' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
' Elion Park image 1 ' Elion Park image 1
icon surface 144m² tot 252m²
icon price € 1.070.000 tot € 2.895.000 v.o.n.
icon type 40px 22

Omschrijving

Elion Park is een exclusief, kleinschalig nieuwbouwproject van 22 appartementen en penthouses van ca. 144 tot 252 m² plus royale terrassen van ca. 21 tot 55 m² aan het prestigieuze Van Stolkpark te Den Haag.

Elion Park heeft de pure luxe van ruimte, licht en privacy op een zeldzaam fraaie locatie. De eigentijds statige architectuur van het landhuis herbergt een verscheidenheid aan appartementen met hoge plafonds, floor-to-ceiling raampartijen, en royale buitenruimtes met zicht op de speciaal ontworpen landschapstuin en het historische villapark. Alles ademt kwaliteit, vakmanschap en schoonheid.

Elion Park is een riant opgezet, eigentijds landhuis, ontworpen door KOW Architecten in opdracht van REB Projects. Het project telt 22 luxe appartementen van ca. 144 m² tot 252 m² met royale buitenruimten op het zuiden/zuidwesten, uitkijkend op de eigen villatuin naar ontwerp van RRog stedenbouw en landschap. De royaal vrijstaande appartementenvilla toont zich formeel aan de licht hellende Duinweg met twee afzonderlijke hoofdentrees. De ruim vrijstaande villa met rondom verschillende aangezichten, een robuuste basis van licht beton en een kapverdieping met zinkbedekking past mooi tussen de omliggende historische villa’s. De villa telt zes woonlagen met in het souterrain ruimte voor parking en bergingen.

Toplocatie aan Van Stolkpark en in ambassadewijk

Een exclusief project als Elion Park wordt natuurlijk niet zomaar ergens gebouwd. Gesitueerd aan het prachtige Van Stolkpark waar u heerlijk kunt recreëren en genieten van de natuur, maar ook met verschillende ambassades in de directe nabijheid. Dat laatste zorgt natuurlijk voor extra veiligheid.

Hier wordt wonen 'resideren'.

Kwaliteit tot in de kleinste details

Elion Park telt 22 riant opgezette appartementen met een luxe basisarchitectuur. De slaapkamers, minimaal twee per appartement, zijn gelegen aan de koele voorzijde van de villa, terwijl de leefruimtes en de buitenruimtes zich richten op de zonnige, zuid-/zuidwestzijde met zicht op de villatuin en het park. De slaapvertrekken hebben ieder een eigen badkamer en suite en ruimte voor een walk-in closet. De naadloze detaillering en strenge harmonie in alle lijnen van de architectuur scheppen een gevoel van evenwicht, schoonheid en rust. Grote kamerhoge glasoppervlaktes, van bijna 3 meter, eigentijds gezet in extraslanke donkeraluminium kozijnen, geven de twee- en driezijdig georiënteerde appartementen veel licht, lucht en gevoel van ruimtelijkheid. Binnen en buiten vallen samen.

Vloerverwarming en koeling in het gehele appartement, separate toiletten en was- en bergruimtes, de extra hoge geluidsisolatie tussen alle appartementen, en de hoge stelposten voor de afwerkingen zoals van de open keuken en de badkamers kenmerken het luxe niveau van de woningen.

Privacy en comfort

Privacy en comfort behoren tot de kernwaarden die Elion Park zijn hoogwaardige karakter geven. 

Dit begint met de hoofdstructuur met verspringende volumes in de gevel met balkons en de terrassen van de afzonderlijke appartementen aan de achterzijde.

Elion Park heeft twee afzonderlijke hoofdentrees, van circa 6 meter hoog, waardoor het dagelijkse verkeer in de algemene ruimtes beperkt blijft. Intercoms met camera en Bringme Boxen voor het contactloos ontvangen en aanbieden van pakketten geven de bewoners extra privacy en comfort.

