Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
Sluishuis image 1
icon price Op aanvraag
icon type Penthouse

Omschrijving

ICONISCH SLUISHUIS

Prachtige appartementen en penthouses. Een buitengewoon landmark én tegelijkertijd een van de meest ambitieuze woonprojecten van de nieuwe hotspot IJburg. Dit is Amsterdam Sluishuis, nu al het meest besproken nieuwe gebouw op het IJ. Niet alleen vanwege de architectuur, waarmee de wereldberoemde architect Bjarke Ingels opnieuw zijn status van vernieuwend en klimatologisch koploper bewijst. Vanuit het groene achterland is dit grote icoon namelijk de eerste kennismaking met de binnenstad van Amsterdam. En wat voor een. 

AANBOD 
Het Sluishuis biedt een mix van koop- en huurappartementen met  verschillende afmetingen. Ook de ligging en het uitzicht is telkens anders. Zo voorziet Sluishuis in de woonwensen van een aangenaam gevarieerde groep bewoners, uit alle leeftijden en gezinssamenstellingen. Een levendige, heerlijke woonomgeving op het water met schitterende koopappartementen en penthouses met zicht op de prachtige binnenhaven, het IJ of IJburg.

U kunt zich nu inschrijven voor uw favoriete appartement of penthouse. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

ICONIC LIVING
In dit hypermoderne carré-vormige baken aan het IJ komen diverse kwalitatieve huur- en koopappartementen en penthouses, volledig gericht op het leven aan het water. Rondom het gebouw met zijn kenmerkende sluispoort worden robuuste steigers aangelegd, die de functie van aanlegplaats, wandelpromenade en woonbootlocatie zullen vervullen. Aan de kade is er daarnaast ruimte om te winkelen, te genieten van restaurants en te ontspannen. Nog niet genoeg genoten van het leven aan het  water? Pak uw eigen boot en vaar binnen 20 minuten naar het hart van de stad.

WOONPROGRAMMA SLUISHUIS
Het Sluishuis gaat bestaan uit een grote variatie aan appartementen en penthouses, die zowel in de (vrije) huur- als koopsector zullen worden aangeboden. De woonoppervlakte van de appartementen varieert van ca. 40 tot ca. 200 m2. Afhankelijk van uw  voorkeur kunt u kiezen voor een appartement aan de kade, de binnenhaven, IJ-zijde of IJburg-zijde. Bovenin het iconische gebouw is een beperkt aantal luxe (duplex) penthouses beschikbaar. De omgeving van het Sluishuis wordt gekenmerkt door een 400 meter lange wandelsteiger in het IJ, aanlegplaatsen voor woonboten en sloepen en een vogeleiland. Ook bijzonder; op het dak van het Sluishuis vindt u een scenic walk met 360 graden uitzicht over Amsterdam.

SLUISHUIS APPARTEMENTEN
Het Sluishuis biedt een mix van koop- en huurappartementen met verschillende afmetingen. Ook de ligging en het uitzicht is telkens anders. Zo voorziet Sluishuis in de woonwensen van een aangenaam gevarieerde groep bewoners, uit alle leeftijden en gezinssamenstellingen. Een levendige, heerlijke woonomgeving op het water, geheel naar voorbeeld van de typisch Amsterdamse buurten binnen de ring. Jonge professionals van over de gehele wereld, gezinnen, senioren en watersportliefhebbers vinden in Sluishuis een van de beste nieuwe locaties om te wonen. Binnenkort gaan de eerste appartementen en penthouses in verkoop. Het aanbod bestaat uit Terrace-appartementen, Cantilevers, Specials en Penthouses.

Buiten de appartementen worden ook de waterkavels voor de bijzondere woonboten aan steigerlandschap rondom het Sluishuis te koop worden aangeboden. 

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Film project Sluishuis

play button

Kenmerken

Overdracht
Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Bouw
Soort appartement
Penthouse
Woonlaag
0
Soort bouw
Nieuwbouw
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Energie
Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Buitenruimte
Ligging
Aan het water, In woonwijk, Vrij uitzicht
Balkon
Ja
Garage
Sluishuis

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van
Sluishuis, Amsterdam.

Plan bezichtiging

Ligging

[ { "address": "Sluishuis 0", "zipCode": "", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3679843, "lng": 4.9035614, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms