Burgh-Haamstede

Strandweg 25 a

Strandweg 25 a image 1 Strandweg 25 a image 1
Strandweg 25 a image 1 Strandweg 25 a image 1
Strandweg 25 a image 1 Strandweg 25 a image 1
Strandweg 25 a image 1 Strandweg 25 a image 1
icon land 1m²
icon price € 1.250.000 k.k.
icon type Bouwgrond

Omschrijving

Uw eigen woondroom bij het strand? Die kunt u realiseren op deze prachtige bouwkavel met een oppervlakte van maar liefst ca. 2.620 m², toegang via de Strandweg.

Werkelijk unieke ligging grenzend aan- en uitzicht op het ongerepte beschermd natuurmonument 'Kop van Schouwen', een uitzonderlijk rustige plek met grazende runderen en veel wild in de duinen. Het perceel biedt enorme privacy aangezien het bouwvlak op ca. 75 meter van de Strandweg ligt. De Strandweg is echter direct ontsloten door een oprijlaan van diezelfde lengte.

Het perceel ligt slechts 750 meter van het strand. De paden naar het strand liggen op ruime afstand van de kavel waardoor men zich middenin de natuur waant. Aan het eind van deze paden ligt een prachtig zandstrand waar men ook in het hoogseizoen in alle rust kan vertoeven.

Dit perceel biedt de mogelijkheid tot het bouwen van een landhuis met eventuele aan- of bijgebouwen. Door de royale afmetingen van het bebouwingsvlak zijn er vele mogelijkheden ten aanzien van de situering op dit perceel evenals het uiteindelijke ontwerp en grootte van het landhuis.

Nieuw-Haamstede behoort feitelijk tot het dorp Burgh Haamstede, een gezellig, gemoedelijk en levendig dorp. Burgh-Haamstede is een populaire toeristische bestemming en is van alle gemakken voorzien, maar deze bevinden zich niet in de directe omgeving van het perceel en heeft men daarom “the best of both worlds”.

INDICATIE OPPERVLAKTE
• Grondoppervlakte 2619 m².
• Breedte bebouwingsvlak ca. 25 m
• Diepte (lengte)bebouwingsvlak: ca. 20 m

BESTEMMINGSPLAN
De bestemming van het perceel is ‘Wonen-Landhuis”, hetzij als hoofdverblijf of als buitenverblijf.

De volgende informatie uit het bestemmingsplan heeft een indicatief karakter en de integrale tekst van het vigerende bestemmingsplan prevaleert te allen tijde nadrukkelijk ; bij concrete interesse moet u zich altijd door een externe deskundige (bijvoorbeeld een architect of aankoopmakelaar) laten bijstaan:

• Er mag één woning op het bebouwingsvlak worden gebouwd.
• De breedte van de woning mag maximaal 15 meter bedragen.
• Afstand tot zijdelingse perceelsgrens bedraagt minimaal 5 meter.
• De dakvoethoogte bedraagt maximaal 3,3 meter.
• De totale hoogte van de woning mag maximaal 10 meter bedragen
• De dakhelling bedraagt maximaal 60 graden.
• Bij de woning mag een aangebouwd bijgebouw en overkapping worden bijgebouwd met een maximale oppervlakte van 40 m²
• Bij de woning mogen twee vrijstaande bijgebouwen worden gebouwd met een maximale oppervlakte van 100 m²
• Afstand van de bijgebouwen tot de zijdelingse perceelgrens bedraagt 5 meter

DISCLAIMER
Alle in de verkoopomschrijving en eventuele bijlagen genoemde informatie - waaronder doch niet uitsluitend maatvoering - heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten. Potentiële kopers dienen alvorens tot aankoop over te gaan zelf onderzoek te verrichten naar de bebouwingsmogelijkheden; deze kunnen afwijken van genoemde indicaties en er kunnen aanvullende regels van toepassing zijn. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.”
Regio Zuid-Holland, Zeeland & Noord-Brabant

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0)10 22 508 22
mail rotterdam@R365.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.250.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
Per direct
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte
1m²
Buitenruimte
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen, Vrij uitzicht
Strandweg 25 a

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van
Strandweg 25 a, Burgh-Haamstede.

Plan bezichtiging

Ligging

[ { "address": "Strandweg 25", "zipCode": "4328 KK", "city": "Burgh-Haamstede", "lat": 51.7147631, "lng": 3.6997623, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?