Zuiderzeestraatweg 158, Hierden

R365 | Christie’s
International Real Estate

Thoma & Bennink Landerijenbureau

область Midden, Noord & Oost Nederland.

Hoofdstraat 47
7213 CR Gorssel

телефон    +31 (0)575-492722
E-mail gorssel@R365.nl
Доля на 

Jan Wassink
j.wassink@R365.nl

Описание

Uniek! Dat is LANDGOED KLEIN ESSENBURGH, Een historisch herenhuis in Neo-classistische stijl omzoomt door oude eiken en beuken op een bosrijk perceel van bijna 3 hectare. De huidige eigenaren hebben de wens om het landgoed toekomstbestendig te maken, zodat het in zijn huidige verschijningsvorm behouden kan blijven voor de toekomst.
Het statige Landgoed Klein Essenburgh is een begrip in de regio. Gelegen tegenover Kasteel de Essenburgh in Hierden en op steenworp afstand van de Zuiderzeestad Harderwijk, maakt dat de ligging van dit landgoed buitengewoon uniek is. Wilt u resideren? Wonen en werken combineren? Of bent u op zoek naar een investering om bijvoorbeeld private ouderenzorg onder te brengen? Het kan hier allemaal.
Het monumentale landgoed is in 1850 gebouwd voor de zoon van de kasteelheer. Het landgoed van bijna 3 hectare heeft alle ingrediënten in zich om heerlijk van de gecultiveerde tuin te genieten, een wandeling te maken door het eigen bos en om paarden te houden.

Op het landgoed bevinden zich het VRIJSTAANDE LANDHUIS ( 408 M2/1948 kub.) en een riant VRIJSTAAND KOETSHUIS (245 M2/1251 kub.) voorzien van moderne technische voorzieningen. De inrichting van het woonhuis is volledig afgestemd op de sfeer van het statige landgoed. De eigenaren van het landgoed zijn bereid om deze inboedel, inclusief raambekleding, achter te laten, zodat de grandeur die het landgoed heeft behouden kan blijven. De symmetrie en de ruime opzet van de hoge statige vertrekken, voorzien van prachtige schouwen en haarden maken het verschil tussen een grote villa en statig landgoed.
Het vrijstaande Koetshuis ligt op 25 meter van het Landhuis. De eigenaren van het landgoed hebben ervoor gekozen om dit als kantoor/praktijkruimte te gebruiken. De nieuwe eigenaar kan dit ook als separate woning gebruiken. Tenslotte gaat het dan om een woning van 245m2.

Bouwkenmerken:
Bouwjaar: het originele woonhuis is gebouwd omstreeks 1850
Dakbedekking: het woonhuis is met pannen gedekt, de latere aanbouw heeft een bitumineuze dakbedekking
Isolatie: De woning is deels voorzien van dubbele beglazing. Het koetshuis is geisoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
Inhoud woning: 1948 m3
Inhoud koetshuis: 1251 m3
Woonoppervlakte woning: 408 m2. Woonopp. koetshuis: 245 m2
Schuur ( externe bergruimte): 54,2 m2
Overkapping gereedschap/ voertuigen: 44,5 m2
Sauna: 26 m2

Детали

Передача

Цена
request
статус
Доступно
Доставки
по согласованию

Строительство

Дома тип
Загородный дом, Особняк
Тип строительства
Существующий
Год выпуска
1850
Техническое обслуживание внутри
Отлично
Экстерьер обслуживания
Отлично
Особое
Историческое здание

Поверхности и содержание

Жилая площадь
408m²
Площадь участка
2,9ha
Другие поверхности
136m²
Содержание
1948m³

Свойство Формат

Номера
12
Спальни
7
Полы
4
Услуги
Искусственная вентиляция, Дымоход, Сауна

Energie

изоляция
Частичный стеклопакет, Навесное окно
Горячая вода
Центральное отопление

Внешние области

Местоположение
Хорошая видимость, За пределами застроенной территории, rural_location
Сад
В окружении сада
Сарай
Отдельно стоящее здание, каменный

Plattegronden

Местоположение

[ { "address": "Zuiderzeestraatweg 158", "zipCode": "3849 AL", "city": "Hierden", "lat": 52.3578136, "lng": 5.6917266, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

контакт

Ваша информация была представлена успешно. Мы свяжемся с вами как можно скорее.

Что-то пошло не так во время отправки формы. Проверьте, если вы правильно заполнили все необходимые поля и повторите попытку.

Хотите, чтобы запланировать показ?

Лучший день

Альтернативная Дата