icon surface 104m² tot 291m²
icon price € 750.000 tot € 3.500.000 v.o.n.
icon type 40px 11

Omschrijving

De monumentale watertoren is een uniek gebouw met een rijke historie. Met de komst van de Nieuwe Watertoren krijgt u de mogelijkheid om zelf in dit prachtige stukje architectuur te wonen. In het gebouw komen 11 luxe appartementen, met oppervlaktes variërend van 104 t/m 291 m². De nieuwe bewoners van deze appartementen hebben alle ruimte om hun droominterieur te realiseren. Droomt u van een penthouse of appartement op steenworp afstand van de zee? Dan biedt de iconische watertoren van Zandvoort u een unieke kans! Ziet u zichzelf al in een van deze luxe appartementen wonen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen!

A NEW STATEMENT IN LIVING
In De Nieuwe Watertoren is het Zandvoortse strand uw voortuin. Een uitgestrekt duingebied vlak bij Haarlem en de hoofdstad. Op dit strand van Amsterdam geniet u van alles wat deze buitengewone badplaats te bieden heeft. U woont in een iconisch en monumentaal gebouw, vanwaaruit u rondom een prachtig uitzicht heeft op de kust en de duinen. Het gebied ondergaat een kwalitatieve metamorfose. De ambitie van de gemeente is groots. Met als doel: Zandvoort weer laten schitteren als parel aan de kust. Passend bij een hedendaagse duurzame badplaats met het QualityCoast-keurmerk.

BEELDBEPALEND LANDMARK AAN ZEE
De Nieuwe Watertoren in Zandvoort kent een rijke geschiedenis. Gebouwd tussen 1949 en 1951 met twee drinkwaterreservoirs, een kantoor en een restaurant. De 48 meter hoge toren is een ontwerp van Jouke Zietsma, destijds hoofdarchitect bij de Rijksgebouwendienst. De Nieuwe Watertoren is de enige watertoren – in de stijl van de Delftse School – van zijn hand. Dus in alles een absolute zeldzaamheid. Het is de vooraanstaande ontwerpers van Springtij Architecten gelukt een plan te ontwikkelen waarbij de nieuwe woonfunctie en het beeldbepalende karakter van De Nieuwe Watertoren elkaar versterken. Al met al wordt de toren in volle glorie hersteld en krijgt Zandvoort er een mooi woonicoon voor terug.

FABULOUS SEASIDE LIVING ZANDVOORT
Zandvoort aan Zee is een badplaats vlak bij Amsterdam, en wordt daarom ook wel ‘Amsterdam Beach’ genoemd. Wilt u in een unieke plaats aan het strand wonen met alle denkbare voorzieningen bij de hand? Dan vormt Zandvoort de perfecte plaats om te wonen! Als bewoner van De Nieuwe Watertoren geniet u optimaal van alles wat Zandvoort u te bieden heeft. U woont hier in een iconisch en monumentaal gebouw, van waaruit u een prachtig uitzicht op de kust heeft.

Zandvoort heeft als eerste Europese badplaats het QualityCoast-keurmerk ontvangen, omdat de gemeente zich inzet voor duurzaam toerisme. Naast dat Zandvoort een gunstige ligging aan zee heeft, vindt u er ook tal van voorzieningen. Denkt u bijvoorbeeld aan Circuit Zandvoort, de verschillende golfbanen en het Holland Casino van Zandvoort. Daarnaast bent u ook binnen no-time in Amsterdam, waardoor u makkelijk kunt genieten van alles wat onze hoofdstad te bieden heeft. Ook het feit dat er in de omgeving veel natuur te vinden is, maakt Zandvoort aan Zee een perfecte locatie om te wonen.

Het huidige Zandvoort is al indrukwekkend, maar het is ook een plaats die momenteel een ware transformatie doormaakt. De gemeente investeert de komende jaren volop om van Zandvoort echt ‘het pareltje aan de kust’ te maken. De kwaliteit van wonen zal naar verwachting dus enkel verbeteren vanaf het moment dat u uw nieuwe appartement betrekt.

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 750.000 tot € 3.500.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Bouw
Start bouw
01-01-2024
Aantal woningen
11
Vrije woningen
11
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
104m² tot 291m²

Meer informatie

Website
https://denieuwewatertoren.nl/
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms