaal 2 appartementen per woonlaag worden ontsloten per lift, een zeer private, exclusieve verdiepingsontsluiting. Het interieur van de hoofdingang is strak, statig en stijlvol afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals keramische vloer- en wandtegels , houten wanden en aluminium puien. Design tot in detail: zelfs de post vakken en de intercom zijn met zorg ontworpen. Voor de entree is een overdekte kiss & ride mogelijkheid, waarna u uw auto comfortabel parkeert in uw eigen parkeergarage. ART is elke dag bevestigd worden in uw keuze.

Iconic landmark met penthouse-appartementen van 140 tot 800 m2
AR T heeft slechts 6 woonlagen met appartementen van ca. 140 m2 tot 190 m2 en penthouses vanaf bijna 400 m2 tot zelfs 800 m2. Elke plattegrond is nauwkeurig ontworpen met de wensen van de toekomstige bewoners in het achterhoofd. Interieurarchitect Marco van Veldhuyzen heeft de indelingen daarna verder geperfectioneerd. Het resultaat mag er zijn: de woningen baden in het daglicht en bieden een ongekend uitzicht over stad, spoor, water en groen. De appartementen A1 en A4 en de beide penthouses hebben een panoramaview van 270 graden, de andere woningen een schitterend 180 graden uitzicht. U geniet bovendien optimaal van het buitenleven door de zeer grote buitenterrassen op het zuiden en het noorden. Ook deze zijn prachtig afgewerkt met wanden en buitenplafonds van verduurzaamd douglashout en glazen balustrades.

ART is een gebouw met ambitie: het mag de bewoners aan niets ontbreken. Kwaliteit voor alles, zoals te zien is aan het wooncomfort en de luxe afwerking tot in het kle inste detail. De toegepaste materialen zijn stijlvol en duurzaam met een verant woorde herkomst. Het gebouw is gasloos, klimaatadaptief en natuurinclusief. De woningen zijn daarnaast zeer energiezuinig en hebben een gezond binnenklimaat. Niet voor niets is ART beloond met een BREEAM Excellent ontwerpcertificaat en is daar om het meest duurzame gebouw van Arnhem. Grote raampartijen zijn voorzien van zeer hoogrendementsglas , dat niet alleen zonwerend is, maar ook afgestemd op het natuurlijk verwarmen van uw woning. Voor  een optimaal wooncomfort beschikken de appartementen over vloerkoeling en zijn de penthouses tevens voorzien van plafondkoeling. De hoge mate van duurzaamheid van ART garanderen bovendien lage servicekosten.

6 Woonlagen
9e tot en met 14e verdieping
- Max. 4 appartementen per woonlaag
- Max 2 penthouses per woonlaag

Kantoren
- Met flexibele werkplekken en moderne vergaderruimten.
- 2e tot en met 8e verdieping (hoge deel) en 2e tot en met 7e verdieping (lage deel)
- verbonden via het groene podium

Entree/plint
- Horeca en expositieruimte
- Begane grond en 1e verdieping

Parkeren
-1 parkeren en berging voor exclusief woningen
-2 parkeren kantoren

APPARTEMENT TYPE A1
Appartement type A1 biedt met een woonoppervlak van ca. 215 m2 plus 35 m2 terrassen, totaal derhalve zo'n 250 m2 zeer veel ruimte. Op één woonlaag beschikt u over een grote living van bijna 100 m2, verdeeld in een woongedeelte en zeer royale woonkeuken. Grote ramen bieden een fantastisch uitzicht op Arnhem en omgeving. Vanuit uw living, keuken en slaapkamers heeft u direct toegang tot 2 royale buitenruimtes, gelegen op het zuiden (ca. 20 m2) en op het noorden (ca. 15 m2). Het lichte appartement heeft een masterbedroom met masterbathroom ensuite en daarnaast 2 slaapkamers met een separate badkamer.

De 5 stuks type A1 appartementen bevinden zich op de 9e tot en met 13e verdieping.

APPARTEMENT TYPE A2
Appartement type A2 biedt u alle comfort op één woonlaag van ca. 170 m2 plus terras op het zuiden van bijna 30 m2, totaal derhalve zo'n 200 m2. De living is ca. 63 m2, onderverdeeld in een woonkeuken en zitgedeelte. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Ook uw buitenruimte is royaal: vanuit uw keuken, living en een van de slaapkamers heeft u direct toegang tot een zeer ruim balkon op het zuiden van bijna 30 m2. Uw woning heeft een masterbedroom
met masterbathroom ensuite en nog een slaapkamer met badkamer ensuite. Ook de type A2 appartementen bieden een weergaloos uitzicht op Arnhem en omgeving.

De 5 stuks type A2 appartementen bevinden zich op de 9e tot en met 13e verdieping.

APPARTEMENT TYPE A3
De appartementen van het type A3 hebben een woonoppervlak van 217 m2 plus ca. 40 m2 terrassen op het zuiden en noorden, derhalve zo'n 257 m2 in totaal. Ook deze woningen zijn heerlijk licht dankzij het vele glas. Het uitzicht vanuit deze appartementen is eveneens fenomenaal. Op één woonlaag heeft u de beschikking over een living van bijna 100 m2, onderverdeeld in een royale woonkeuken en een woongedeelte. De ruime masterbedroom heeft aansluitend een masterbathroom. Daarnaast biedt het appartement een 2e slaapkamer met aansluitend een badkamer. U beschikt over 2 riante terrassen van meer dan 26 m2 op het zuiden en ruim 14 m2 op het noorden, bereikbaar via keuken, living en slaapkamers.

De vier stuks type A3 stuks type appartementen bevinden zich op de 9e tot en met 12e verdieping.

APPARTEMENT TYPE A4
De appartementen van het type A4 bieden met bijna 160 m2 plus ca. 17 m2 terras op het zuiden, derhalve in totaal ca. 177 m2 zeer veel ruimte op één woonlaag. De open keuken van 21 m2, de eetkamer van 19 m2 en de living van ruim 31 m2 staan in verbinding met elkaar. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en geven u een spectaculair uitzicht op Arnhem en omgeving. Het A4 appartement beschikt over een heerlijk zonnig buitenterras van ca. 17 m2 op het zuiden, zowel bereikbaar via de living als via de slaapkamers. De ruime  masterbedroom heeft een masterbathroom aansluitend. Daarnaast biedt het appartement een 2e slaapkamer met eveneens aansluitend een badkamer.

De vier stuks type A4 appartementen zijn gesitueerd op de 9e tot en met 12e verdieping.

PENTHOUSE B1
Penthouse B1 op de 14e verdieping biedt uitzonderlijk veel ruimte, daglicht en een 270 graden panorama view. In totaal heeft u maar liefst bijna 400 m2 plus ca. 75 m2 terrassen, totaal derhalve ca. 475 m2 tot uw beschikking. De living van in totaal maar liefst ca. 133 m2 is onderverdeeld in een grote woonkeuken en een zitgedeelte. Ook is er een bijkeuken. Penthouse B1 heeft daar naast een riante werkkamer van bijna 40 m2. De living geeft direct toegang tot het eerste buitenterras op het zuiden. Via de woonkeuken en de werkkamer bereikt u een tweede buitenterras, eveneens op het zuiden . Zo hee t u aan zuidzijde maar liefst 60 m2 aan buiten ruimte. Daarnaast is er een fijn terras van bijna 15 m2 op het noorden. Deze bereikt u vanuit de masterbedroom. Deze royale slaapkamer (1) heeft een masterbath room ensuite (1) en 2 walk-in closets. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers (2 en 3) met een separate badkamer 92). U heeft verder de beschikking over een aparte wasruimte.

PENTHOUSE B2
Het unieke Penthouse B2 heeft een woonoppervlak van bijna 600 m2 plus ca. 110 m2 terrassen, derhalve in totaal zo'n 700 m2, verdeeld over twee woonlagen. De eerste woonlaag van ca. 322 m2 op de 13e verdieping heeft een exclusieve woonfunctie met een living van in totaal maar liefst zo'n 180 m2, onderverdeeld in een zitgedeelte, bibliotheek, eetkamer en grote woonkeuken waar u een extra zithoek kunt creëren. Al deze ruimtes grenzen aan het grote, zonnige buitenterras van 66 m2 op het zuiden; hier heeft u alle ruimte om buiten te loungen en te dineren. Verder heeft u op deze woonlaag de beschikking over drie slaapkamers (1, 2 en 3); een daarvan heeft een badkamer ensuite (1), de andere twee slaapkamers hebben een separate badkamer (2). Het vele glas en de vides zorgen voor grote, transparante ruimtes. Uw penthouse biedt hierdoor een schitterend 270 graden panoramaview. Het uitzicht is adembenemend: u kijkt niet alleen uit over de stad, maar ook over de prachtige natuur van de Hoge Veluwe en de stroomgebieden van de Nederrijn en de IJssel.

Via een interne trap in een enorme vide of de eigen lift komt u op de tweede woonlaag van dit exclusieve en unieke penthouse. Hier is ondermeer een werkruimte van ruim 22 m2 gesitueerd: zonder twijfel het kantoor met het mooiste uitzicht van Arnhem. Op deze woonlaag beschikt u verder over een wine tasting bar met met zeer royaal buitenterras van 44 m2, twee extra slaapkamers (4 en 5) en een separate badkamer (3). De zeer royale masterbedroom heeft een aparte kleedruimte en een masterbathroom ensuite (4). Deze woonlaag biedt u de ultieme mogelijkheid om uw eigen wellnessruimte of lounge te creëren.

Parkeren
Als bewoner van ART beschikt u over een parkeerplaats, en de penthouses beschikken zelfs over 2 tot 3 plaatsen in de ondergrondse garage. Deze is voorzien van een aansluitmogelijkheid voor het opladen van uw elektrische auto. U heeft hier bovendien een eigen berging met laadpunt en stalling voor uw e-bike. Verder biedt ART u alle veiligheid en privacy. Het gebouw is 24/7 beveiligd met een toegangssysteem en camerabewaking. De appartementen en penthouses zijn  voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De woningen hebben een eigen entree die gescheiden is van de semi-openbare ruimten van ART. De lift brengt u rechtstreeks van de ondergrondse parkeerlaag en van de luxe lobby naar uw appartement of penthouse.

The Good Life
ART BIEDT ZIJN BEWONERS ALLE COMFORT EN CONVENIENCE. EEN VERTROUWD GEZICHT IS DE ESTATE MANAGER; DEZE ZORGT VOOR OPTIMAAL WOONGENOT, VEILIGHEID EN GASTVRIJHEID DOOR HET REGELEN VAN DAGELIJKSE EN PRAKTISCHE ZAKEN, ZOALS HET TOEZICHT OP HET BEHEER EN ONDERHOUD VAN DE ALGEMENE RUIMTES. U KUNT DE ESTATE MANAGER OOK AANSPREKEN BIJ CALAMITEITEN, OM DE SCHOONMAAK VAN UW WONING TE ORGANISEREN EN OM KLEINE REPARATIES IN HUIS UIT TE LATEN VOEREN. VOOR HET ONTVANGEN VAN PAKKETTEN HOEFT U NIET THUIS TE ZIJN; DEZE KUNT U LATEN BEZORGEN IN DE BRINGME BOX.

Over convenience gesproken: door de mixed-use opzet van ART kunt u een kantoor of flexplek in het gebouw huren. Dat betekent: zonder reistijd naar uw werk gaan. ART biedt u bovendien de mogelijkheid om heerlijk te lunchen in het restaurant op de begane grond.

Het elegante en integere ontwerp van ART verrijkt de skyline van Arnhem
Arnhem had al een icoon: het prijswinnende Centraal Station, ontworpen door architect Ben van Berkel van UNStudio. ART is Arnhems nieuwste visitekaartje. Een gebouw dat het stationsgebied complementeert en nog meer allure geeft. Ontwerp: VenhoevenCS. Beide eyecatchers gaan naadloos in elkaar over en verbinden de stad met zijn bezoekers. ART is de plek waar mensen graag komen én blijven.

Wonen in het centrum
Wonen in het stationsgebied: beter bereikbaar kunt u niet zijn. Het gezellige centrum van Arnhem is bovendien altijd vlakbij. U wandelt in het weekend de stad in en staat zo in de 7straatjes van het Stegenkwartier. In de historische panden vindt u een exclusief aanbod aan boetiekjes, galeries, patisserieën en interieurshops. Of u gaat op vrijdagochtend op de fiets naar de Markt in het centrum van de stad. Ook dichtbij is Park Sonsbeek, het indrukwekkende landgoed met zijn bijzondere hoogteverschillen. Het park is onderdeel van de grootste internationale tentoonstelling in Nederland voor kunst in de openbare ruimte. Als bewoner van ART heeft u al het moois dat Arnhem te bieden heeft binnen handbereik: de energie van de stad, de rust en ruimte van het groen.

Enthousiast geworden?
Neem dan contact op met het makelaarsteam voor een geheel vrijblijvend gesprek of schrijf u eveneens vrijblijvend in voor één van deze prachtige appartementen of penthouses.

Planning start verkoop medio juni 2023!

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Bouw
Start bouw
01-01-2024
Aantal woningen
20
Vrije woningen
20
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
160m² tot 700m²
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms