icon surface 123m² tot 369m²
icon price Op aanvraag

Omschrijving

** Bouw in volle gang, oplevering zomer 2024! **

UW EIGEN PARADIJS
Maak kennis met Blue Bay Hills Residences. Een complex van 24 eigentijdse en ruime appartementen op het Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort. Kijk uit over de azuurblauwe Caribische zee. Ervaar de tropische sfeer met al het groen om u heen. Golf in uw achtertuin op een glooiende 18-holes baan. Om vervolgens thuis te komen in een appartement dat in alles luxe en exclusiviteit uitstraalt. Woont u straks in één van de meest begeerde delen van het Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort?

HET BESTE VAN CURACAO
Maak kennis met Blue Bay Hills Residences. Een complex van 24 eigentijdse en ruime appartementen op het Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort. Kijk uit over de azuurblauwe Caribische zee. Ervaar de tropische sfeer met al het groen om u heen. Golf in uw achtertuin op een glooiende 18-holes baan. Om vervolgens thuis te komen in een appartement dat in alles luxe en exclusiviteit uitstraalt. Woont u straks in één van de meest begeerde delen van het Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort?

FISCALE VOORDELEN
Onder voorwaarden zijn voor Nederlandse kopers zéér interessante fiscale voordelen beschikbaar middels een zogeheten SPF, Stichting Particulier Fonds.

EIGENTIJDSE CARIBISCHE ARCHITECTUUR
24 luxueuze villa appartementen verdeeld over 6 gebouwen. Elk met hun eigen karakter en voorzien van optimale privacy. Ontworpen op basis van doordachte Caribische architectuur. Ontwikkeld met hoogwaardige, duurzame materialen uit Europese landen. Omringd door kleurrijke bloemen en planten. Hier geniet u op een paradijselijk plek waar Curaçao op zijn mooist is.

OVER ELK DETAIL IS NAGEDACHT
Van tropisch en ingetogen tot chique en duurzaam. Architect Lyongo Juliana is erin geslaagd de kracht van deze thema’s te benutten in het ontwerp van Blue Bay Hills Residences. Voor de inrichting van de appartementen is Eric Kuster een interieurarchitect van allure aangetrokken. Zijn interieurs staan bekend om hun glamoureuze uitstraling, elegantie en exclusiviteit.

De hotelchique, glamoureuze designs van Eric Kuster passen perfect bij de luxe villa apartments. Voor een zo optimaal mogelijke leefruimte en maximaal woonplezier heeft Kuster eerst gekeken naar de indeling. Vervolgens is hij aan de slag gegaan met het ‘hardware’ van de woning. De tegels, de vloeren, de houttypen, de kleur van de gevels, de shutters, de schuifpuien en de kranen.

Kuster heeft aan elk aspect aandacht besteed om Blue Bay Hills Residences naar het hoogste niveau te tillen. Ook de meubels zijn zorgvuldig door Kuster geselecteerd. Hiervoor heeft hij drie verschillende collecties samengesteld waar u als koper optioneel uit kunt kiezen. Wilt u een deel van de meubels van Kuster laten plaatsen, maar hier nog wel uw eigen draai aan geven? Ook dat kan. Op afspraak bent u van harte welkom in zijn showroom in Huizen om het meubilair naar eigen wens aan te passen en u te laten adviseren.

VRAAG DE BROCHURE AAN OF BEZOEK HET OPEN HUIS
Interesse? Wij zijn u graag van dienst en kunnen zowel een afspraak in Nederland als op Curacao voor u arrangeren.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Uitsluitend de door alle partijen ondertekende contractstukken inclusief bijlagen zijn bepalend voor de rechtsverhouding tussen partijen. De artist impressions geven een globaal en indicatief beeld; ook daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. 

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
123m² tot 369m²

Ligging

[ { "address": " 0", "zipCode": "", "city": "", "lat": 12.16957, "lng": -68.99002, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms