De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
De Admiraal Eiland Oostenburg image 1
Amsterdam

De Admiraal Eiland Oostenburg

icon surface 134m²
icon price € 1.150.000 v.o.n.
icon type Appartement

Omschrijving

NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN DE ADMIRAAL IN AMSTERDAM

Het stoere gebouw De Admiraal komt in de binnenstad van Amsterdam, om de hoek van de bruisende VOC-kade. Een schitterende plek – uitkijkend over water – waar volop ruimte is voor eigenzinnige horeca, diverse watervoorzieningen, vergaderruimten, werkplekken, een hotel, creatieve broedplaatsen, een Amsterdamse markthal in de historische Werkspoorhal en een uitdagende gym. Hier komen wonen, werken, recreëren en leven organisch samen. Zo bevindt zich op de begane grond van De Admiraal een supermarkt voor uw dagelijkse verse boodschappen.

PERFECT AFGEWERKT

De 24 exclusieve appartementen en 4 penthouses zijjn gesitueerd op de bovenste vier verdiepingen (10e tot en met 14e verdieping), hebben verdiepingshoge ramen en zijn perfect afgewerkt met onder andere een luxe keuken, gestucte plafonds, sausklare wanden, houten kozijnen, stompe deuren, smart electronics en hoogwaardig sanitair. Daarbij is De Admiraal energieneutraal door zonnepanelen op het dak, een modern warmteterugwinsysteem en het gebruik van natuurlijke bronnen voor warmte, koeling en energie. Dit alles in een creatieve, dynamische en stadse woonomgeving.

ALLES BIJ DE HAND

De Admiraal schittert straks op het stoere en contrastrijke Eiland Oostenburg in de binnenstad van wereldstad Amsterdam. In het centrum, aan het water en met alle voorzieningen óp het eiland. Voor jong en oud. Door de centrale ligging bent u snel op weg naar Schiphol of de rest van Nederland. Met de fiets of te voet staat u zo in het Museumkwartier, op de Dam, de Albert Cuyp of in De Pijp. Kortom: een unieke woonomgeving voor iedereen die houdt van het energieke stadse leven.

ALLES OP EIGEN GROND, GEEN ERFPACHT

De Admiraal staat zoals alle gebouwen aan de Jan Kiststraat op eigen grond. Er is dus geen gedoe met dure erfpacht. Uniek in Amsterdam. Door het duurzame ontwerp profiteert u ook nog eens van verrassend lage hypotheeklasten.

STRUINEN DOOR GEZELLIGE STRAATJES

Eiland Oostenburg is een van de drie oostelijke eilanden in het centrum van Amsterdam. Met oog voor het verleden wordt dit eiland omgetoverd tot een nieuwe autoluwe stadswijk met gezellige straatjes, exclusieve boetieks en creatieve broedplaatsen. Een bloeiend gebied waar u op topniveau woont, werkt en leeft.

VERSCHILLENDE TYPES

Type M: ca. 134 m2 woonoppervlak, 5 kamers, vanaf € 1.220.000

Type L: ca. 131 m2 woonoppervlak, 4 kamers, vanaf € 1.150.000

Type D: ca. 74 m2 woonoppervlak, 3 kamers, vanaf € 760.000

Type J: ca. 51 m2 woonoppervlak, 2 kamers, vanaf € 530.000

Type K: ca. 70 m2 woonoppervlak, 3 kamers, vanaf € 650.000

Type JSP: ca. 51 m2 woonoppervlak, 2 kamers, vanaf € 495.000

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.150.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Bouw
Soort appartement
Appartement
Woonlaag
0
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
134m²
Buitenruimte
Ligging
Aan het water, In centrum, In woonwijk, Aan vaarroute
Balkon
Ja
Garage
Soort garage
Parkeerkelder
De Admiraal Eiland Oostenburg

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van
De Admiraal Eiland Oostenburg, Amsterdam.

Plan bezichtiging

Ligging

[ { "address": "De Admiraal Eiland Oostenburg 0", "zipCode": "", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3713884, "lng": 4.9261017, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms