Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
Roten 0 ong image 1 Roten 0 ong image 1
icon surface 500m²
icon land 5,0ha
icon price € 1.585.000 v.o.n.
icon type Vrijstaande woning
icon rooms 6 slaapkamers

Omschrijving

Op één van de vier unieke XXL kavels op dit NSW landgoed heeft u nu de mogelijkheid uw eigen droomvilla te realiseren, gebouwd naar uw eigen smaak en wensen.

** Nog één landgoedkavel te koop! **

Hier vindt u ongekend veel privacy, rust en ruimte. Het begrip ‘onthaasten’ krijgt een geheel nieuwe dimensie in deze romantische, groene leefomgeving. Geniet van de natuur in al haar glorie, maar ook van de strategische ligging ten opzichte van een aantal grote steden. Maar ook de plaats Eersel zelf mag er zijn, met haar historische, gezellige centrum.

** Heeft u de video met Virtuele Bezichtiging van het landgoed met Suze Mens en Leslie de Ruiter al gezien...? **

LANDGOEDKAVELS
Op Landgoed de Panberg zijn vier landgoedkavels ontwikkeld; één van deze kavels is reeds verkocht en er worden thans derhalve drie landgoedkavels aangeboden.

Kavel A: € 1.645.000 v.o.n. VERKOCHT | ca. 50.000 m² totaal, ca. 5.000 m² bouwgrond en ca. 45.000 m² eigen natuur

Kavel B: € 1.575.000 v.o.n. VERKOCHT | ca. 50.000 m² totaal, ca. 5.000 m² bouwgrond en ca. 45.000 m² eigen natuur

Kavel C: € 1.585.000 v.o.n. TE KOOP | ca. 50.000 m² totaal, ca. 5.000 m² bouwgrond en ca. 45.000 m² eigen natuur

Kavel D: VERKOCHT

Genoemde prijzen zijn voor de landgoedkavels; deze zijn derhalve nog te vermeerderen met de bouwkosten voor uw nieuwe droomvilla.

Vooropgesteld dat de integrale tekst van het vigerende bestemmingsplan te allen tijde nadrukkelijk prevaleert, mag onder voorbehoud maximaal gebouwd worden op elke landgoedkavel:

+ villa met inhoud ca. 1.500 m³
+ uit te breiden middels onderverdieping en bijgebouw tot bijna ca. 4.000 m³
+ vloeroppervlak totaal tot ca. 1.175 m² bvo

Deze royale contouren zijn in de praktijk meer dan voldoende om aan vrijwel ieders wensen te voldoen. Uiteraard is het ook mogelijk om (veel) compacter te bouwen. Er mag maximaal één villa per landgoedkavel worden gebouwd.

LANDGOED DE PANBERG
De voormalig agrarische gronden zijn met zorg teruggebracht naar het natuurbeeld van weleer met bossen, houtwallen, heide, bloemrijk grasland en een groot privé-meer.

De kwaliteit van aanleg en de uitstraling van het landgoed zijn van een zeer hoog niveau en kenmerken de natuurdoeltypen van het Kempische gebied. De ruime bouwkavels, gelegen in het groen, bieden een hoge mate van privacy. Inrichting van de kavel kan naar eigen inzicht, wel zal de villa moeten voldoen aan het in het Bestemmingsplan ruim geformuleerde beeldkwaliteitsplan.

Voordat u uw privé toegangsweg op rijdt, komt u langs de naastgelegen ‘uitspanning’ van het Landgoed de Panberg. Hier vind u een exclusieve brasserie met een kleinschalige Bed & Breakfast waar heerlijk kan worden genoten van streekproducten. Met een besloten zonnig terras biedt dit de natuurpassanten een heerlijk moment voor hunzelf. Dit geheel vormt straks een heuse oase in de Brabantse Kempen.

De kavels zijn gelegen aan een prachtig ven en grenzen aan de ecologische hoofdstructuur van de achterliggende Cartierheide van ca. 174 hectare groot (!) middenin de Kempen met prachtige natuur en bossen die zelfs tot ver in België reiken.

NSW-STATUS
Landgoed De Panberg voldoet aan de kwalificaties van de Natuurschoonwet 1928 (NSW). Deze NSW status biedt tal van aantrekkelijke fiscale voordelen.

LOCATIE
- nabij de bekende 18 holes golfbaan Steenhoven Country Club
- ca. 15 minuten van Eindhoven
- ca. 45 minuten van Antwerpen
- ca. 35 minuten van Breda
- ca. 30 minuten van Den Bosch
- ca. 60 minuten van Düsseldorf
- ca. 30 minuten van Tilburg

DISCLAIMER
De verkoopomschrijving inclusief artist-impressions en alle genoemde maten hebben een indicatief en voorlopig karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Uitsluitend de getekende en gewaarmerkte contractstukken zijn bindend voor de rechtsverhouding tussen partijen. Gegadigden wordt nadrukkelijk geadviseerd zich bij de eventuele aankoop te laten begeleiden door een externe deskundige zoals bijvoorbeeld een architect.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem dan snel contact met ons op; wij vertellen u graag meer over dit unieke project.

** Heeft u de video met Virtuele Bezichtiging van het landgoed met Suze Mens en Leslie de Ruiter al gezien...? **
Regio Zuid-Holland, Zeeland & Noord-Brabant

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0)10 22 508 22
mail rotterdam@R365.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Landgoed, Vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
500m²
Perceeloppervlakte
5,0ha
Inhoud
2000m³
Indeling
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
6
Verdiepingen
3
Buitenruimte
Ligging
Aan bosrand, Aan park, Aan rustige weg, Aan het water, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen, Vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom

Ligging

[ { "address": "Roten 0", "zipCode": "5521 RG", "city": "Eersel", "lat": 51.3427643, "lng": 5.2899412, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms