+31 (0)20-26 10 430  of  0800-2070

'Kies verkoopbegeleiding van uw woning door de marktleider: R365 | Christie’s International Real Estate. In 2016 verkochten wij 62 panden met een totale waarde van € 147.859.434.
Dat betekent meer dan een pand per week, elke week, met een gemiddelde verkoopprijs van € 2.370.967.

'A THING OF BEAUTY IS A JOY FOREVER'

Een uitspraak die niet alleen van toepassing is op exceptionele kunst, maar evenzeer op exclusief onroerend goed. R365 | Christie’s International Real Estate legt zich uitsluitend toe op de aan- en verkoop van onroerend goed in het topsegment van de woningmarkt. Wij kennen de kopers en weten uw bezit op waarde te schatten. Alleen cliënten van R365 | Christie’s International Real Estate kunnen vertrouwen op de diepgaande kennis die nodig is om buitenplaatsen, bijzondere villa’s en luxueuze appartementen onder de aandacht te brengen van potentiële kopers, in combinatie met honderden jaren ervaring in de wereld van fine art. Deze unieke en ijzersterke positie stelt ons in staat voor u de deur te openen naar een kapitaalkrachtige doelgroep – zowel regionaal, nationaal als internationaal. Uw exclusieve bezit verdient de discrete en gepassioneerde expertise waarop kunstliefhebbers wereldwijd al 250 jaar vertrouwen.
R365 | Christie’s International Real Estate is de exclusieve partner in Nederland van Christie’s International Real Estate. De organisatie telt 1.200 kantoren met 32.000 onroerend goed specialisten in 45 landen. Dankzij de intensieve samenwerking van de partners onderling en met het veilinghuis kunnen wij u optimale synergie bieden.
Als u overweegt om uw huis te verkopen, vul dan het formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

PLAN EEN VERKOOP AFSPRAAK in voor de verkoop van uw woning.


Hartelijk dank voor uw reactie

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.


Gegevens object

Waarom R365 | Christie’s International Real Estate?

Bekijk de video