Noordwijk

Oswald Wenckebachstraat 25

Oswald Wenckebachstraat 25 image 1 Oswald Wenckebachstraat 25 image 1
Oswald Wenckebachstraat 25 image 1 Oswald Wenckebachstraat 25 image 1
Oswald Wenckebachstraat 25 image 1 Oswald Wenckebachstraat 25 image 1
Oswald Wenckebachstraat 25 image 1 Oswald Wenckebachstraat 25 image 1
Oswald Wenckebachstraat 25 image 1 Oswald Wenckebachstraat 25 image 1
icon surface 219m²
icon land 507m²
icon price € 1.343.900 v.o.n.
icon type Vrijstaande woning
icon rooms 5 slaapkamers

Omschrijving

PROJECT DUINEVELD
Duineveld fase 3 omvat 33 woningen, waaronder 10 vrijstaande villa's.

DE VILLA'S
Met bijna 220 m2 woonoppervlakte, inclusief garage, zijn deze vrijstaande villa’s verreweg het ruimst. En die ruimte wordt goed benut. Wat dacht u bijvoorbeeld van vijf slaapkamers, twee luxe badkamers en een evenzo ruime eetkeuken. De unieke gevelontwerpen geven deze woningen extra statuur, net als de statige entree met kleine vide en de bijzonder ontworpen trap. Rondom de woning is eveneens volop ruimte. Zo beschikt u over twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een riante achtertuin. Heerlijk, zo’n riante kavel.

START BOUW
De start bouw van fase 3C is januari 2021.

COMFORT
Woningindeling Comfort bestaat standaard uit een ruime eetkeuken.

Bouwnummer 32 is uitgevoerd met onderstaande extra opties:

- 3 meter uitbouw
- Erkel zijgevel XL
- Werkkamer
- Openslaande deuren achtergevel
- Dakraam overloop 2e verdieping
- Extra loze leidingen slaapkamers

Dit is pas ontspannen en luxe wonen in Duineveld, een exclusieve ontwikkeling in de luwte van de duinen in Noordwijk aan Zee!

MODELWONING
Wij begrijpen dat het bij het kopen van een nieuwbouwwoning soms lastig is om van ‘een tekening’ te kopen. Daarom hebben wij de modelwoning voor u ingericht. Deze kunt u middels de video goed bekijken.

Uiteraard kunt u ook op afspraak de modelwoning bezichtigen.

Tijdens een bezoek aan de modelwoning ziet u de tekening als het ware tot leven komen en kunt u dit alles zelf ervaren: het comfort van nieuwbouw, de ambiance van de woning en de omgeving, de ruimte, de materialen van een hoge kwaliteit en een uiterst luxe uitstraling van de materialen.

Je hebt het allemaal als je een woning in Duineveld koopt.

INTERESSE?
Neem contact op met Monique Hugen Makelaar bij Christie's International Real Estate|R365, telefoon +31 (06) 24 55 74 94, email: m.hugen@R365.nl voor het maken van een afspraak in de modelwoning.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.
Regio Zuid-Holland, Zeeland & Noord-Brabant

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0)10 22 508 22
mail rotterdam@R365.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.343.900 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Villa, Vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
219m²
Perceeloppervlakte
507m²
Inhoud
613m³
Indeling
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
Energie
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel
Buitenruimte
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom
Garage
Soort garage
Parkeerplaats
Oswald Wenckebachstraat 25

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van
Oswald Wenckebachstraat 25, Noordwijk.

Plan bezichtiging

Ligging

[ { "address": "Oswald Wenckebachstraat 25", "zipCode": "2202 HL", "city": "Noordwijk", "lat": 52.2410498, "lng": 4.4385386, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]