Atjehweg 0 ong image 1
Atjehweg 0 ong image 1
Atjehweg 0 ong image 1
Atjehweg 0 ong image 1
Atjehweg 0 ong image 1
Atjehweg 0 ong image 1
icon surface 500m²
icon land 3.167m²
icon price € 6.050.000 k.k.
icon type Vrijstaande woning
icon rooms 5 slaapkamers

Omschrijving

Unieke mogelijkheid om op absolute A1-locatie in de geliefde Noordwijkse Zuidduinen een spectaculaire, moderne nieuwbouwvilla te realiseren op 3.167 m² eigen grond.

ONTWERP
Van Manen Architecten heeft op deze toplocatie een ontwerp van internationale allure gemaakt. De getoonde beelden dienen ter inspiratie; thans zijn nog geen plattegronden beschikbaar. Het vloeroppervlak van indicatief 500 m² bvo biedt ruimte aan de meest veeleisende woonwensen. Het ontwerp kan in overleg met de architect nader uitgewerkt en/of aangepast worden naar uw eigen droomvilla.

Deze unieke locatie is bereikbaar middels een oprijlaan en u woont hier in alle discretie.

Naast de villa is het tevens mogelijk een bijgebouw van ca. 60 m² bvo te realiseren.

HUIDIGE SITUATIE
Thans staat op de kavel de bestaande, circa 100 jaar oude voormalige burgemeesterswoning van Noordwijk, Villa De Landkant.

Het nieuwe ontwerp is erop gebaseerd dat de bestaande villa wordt geamoveerd en één nieuwe villa wordt gerealiseerd.

Het bestaande, vrijstaande multifunctionele bijgebouw annex koetshuis kan ook bij realisatie van een nieuwe villa blijven staan.

Let op: de bestaande villa De Landkant op deze locatie wordt parallel hieraan in de huidige staat te koop aangeboden voor € 4.250.000 k.k. (zie daarvoor de separate aanmelding van Atjehweg 9). De laatste jaren is het bestaande pand als kantoorvilla in gebruik geweest, maar na aanpassingen zoals renovatie en verduurzaming, is het ook zeer geschikt voor particuliere bewoning.

VILLAWIJK DE ZUIDDUINEN
Kenners weten het allang: villawijk De Zuidduinen is één van de allermooiste locaties van Nederland om te wonen. Met volop privacy, op enkele minuten lopen van de boulevard, het strand, de duinen en het bruisende centrum van Noordwijk aan Zee.

Tevens zeer centraal gelegen ten opzichte van de steden Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam. Luchthaven Schiphol bereikt u binnen 30 minuten. Niet voor niets wordt Noordwijk ook wel 'Amsterdam Beach' genoemd.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Genoemd prijsniveau is gebaseerd op de prijs van de bestaande villa á € 4.250.000 vermeerderd met een stelpost van € 1.800.000 inclusief btw voor de nieuw te bouwen villa. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd over de aanneemsom. Verrekening wegens over- of ondermaat is te allen tijde uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook als koper en/of verkoper zich als professionele partij kwalificeert. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Koper is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de benodigde vergunningen (ook voor de vrijblijvend geopperde suggesties voor een nieuw te bouwen villa) en zal hiertoe zelf onderzoek uitvoeren bij desbetreffende instanties en daarvoor een deskundige inschakelen. Van Manen Architecten is hiervoor beschikbaar.

VLOEROPPERVLAK
Er is geen op NEN2580 gebaseerd Meetrapport aanwezig. De plattegronden moeten nader worden uitgewerkt door opdrachtgever en de architect. Noch verkoper, noch de makelaar(s) aanvaarden aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven indicatieve maten te controleren.

VERKOOP
De verkoop wordt collegiaal verzorgd door Mens Makelaardij en Christie's International Real Estate | R365.
Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 6.050.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Villa, Vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
500m²
Perceeloppervlakte
3.167m²
Inhoud
1.500m³
Indeling
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
5
Verdiepingen
2
Energie
Energielabel
A++
Buitenruimte
Ligging
Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving, In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom
Garage
Soort garage
Garage mogelijk, Parkeerplaats
Atjehweg 0 ong

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van
Atjehweg 0 ong, Noordwijk.

Plan bezichtiging

Ligging

[ { "address": "Atjehweg 0", "zipCode": "2202 AM", "city": "Noordwijk", "lat": 52.2364547, "lng": 4.4309903, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms