Zevenhuizen

Hendrikseiland 17

Hendrikseiland 17 image 1 Hendrikseiland 17 image 1
Hendrikseiland 17 image 1 Hendrikseiland 17 image 1
Hendrikseiland 17 image 1 Hendrikseiland 17 image 1
Hendrikseiland 17 image 1 Hendrikseiland 17 image 1
Hendrikseiland 17 image 1 Hendrikseiland 17 image 1
Hendrikseiland 17 image 1 Hendrikseiland 17 image 1
Hendrikseiland 17 image 1 Hendrikseiland 17 image 1
Hendrikseiland 17 image 1 Hendrikseiland 17 image 1
Hendrikseiland 17 image 1 Hendrikseiland 17 image 1
icon surface 210m²
icon land 1.750m²
icon price € 1.175.000 v.o.n.
icon type Vrijstaande woning
icon rooms 5 slaapkamers

Omschrijving

WONEN IN EEN VILLA AAN DE RAND VAN ROTTERDAM
Landgoed De Eendragt is een exclusieve en ruim opgezette villawijk met prachtige nieuwbouwvilla's op grote percelen van ca. 1.100 tot 1.925 m² eigen grond in de prachtige Eendragtspolder aan de rand van Rotterdam–Zevenhuizen.

In een bijzonder gebied van grote plassen en het groen worden 37 grote en luxe villa’s gerealiseerd. U heeft hier alle ruimte om lekker te leven en u kunt de villa’s ook nog eens helemaal aanpassen aan uw eigen woonwensen. Daarmee wordt Landgoed de Eendragt een heerlijke plek om na een werkdag thuis te komen. Thuiskomen in een rustige omgeving, maar toch dichtbij de stad.

FASES
Fase 1 en fase 2 zijn inmiddels succesvol verkocht; op 31 oktober start de verkoop van fase 3.

WONINGTYPEN
Op Landgoed De Eendragt worden vier verschillende typen vrijstaande villa's gerealiseerd:

- Villa De Watergentiaan (waar deze aanmelding betrekking op heeft), bouwnummers 26, 29 en 37
en
- Villa De Zwanenbloem. bouwnummers 24 en 27
- Villa De Waterlelie bouwnummers 23 en 25
- Villa De Waterviolier, bouwnummer 28

VILLA 'DE WATERGENTIAAN
Villa De Watergentiaan is een riante, rietgedekte villa op grote percelen eigen grond van ca. 1.750 tot 1.925 m².

Met op de begane grond een riante living van maar liefst ca. 68 m² (forse uitbouw desgewenst mogelijk); bijzonder aan deze villa is dat je dankzij vier openslaande deuren zowel vanuit je eethoek als vanuit de keuken in direct contact staat met de tuin. Een zomerse borrel of diner is dus eenvoudig te realiseren. Tevens biedt de begane grond een grote, multifunctionele berging van ca. 30 m².

Op de eerste verdieping vier slaapkamers en één badkamer (optioneel tweede badkamer mogelijk).

De tweede verdieping omvat de vijfde slaapkamer en optioneel mogelijkheid voor zesde slaapkamer.

Villa De Watergentiaan biedt bovendien veel mogelijkheden om de woning aan te vullen met uw persoonlijke woonwensen. Wilt u wellicht een uitbouw toevoegen? Het is allemaal mogelijk.

DUURZAAM WONEN
Met energielabel A, een warmtepomp, zonnepanelen en HR++ isolerende beglazing zijn de villa's op Landgoed De Eendragt zeer duurzaam en zijn de energiekosten laag.

EXTRA PLUSPUNTEN
+ exclusief villaproject ontwikkeld door Timpaan en BouwN
+ in hoogwaardige villabouw gespecialiseerde aannemer ThuisInBouwen
+ de villa's hebben een gevarieerde architectuur van Zeinstra Veerbeek Architecten
+ het landgoed is ontworpen door landschapsarchitect Sander Lap
+ garantie van Woningborg
+ winkelcentrum Nesselande vlakbij
+ zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar
+ grote tuinen en gunstig gelegen op de zon
+ veel mogelijkheden voor uitbouwen en individualisering

DISCLAIMER
De verkoopomschrijving inclusief artist-impressions en alle genoemde maten hebben een indicatief en voorlopig karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Uitsluitend de getekende en gewaarmerkte contractstukken zijn bindend voor de rechtsverhouding tussen partijen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem dan snel contact met ons op zodat wij u van alle informatie kunnen voorzien. Er is een prachtige brochure van Landgoed De Eendragt beschikbaar, zowel gedrukt als digitaal.

Afspraken zijn zowel mogelijk op ons kantoor Kralingse Plaslaan 98 met inachtneming van de RIVM-richtlijnen* maar ook middels Microsoft Teams of Zoom.

* Wij hebben een infrarood desinfectiezuil waarmee u contactloos uw handen kunt desinfecteren, er zijn mondkapjes beschikbaar, onze spreekkamer is voorzien van een speciaal HEPA-filter en anderhalve meter afstand houden is geen probleem.
Regio Zuid-Holland, Zeeland & Noord-Brabant

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0)10 22 508 22
mail rotterdam@R365.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Villa, Vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
210m²
Perceeloppervlakte
1.750m²
Overig oppervlakte
21m²
Inhoud
902m³
Indeling
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, zonnepanelen, Zonnecollectoren
Energie
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd
Warm water
Zonnecollectoren
Verwarming
Vloerverwarming geheel
Buitenruimte
Ligging
Aan park, Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, In woonwijk, Landelijk gelegen, Vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom
Garage
Soort garage
Parkeerplaats

Ligging

[ { "address": "Hendrikseiland 17", "zipCode": "2761 EJ", "city": "Zevenhuizen", "lat": 52.0067577, "lng": 4.5827851, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]