Houtlaan 295 image 1
Houtlaan 295 image 1
Houtlaan 295 image 1
Houtlaan 295 image 1
Houtlaan 295 image 1
Houtlaan 295 image 1
Houtlaan 295 image 1
Houtlaan 295 image 1
Houtlaan 295 image 1
Houtlaan 295 image 1
Houtlaan 295 image 1
Houtlaan 295 image 1
icon surface 708m²
icon price € 3.615.500 v.o.n.
icon type Penthouse
icon rooms 6 slaapkamers

Omschrijving

Een penthouse-appartement zó groot dat je erin kunt voetballen...

Dit penthouse-appartement van ca. 708 m² omvat de gehele 30e verdieping van het prestigieuze project De Zalmhaven. Deze hoogste woontoren van Nederland torent prominent uit boven de toch al niet kinderachtige skyline van Manhattan aan de Maas, zoals Rotterdam ook wel wordt genoemd.

** Heeft u de spectaculaire video al bekeken...? **

Naast de ca. 708 m² vloeroppervlak zijn er diverse balkons van in totaal ca. 80 m². En natuurlijk 360 graden uitzicht rondom. U zult uw ogen uitkijken!

Het penthouse-appartement wordt geheel casco opgeleverd; uw interieurarchitect kan vandaag al aan de slag om het enorme vloeroppervlak geheel conform uw wensen in te vullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

+ een uiterst royale living
+ een woonkeuken waar een sterrenchef jaloers op zou zijn
+ een aantal slaapkamers cq master suites met badkamers
+ een bioscoop
+ een wellness met fitness, sauna en Turks stoombad
+ een bibliotheek
+ een bar
+ een privé-kantoor
+ een wijnkamer
+ ruimte voor au-pair, of inwonend (zorg) personeel
+ gastenverblijf of inwonende familie
+ etc etc

DIVERSE INGANGEN
Let op: het penthouse-appartement heeft diverse voordeuren, waardoor de verschillende gebruiksmogelijkheden ook separaat toegankelijk zijn.

PENTHOUSE DE ZALMHAVEN
De penthouses in De Zalmhaven worden casco opgeleverd, zodat u deze naar eigen wens en smaak kunt inrichten en indelen. U vindt de penthouses, net als de appartementen, zowel hoog in de toren als op lagergelegen verdiepingen. Ook hier kiest u uw uitzicht, van Maas en Wilhelminapier tot de skyline van de binnenstad.

De penthouses combineren grandeur van internationale allure met een op service gerichte leefomgeving. Nodig uw gasten uit voor een elegant diner tussen de wolken, in het restaurant op bijna tweehonderd meter hoogte. En wandel door de aangename centrale hal naar de gym voor uw dagelijkse workout.

PARKEREN
Optioneel zijn voor de penthouses twee parkeerplaatsen beschikbaar. De koopsom bedraagt € 37.500,- v.o.n. voor de 1e parkeerplaats en €50.000,- v.o.n. voor de 2e parkeerplaats.

SERVICES
Leven in De Zalmhaven houdt niet op bij uw woning alleen. Wij begrijpen dat uw bestaan dynamisch is en bieden daarom uitgebreide service naar New Yorks model.

Ons team van servicemanagers kent de bewoners van De Zalmhaven niet alleen bij naam, maar weet tevens waar ze ondersteuning kunnen gebruiken; het aannemen van uw pakketten, regelen van een diner voor die avond, het boeken van een yogales, uw kleding laten stomen, auto laten wassen of een suggestie doen voor een mooi cadeau voor uw geliefde. Op deze manier houdt u tijd over voor werk, uiteraard, maar ook voor reizen, liefhebberijen, vrienden; simpelweg de zaken die uw hart sneller doen kloppen. Uiteraard kunt u de services ook online aanvragen en betaalt u alleen voor de service die u gebruikt.

PROJECTONTWIKKELAARS
Project De Zalmhaven is ontwikkeld door de gerenommeerde projectontwikkelaars Amvest en AM.

ARCHITECT
Toren I in project De Zalmhaven is ontworpen door Dam & Partners Architecten, torens II en III zijn ontworpen door Kaan Architecten.

DISCLAIMER
Ondanks dat deze aanmelding met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn. Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Bezichtigen van het casco penthouse-appartement is vanaf nú mogelijk. Op afspraak bent u van harte welkom.
Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Zo groot dat je erin kunt voetballen!

play button

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Bouw
Soort appartement
Penthouse, Appartement
Woonlaag
30
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
708m²
Inhoud
1.912m³
Indeling
Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
6
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Lift
Energie
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming geheel
Buitenruimte
Ligging
Aan het water, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarroute
Garage
Soort garage
Parkeerkelder, Parkeerplaats

Ligging

[ { "address": "Houtlaan 295", "zipCode": "3016 DA", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9098026, "lng": 4.4803036, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms