icon surface 40m² tot 416m²
icon price Op aanvraag
icon type 40px 133

Omschrijving

Project ZeeLandToren

ALLERHOOGSTE WOONTOREN VAN ZEELAND

Een icoon voor Zeeland, een landmark in het ambitieuze Scheldekwartier. Dat is de fenomenale ZeeLandToren in Vlissingen. Een uniek gebouw van 100 meter hoog met in totaal 157 appartementen, (vakantie)woningen en residenties voor verhuur. Aan het water en met een panoramisch uitzicht over de Westerschelde, Walcheren, Vlissingen en de Noordzee. Bij mooi weer kijkt u zelfs tot aan Antwerpen, Cadzand-Bad, Knokke en Domburg. Of u nu een appartement koopt om er zelf te wonen of een recreatieappartement koopt voor eigen gebruik of voor verhuur: in karakteristiek nautisch Vlissingen wordt uw droom van wonen aan zee werkelijkheid.

TORDEREND DE WOLKEN IN

Stoer, robuust en industrieel: dat kenmerkt het typisch Vlissingse ontwerp van de ZeeLandToren. Zo zijn de gebruikte materialen en kleuren afgestemd op de historische gebouwen in de directe omgeving. Wat de hypermoderne architectuur uitzonderlijk maakt, is dat het gebouw ‘tordeert’. De 32 verdiepingen draaien als het ware naar boven, wat zorgt voor een wisselend silhouet. Het ranke gebouw schroeft zich vanuit de grond de wolken in met de ovale verdiepingsvloeren die telkens zes graden zijn gedraaid. Waar u ook woont of recreëert in deze ‘draaiende’ toren, u heeft overal een spectaculair uitzicht rondom. Dag in, dag uit.

TALRIJKE LUXE VOORZIENINGEN

In de magnifieke ZeeLandToren draait alles om luxe, comfort en hospitality. Voor bewoners en gebruikers. Zo huisvest de indrukwekkende nieuwbouw – met een receptie en lobby naast de imposante entree – niet alleen diverse typen appartementen, maar ook twee kwalitatief hoogwaardige restaurants, sfeervolle loungedeks, een fitness, een members’ room en een 360 graden-uitkijkplatform met groot dakterras. Op de imponerende 31e verdieping komt naast het sterwaardige skyrestaurant een super-de-luxe private wellnesscentrum met diverse sauna’s en een infinity pool met een fantastisch zee-uitzicht rondom.

Als bewoner beschikt u over een privéberging en een eigen parkeerplaats onder in het gebouw, van waaruit u inpandig met de lift uw eigen appartement bereikt. De auto’s van recreanten en bezoekers krijgen een plekje op loopafstand in de nabijgelegen monumentale Machinefabriek. Voor uw gemak is er valetparking aanwezig. On top of that kunnen tien geluksvogels bij hun appartement een ligplaats kopen in de nieuwe naastgelegen jachthaven Het Dok. De combinatie van de verschillende functies van wonen, recreëren en leven maakt van de ZeeLandToren – naast zijn iconische uitstraling – een echte eyecatcher aan zee.

THE NEXT DEGREE IN LUXURY

In de imposante ZeeLandToren komen 38 high-end appartementen voor permanente bewoning (waarvan enkele penthouses), 24 prachtige pied-à-terres voor eigen gebruik en 95 luxe recreatieappartementen voor verhuur. Variërend in grootte van 27 m² tot 434 m², elk tot in de puntjes afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Dit is uw kans om exclusief te wonen en te recreëren aan zee. Bijna nergens in Nederland kunt u zo dicht bij het strand een appartement kopen met zo’n schitterend panoramisch uitzicht. Kies voor een heerlijk thuis en een fantastische uitvalsbasis op een unieke locatie in het Scheldekwartier.

Schrijf u vandaag nog in and be one of the happy few.

BUITENGEWONE LOCATIE AAN ZEE

Als stoere, maritieme havenstad is Vlissingen een ideale plek om te leven, te werken, te recreëren en te wonen aan zee. Hier verblijft u op hoog niveau in uw high-end woonappartement of vakantieappartement in de prestigieuze ZeeLandToren. En altijd met een adembenemend uitzicht dankzij de unieke locatie in Zeeland. Op loopafstand van het centrum, de zee, het mooiste zuidstrand, de bekende boulevard en een megabioscoop. Dit alles in het Scheldekwartier, een maritieme stadswijk waar de rijke zeevaarthistorie in ere wordt hersteld. En dat vol ambitie. Om Vlissingen te laten groeien in kwaliteit, kracht en karakter.

In het hippe Scheldekwartier herrijzen verloren gewaande gebouwen uit hun as. Met de historische Scheldekraan en het gerestaureerde Dok van Perry, de Machinefabriek, de Zware Plaatwerkerij en de Timmerfabriek ontmoet het verleden met de ZeeLandToren het heden. Aan het water en pal naast de binnenstad van Vlissingen. Dé uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een bezoek aan Antwerpen, Cadzand-Bad, Knokke, Domburg, Middelburg of Veere. Met de auto of op de fiets, want Zeeland is niet voor niets de fietsprovincie bij uitstek.

  • ca. 20km van Domburg
  • ca. 65km van Cadzand
  • ca. 75km van Knokke
  • ca. 35km van Burgh-Haamstede

 

SCHRIJF U VRIJBLIJVEND IN

Project de ZeeLandToren is in ontwikkeling en over enige tijd starten we met de verkoop van het meest iconische gebouw van Zeeland.  Wilt u als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop start? Schrijf u dan geheel vrijblijvend in via deze website. Bellen kan uiteraard ook: 010-2250822.

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Bouw
Start bouw
04-01-2024
Aantal woningen
133
Vrije woningen
133
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
40m² tot 416m²
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms