icon surface 160m² tot 220m²
icon land 361m² tot 729m²
icon price € 1.195.000 tot € 1.475.000 v.o.n.
icon type 40px 6

Omschrijving

Villaproject Parklinde

Villaproject Parklinde wordt gerealiseerd in de prachtige nieuwe woonwijk Zuiderloo, gesitueerd aan de zuidelijke rand van Heiloo. Deze wijk ligt in het gebied naast de Kennemerstraatweg, tussen de Zevenhuizerlaan en de Vennewatersweg. Zuiderloo groeit meer en meer uit tot een ruim opgezette nieuwbouwwijk met een gevarieerd straatbeeld. Een prachtige wijk krijgt hier vorm. Er ontstaat een kindvriendelijke, duurzame en groene wijk met het strand en de duinen heel dichtbij. Een heerlijke plek om te wonen.

Het plandeel Parklinde ligt aan de westkant van Zuiderloo. Deze nieuwe woonwijk grenst met de noordrand aan plandeel De Linde I, ligt ten zuiden van de Zomerlinde en ten oosten van de Hoogeweg. Het betreft de westzijde van de nieuwe wijk Zuiderloo, en wordt doorsneden door de Liguster richting de Vennewaterweg. Het karakter van dit nieuwe plandeel valt te omschrijven als dorps, met volop variatie en lommerrijk. 

6 Parkvilla's

** reeds 50% verkocht, start bouw eerste kwartaal 2023 **

De 6 Parkvilla’s liggen verspreid en veelal aan de rand van de nieuwe wijk, veelal grenzend aan de groen getinte setting met vrijstaande landhuizen. En qua stijl en kleurstelling in harmonie met de andere 4 woningtypes van de wijk zodat het visueel één smaakvol geheel vormt.

De 6 Parkvilla’s hebben 2 hoofdtypes:de eerste 3 vormen de noordelijke hoeken van de wijk waarvan er 2 aan de Hoogeweg liggen en de derde aan de Liguster, de andere 3 grenzen eveneens aan deze Liguster en zijn gesitueerd in het oostelijke deel van Parklinde, passend bij de overige woningen in Parklinde.

Speels van opzet, doch naadloos passend qua stijl en uitvoering. Praktisch gecombineerd met een ruime garage. De architect heeft deze stijlvolle Parkvilla’s ontworpen met smaakvol kastanjebruin metselwerk, kozijnen en deuren in 2 tinten grijs, witte goten en op het statige zadeldak antracietgrijze dakpannen. Al met al een imposant geheel!

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact met ons op; graag vertellen wij u meer over dit schitterende villaproject.

Disclaimer
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

 

 

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.195.000 tot € 1.475.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Bouw
Aantal woningen
6
Vrije woningen
3
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
160m² tot 220m²
Perceeloppervlakte
361m² tot 729m²

Ligging

[ { "address": " 0", "zipCode": "1851 PH", "city": "Heiloo", "lat": 52.5936157, "lng": 4.69612, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms