+31 (0)20-26 10 430  of  0800-2070

of via

Nieuw- / bestaande bouw
Land
Provincie
Plaats
Woonstijlen
Prijs

MAGAZINES & MEDIA

Bekijk of download al onze magazines.

MAGAZINES

Christie’s Lates

Christie’s (The Art people) en R365 | Christie’s International Real Estate werken nauw samen. Om dat nog beter kenbaar te maken aan het publiek opent Christie’s Amsterdam rond de actuele veilingen haar deuren voor een Lates.

LEES VERDER

PRIVATE SALES

Het is een bekend fenomeen dat mensen die een bezit kopen of verkopen in het hoogste segment van de markt niet altijd geporteerd zijn van de publiciteit die daarmee gepaard gaat. Mensen die een (zeer) kostbaar huis verkopen kiezen er in sommige gevallen voor om dit proces in alle discretie te laten verlopen.

ENTER

Verkoop uw woning via R365 | Christie’s International Real Estate

Kies verkoopbegeleiding van uw woning door de marktleider: R365 | Christie’s International Real Estate. in 2016 verkochten wij 62 panden met een totale waarde van € 147.859.434.
Dat betekent meer dan een pand per week, elke week, met een gemiddelde verkoopprijs van € 2.370.967.
R365 is de exclusieve partner in Nederland van Christie’s International Real Estate. De organisatie telt 1.200 kantoren met 32.000 onroerend goed specialisten in 45 landen. Dankzij de intensieve samenwerking van de partners onderling en met het veilinghuis kunnen wij u optimale synergie bieden.

LEES VERDER

WOONSTIJLEN

World Wide
Luxury Real Estate

INTERNATIONAAL SPECIALIST IN EXCLUSIEF VASTGOED

R365 | Christie’s International Real Estate is de exclusive affiliate van Christie’s International Real Estate waaraan wereldwijd nu 1200 geselecteerde kantoren in 45 landen zijn aangesloten. In nauwe samenwerking met deze organisatie zullen de door ons geselecteerde objecten worden aangeboden aan potentiële kopers. Daarvoor zullen wij natuurlijk mede gebruik maken van het databestand van geïnteresseerden dat in de loop van de jaren is opgebouwd.

LEES VERDER

Powerful partnerships

Click on a newspaper or website to see our listings online. Our listings are featured on:

ASSOCIATES
THE NETHERLANDS

Head Quarter & International Sales

Regio Groot Amsterdam

Regio Zuid-Holland, Zeeland & Noord-Brabant

Regio Gooi & Vechtstreek

Regio Kennemerland, West Friesland & Waterland

Regio Midden, Noord & Oost Nederland

Regio Utrecht

Regio Limburg

ASSOCIATES
INTERNATIONAL