De Hout Eiland Oostenburg image 1
De Hout Eiland Oostenburg image 1
De Hout Eiland Oostenburg image 1
De Hout Eiland Oostenburg image 1
De Hout Eiland Oostenburg image 1
De Hout Eiland Oostenburg image 1
De Hout Eiland Oostenburg image 1
De Hout Eiland Oostenburg image 1
De Hout Eiland Oostenburg image 1
De Hout Eiland Oostenburg image 1
De Hout Eiland Oostenburg image 1
De Hout Eiland Oostenburg image 1
Amsterdam

De Hout Eiland Oostenburg

icon surface 230m²
icon price € 2.200.000 v.o.n.
icon type Herenhuis

Omschrijving

NIEUWBOUW GRACHTENPAND EN APPARTEMENTEN DE HOUT IN AMSTERDAM

Op Eiland Oostenburg, in de binnenstad van Amsterdam komt De Hout. Het grachtenpand, herkenbaar door haar fijne houten gevel staat pal aan de bruisende VOC-kade. Een schitterende plek aan het water.

De gebouwen aan de VOC-kade verwijzen naar de grachten in Amsterdam en belangrijke eigenschappen van het gebouw. De Hout verwijst naar de Houtgracht vanwege haar houten design.

BESCHRIJVING GRACHTENPAND

Wordt uw nieuwe adres VOC-kade 110? Deze woning aan het water heeft een totaal oppervlakte van 230 m2, hiervan bevindt 41 m2 zich buiten.  Zo zijn er, naast het riante dakterras, maar liefst 3 buitenruimten! Ook is er de mogelijkheid om een hottub of rooftopbar te plaatsen op het dakterras. 

Heeft u een gezin of vaak logees? Met 7 kamers verdeeld over 3 verdiepingen is er genoeg ruimte voor jullie allemaal. Deze woning wordt afgeleverd met o.a. een luxe Poggenpohl keuken en houten plafonds.

PERFECT AFGEWERKT HOUTEN DESIGN

De 4 exclusieve woningen – van loft tot grachtenpand – zijn perfect afgewerkt met onder andere een luxe keuken, gestucte plafonds, sausklare wanden, houten kozijnen, stompe deuren, smart wlectronics en hoogwaardig sanitair. Daarbij huisvest De Hout een slim energiesysteem bestaande uit zonnepanelen op het dak, een modern warmteterugwinsysteem en het gebruik van natuurlijke bronnen voor warmte, koeling en energie. Dit alles in een creatieve, dynamische en stadse woonomgeving.

SPECIFICATIES DE HOUT

  • Grachtenpand vanaf 218m² vanaf € 2.200.000
  • Loft vanaf 65m² vanaf € 450.000
  • Studio vanaf 47m² vanaf € 390.000
  • Maisonnette vanaf 132m² vanaf € 890.000
  • Wonen op eigen grond, geen erfpacht
Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 2.200.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Bouw
Soort woonhuis
Herenhuis
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
230m²
Indeling
Aantal kamers
7
Verdiepingen
3
Energie
Isolatie
Volledig geisoleerd
Buitenruimte
Ligging
Aan het water, Aan rustige weg, In woonwijk, Aan vaarroute, In stadscentrum
Balkon
Ja, 41m²
De Hout Eiland Oostenburg

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van
De Hout Eiland Oostenburg, Amsterdam.

Plan bezichtiging

Ligging

[ { "address": "De Hout Eiland Oostenburg 0", "zipCode": "", "city": "Amsterdam", "lat": 52.6736002, "lng": 5.1886214, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms