icon surface 74m² tot 210m²
icon price Op aanvraag
icon type 40px 470

Omschrijving

Wereldberoemde architect Bjarke Ingels ontwierp Sluishuis
442 appartementen en penthouses op dé locatie van Amsterdam

Met kantoren in Kopenhagen, Barcelona en New York mag BIG Architects zich rekenen tot de fine fleur van de internationale binnenstedelijke architectuur. Zijn heldere en visueel sterke concepten waarbij wonen, utiliteit en recreatie in het publieke domein met elkaar verbonden worden, genieten internationale bekendheid. Bjarke Ingels maakte het spraakmakende ontwerp van Sluishuis waarbij het opnieuw om veel meer draait dan alleen maar wonen op een mooie plek aan het water.

Wonen in een waterlandschap

“Het Sluishuis is een nieuwe buurt op het water van het IJ, waar niet alleen de bewoners maar ook de bezoekers van kunnen genieten. Amsterdam heeft al veel plekken aan het water voor recreatie, maar die zijn als bij toeval ontstaan. Met Sluishuis creërden we bewust een gebouw met een zeer uitgebreid waterlandschap eromheen. Zo is er onder meer een eiland om te ontspannen en een 400 meter lange pier met aanlegplekken voor sloepen en zeilbootjes.”

Voel je welkom

“Om Sluishuis een uitnodigend karakter te geven hebben we de voorkant als het ware uit het water omhooggetild. Daar kun je met je sloep gewoon onderdoor varen tot in de binnenhaven. De bijzondere vorm van Sluishuis zorgt voor uitzonderlijke appartementen met een  optimale zonligging en panoramische uitzichten op het water en de omgeving. Aan de landzijde loopt de bebouwing trapsgewijs op, waar het gebouw zich opent naar de buurt toe. Geniet hier van een scenic walk op het dak met een panoramisch uitzicht op het water.”

Aan elke zijde even verrassend

“Het mooie van Sluishuis vind ik dat je van bovenaf een klassiek Europees ‘Barcelona’-Blok van 100 bij 100 meter met open binnenruimte ziet. Bekijk je het gebouw echter vanaf een willekeurige andere hoek, dan neem je de ongelofelijk asymmetrische vormen waar. Enerzijds daalt het gebouw vanaf de waterzijde tien verdiepingen naar beneden. Anderzijds stijgt het als twee massieve sluisdeuren tien verdiepingen uit het water. Aan de zijkant lijkt het gebouw op een onmogelijke wijze voorover te hellen en toch blijft het zijn evenwicht bewaren. “

Achter de imposante gevels gaat een rijk aanbod van verschillende types appartementen en penthouses schuil. Neem snel contact met ons op voor de nog beschikbare Terrace-appartementen en Duplex Penthouses.

Duplex Penthouses

Gemaakt voor levensgenieters, met zeer riante afmetingen, één of meerdere buitenruimtes en een ongeëvenaard uitzicht. De Duplex Penthouse biedt een formidabele living en diner op de ene verdieping en de 3 slaapkamers op de andere verdieping. Hier leeft u samen, zonder elkaar voor de voeten te lopen. Kamers met luxe inloopkasten zijn de basis en vanzelfsprekend is de woonoppervlakte bijzonder royaal. Laat u zich verleiden? Perfect voor wie wonen en slapen het liefst op twee aparte verdiepingen doet.

Er zijn nog twee Duplex Penthouses beschikbaar: bouwnummers 58 en 61. Beide woningen hebben een woonoppervlak van ca. 152 m² en twee buitenruimten.

Koopsommen vanaf € 909.000 v.o.n. inclusief bouwrente. De getoonde prijs is een prijs o.b.v. jaarlijkse canon. Het canonbedrag per jaar bedraagt  vanaf € 3.763,-. Afkoop is mogelijk.

Terrace Apartments

Heerlijk ruim en op en top luxe wonen in Amsterdam. Dat is wat het type Terrace te bieden heeft. De royale terrassen met ideale zonligging en goed verzorgde plantenbakken zijn een fantastische plek om te verblijven. En dankzij de balkons heeft u veel buitenruimte. Deze appartementen zijn zeer geschikt voor buitenmensen, voor liefhebbers van water, licht en lucht. U heeft een panoramisch uitzicht over het IJ of ziet de boten aanmeren in de binnenhaven.

Er zijn nog twee Terrace-appartementen beschikbaar: bouwnummers 4 (91 m²) en 22 (131 m²). Beide woningen beschikken over een groot zuidgericht terras dat met prachtig hout en beplanting is afgewerkt. Bouwnummer 4 beschikt over een balkon en bouwnummer 22 heeft er maar liefst twee!

Bouwnummer 4 is op de markt gekomen nadat het tijdens de bouw als modelwoning werd gebruikt. U koopt dit appartement inclusief wand -en vloerafwerking, keuken, sanitair en alle maatwerk-inrichting zoals maatwerkmeubels, naturel houten kozijnen en raambekleding.

Koopsommen vanaf € 699.000 v.o.n. inclusief bouwrente, wand -en vloerafwerking, keuken, sanitair en alle maatwerk-inrichting (zoals maatwerk-meubels, naturel houten kozijnen en raambekleding). De getoonde prijs is een prijs o.b.v. jaarlijkse canon. Het canonbedrag per jaar bedraagt vanaf € 1.830,-. Afkoop is mogelijk.

Interesse?

Schrijf u middels het contactformulier vrijblijvend in bij Christie's International Real Estate of bel 020-6717272 . Onze makelaars Hellen Groen-de Leijer en Isabeau Boender zijn u graag van dienst.
 

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Bouw
Aantal woningen
470
Vrije woningen
24
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
74m² tot 210m²
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms