Glashaven image 1 Glashaven image 1
Glashaven image 1 Glashaven image 1
Glashaven image 1 Glashaven image 1
Glashaven image 1 Glashaven image 1
Glashaven image 1 Glashaven image 1
icon surface 61m² tot 340m²
icon price Op aanvraag
icon type 40px 141

Omschrijving

** Project Glashaven, 141 terrasappartementen, penthouses en lofts binnenkort in verkoop **

Licht en ademruimte in de stad, dat is het beste van twee werelden. Glashaven is een van de laatste projecten in het Maritiem District. De ligging ten opzichte van de stad, de Maas en de havens is subliem. Het gebouw biedt 141 terrasappartementen, penthouses en tweelaagse lofts, met een weelde aan licht, (groene) ruimte en uitzicht: Glashaven heeft het allemaal.

** Dit betreft een vooraankondiging, de formele start verkoop staat gepland vor 3e of 4e kwartaal 2021. Vrijblijvend inschrijven is wel alvast mogelijk via onze site. **

STADSOASE IN DE BUITENLUCHT
Glashaven 16-70 in Rotterdam bestaat uit twee elementen: de Toren, met op iedere hoek een bovengemiddeld groot, fantastisch terras, en de Vleugel, een laag volume van vijf verdiepingen. Ieder gul bemeten terras in de Toren is uitgerust met plantenbakken, water en elektra. Daarbij is over nagenoeg de hele lengte van de plint een gezamenlijk dakterras met stadse allure ontworpen. Een fraai vormgegeven, groene buitenruimte om te zonnen, aan yoga te doen, te borrelen of ander ontspanningsactiviteiten te ontplooien. Exclusief voor de bewoners. Buiten zijn in de stad.

VAN COMPACT TOT XL
In Glashaven komen 141 appartementen, 62 parkeerplaatsen en 8 motorstallingen. Klunder Architecten uit Rotterdam tekent voor het markante ontwerp. Woonoppervlakken lopen uiteen van ca. 60 tot 170 á 340 m² (indien u een penthouse samenvoegt). Bovengemiddeld grote terrassen en van compact tot XL of zelfs XXL. Dat maakt Glashaven ideaal voor stadsliefhebbers die het leven creatief willen vormgeven. De Vleugel van vijf verdiepingen omvat een keur aan verrassend ingedeelde appartementen. Voor sommige appartementen bestaat de optie de plattegrond aan te passen. Zo wordt ruim wonen met een gezin in de stad ineens werkelijkheid, net als een stadse werkloft. Veel van de grotere appartementen beschikken over een tweede badkamer, en stuk voor stuk krijgen ze na oplevering een compleet ingerichte, luxe keuken.

PRETTIG STRAATBEELD
Dankzij de gunstige locatie staat Glashaven een klein stapje buiten de reuring van het centrum. Toch ben je binnen enkele minuten lopen in de Markthal, de Koopgoot of de Witte de With. Maar ook de Maas en de Erasmusbrug liggen aan je voeten zodra je de deur uit bent. Perfect dus. En over die voordeur gesproken: in een stad die beroemd is om zijn iconische hoogbouw, is de menselijke maat extra belangrijk voor de sfeer. Dat vraagt om lichte, moderne afwerkingsmaterialen die voor een fraai gevelbeeld zorgen. Waardoor het straks extra fijn thuiskomen is in Glashaven.

DE WERELD OM DE HOEK
Alles wat een mens echt nodig heeft, is te voet of met de metro te bereiken. Lekkere koffie om de hoek, terrasjes, musea en parken op slenterafstand.

De blauwe lucht, kades en bomen overal waar je kijkt. En de hele wijde omgeving aan je voeten vanaf maar liefst drie metrostations. Via de Maasboulevard en het Maastunnel-tracé ben je ook zo de stad uit. Met de taxi is het 15 minuten naar Rotterdam Airport.

DISCLAIMER
Deze vooraankondiging heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

INTERESSE?
We verwachten in het derde of vierde kwartaal van 2021 in de verkoop te gaan met project Glashaven. Op dit moment is nog geen nadere informatie en/of brochure beschikbaar; ook de prijslijst volgt later.

Wat nu wèl mogelijk is, om u geheel vrijblijvend alvast in te schrijven als gegadigde voor project Glashaven. Vul onderstaand formulier in en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van dit prachtige project!

Wij komen graag met u tot zaken.

 

Regio Zuid-Holland, Zeeland & Noord-Brabant

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0)10 22 508 22
mail rotterdam@R365.nl
Margot de Ruiter-Longayroux
m.deruiter@r365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Bouw
Aantal woningen
141
Vrije woningen
141
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
61m² tot 340m²