Een speedgate biedt toegang tot de parkeergarage in het souterrain, dat u bereikt via een helling aan de zijkant van het landgoed, verscholen tussen het groen. Eenmaal geparkeerd in uw eigen vak brengt de lift of het trappenhuis u naar de privacy van uw appartement.

Hoogwaardige architectuur

Geraffineerde en innovatieve details in de architectuur versterken het hoogwaardige karakter van Elion Park. Esthetische waarden, ruimtelijkheid en wooncomfort zijn tot in het uiterste doorontwikkeld, of het nu gaat om de voor het zicht verborgen hemelwaterafvoeren, de langgerekte steen met diepliggende voegen voor een horizontaal lijnenspel, of de verfijnde terugkerende ritmiek in gevel, hekwerken en ornamenten.

Het ontwerp van de villatuin begint bij de statige voortuin met hagen, en voert langs het landhuis naar de achtertuin met verslingerde paden, sterke hoogteverschillen en een weelde aan wintergroene en kleurrijke beplanting. De bosachtige sfeer contrasteert met de eigentijdse vormgeving van hekwerken, trappen en de vijver achter in deze gemeenschappelijke oase. De tuin wordt jaarrond onderhouden door een tuinman.

Duurzaamheid voorbij de norm

Elion Park is zeer duurzaam en toekomstbestendig ontwikkeld; de ontwikkelaar en architect hebben het hoogst haalbare nagestreefd, waardoor de appartementen ruimschoots voldoen aan de geldende en te verwachten normen.

Elion Park loopt voor op de BENG-norm (Bijna Energieneutraal Gebouw) die vanaf 1 januari 2021 als eis wordt gesteld voor alle vergunningsaanvragen. Deze energiezuinige kwaliteiten beginnen bij de hoogwaardige isolatiewaarden van de bouwschil, geheel conform het bouwbesluit voor nieuwbouw. Elion Park zal vanzelfsprekend gasloos zijn.

Het project heeft een gesloten bodembron met voor iedere woning een aparte warmtepomp die zich bevindt in de eigen berging. De vloerverwarming en vloerkoeling in de gehele woning zijn geschakeld door thermostaten in elke afzonderlijke verblijfsruimte. Voor warm tapwater krijgt iedere woning een 200-liter boilervat gevoed door de warmtepomp. Ook op het gebied van ventilatie is het hoogst haalbare verkozen: mechanische balansventilatie met warmteterugwinning, luchttoevoer op CO₂-meting in alle verblijfsruimtes en een recirculatieafzuigkap in de keukens. De kwaliteit van de gekozen technieken en installaties garandeert behalve optimale energiebesparing ook maximaal comfort en veiligheid.

Toplocatie aan Van Stolkpark en in ambassadewijk

Een exclusief project als Elion Park wordt natuurlijk niet zomaar ergens gebouwd. Aan het prachtige Van Stolkpark waar u heerlijk kunt recreëren en genieten van de natuur maar ook met verschillende ambassades in de directe nabijheid. Dat laatste zorgt natuurlijk voor extra veiligheid.

Hier wordt wonen 'resideren'.

De appartementen en penthouses

In Elion Park worden 22 exclusieve appartementen en penthouses gerealiseerd van ca. 144 tot 252 m². De royale terrassen zijn gesitueerd op het zuiden en zuidwesten en variëren in grootte van ca. 21 tot 55 m².

Vraag geheel vrijblijvende de documentatie aan door onderstaand formulier op onze website in te vullen. Bellen kan ook, 010-2250822 of 020-2420888 . Onze makelaars mevrouw Sarah Uysal en de heer Leslie D.T. de Ruiter zijn u graag van dienst. 

Regio Zuid-Holland, Zeeland & Noord-Brabant

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0)10 22 508 22
mail rotterdam@R365.nl
Sarah Uysal
s.uysal@r365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.070.000 tot € 2.895.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Bouw
Aantal woningen
22
Vrije woningen
18
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
144m² tot 252m²