Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
Landgoed De Hoven image 1
icon price Op aanvraag
icon type Penthouse

Omschrijving

PRACHTAPPARTEMENTEN EN PENTHOUSES MET GROTE TERRASSEN OP LANDGOED DE HOVEN

Inschrijven kan vanaf nu!

Landgoed De Hoven omvat drie moderne woongebouwen die met hun ronde vormen, witte kleur en strategische ligging aansluiten bij de Engelse landschapsstijl van het park van maar liefst 25 hectare (!). Uniek in Rotterdam!

De drie woongebouwen zijn een moderne vertaling van de buitenplaatsen cq landgoederen van weleer. Elk van de drie woongebouwen gaat naadloos over in het landschap.

De terrasappartementen en penthouses variëren in grootte van ca. 108 tot maar liefst 450 m² (!).  Alle woningen hebben door hun afgeronde vormen altijd een wijds uitzicht op hun omgeving en veel privacy. De buitenruimtes zijn ruim en lopen door langs de gehele woning met veel uitzicht rondom.

De appartementen kenmerken zich voorts door de grote terrassen, gemiddeld zo'n 65 m² maar er zijn ook appartementen en penthouses met terrassen van bijvoorbeeld 100 of zelfs 290 m²!

Voor vrijwel elk appartement zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

De inschrijfperiode sluit op maandag 28 september 2020 om 17:00 uur.

INTERESSE?

De inschrijving is gestart! U kunt zich geheel vrijblijvend inschrijven via onze website https://landgoeddehoven.nl/. Bellen kan natuurlijk ook, bel ons kantoor in Rotterdam 010-2250822 .

De inschrijfperiode sluit op maandag 28 september 2020 om 17:00 uur.

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Landgoed De Hoven

play button

Kenmerken

Overdracht
Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Bouw
Soort appartement
Penthouse
Woonlaag
0
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Energie
Energielabel
A
Buitenruimte
Ligging
Aan bosrand, Aan park, Aan rustige weg, Vrij uitzicht
Balkon
Ja, 60m²
Garage
Soort garage
Parkeerkelder
Landgoed De Hoven

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van
Landgoed De Hoven, Rotterdam.

Plan bezichtiging

Ligging

[ { "address": "Landgoed De Hoven 0", "zipCode": "3045PE", "city": "Rotterdam", "lat": 51.944469753441, "lng": 4.4420091851501, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms