+31 (0)20-26 10 430  of  0800-2070

Landgoed de Eendragt, Rotterdam

R365 | Christie’s
International Real Estate

Hulstkamp Makelaars

Regio Zuid Holland, Zeeland en Noord Brabant

Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam

Telefoon    +31 (0)10 22 508 22
E-mail rotterdam@r365.nl
Delen op 

Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Omschrijving

Landgoed De Eendragt wordt een exclusieve en ruim opgezette nieuwbouw-villawijk nabij de Zevenhuizersplas. Buiten wonen in Rotterdam!

Aan de ene kant is daar Rotterdam-Nesselande, aan de andere kant de groene Eendragtspolder welke eveneens grenst aan de Zevenhuizerplas. Aan die zijde, middenin het prachtige recreatiegebied de Rottemeren, aan de kop van de olympische Willem-Alexander roeibaan wordt dit villaproject gerealiseerd.

** Heeft u de dronefilm al bekeken? **

Het is een kwalitatief hoogwaardige locatie omgeven door grote plassen en het groen, maar toch dichtbij de bruisende stad Rotterdam. Een locatie voor levensgenieters die graag buiten wonen, maar dan wel op een steenworp afstand van de stad. Met de Zevenhuizerplas, de Eendragstpolder en Hillegersberg nabij kwalificeert de plek van Landgoed De Eendragt zich als een absolute TOPlocatie.

Op deze cultuurhistorische plek worden straks 37 vrijstaande villa's in vier verschillende types gebouwd.

Kavels

Ruime kavels van ca. 891 tot bijna 2.000 m² eigen grond

Villa's

Er worden vier verschillende villa's gebouwd met elk hun eigen architectuur. Het vloeroppervlak in de basisuitvoering varieert van ca. 233 tot 250 m² en door de optionele uitbreidingsmogelijkheden kan dit stijgen tot ruim over 300 m² (!).

Globale richtlijn qua prijsniveau ca. € 949.000 tot € 1.195.000 v.o.n.

Let op: eventueel genoemde richtprijzen hebben nadrukkelijk een indicatief karakter, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Start verkoop

De verkoop start zaterdag 29 juni 2019!

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort woonhuis
Villa, Vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
250m²
Perceeloppervlakte
1.280m²

Indeling

Energie

Isolatie
Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, Aan het water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen

Ligging

[ { "address": "Landgoed de Eendragt 0", "zipCode": "", "city": "Rotterdam", "lat": 52.0010628, "lng": 4.5543287, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

Beste Datum

Alternatieve datum