Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
Ossenwaard image 1
icon surface 187m² tot 300m²
icon land 1.329m² tot 1.914m²
icon price € 1.599.500 tot € 1.724.500 v.o.n.
icon type 40px 8

Omschrijving

Wonen op een landgoed aan rivier De Lek

** reeds 50% verkocht **

Landgoed Ossenwaard Met een lengte van 1,3 km en een uiterste breedte van 350 m is Landgoed Ossenwaard het grootste privé eiland van Nederland. En u kunt daar nu gaan wonen!

In samenwerking met villabouwer ThuisinBouwen en Bekhuis & KleinJan Architecten is hier een prachtig project ontwikkeld van 8 vrijstaande en exclusieve villa's. Elk van de 8 villa's is uniek; wat ze met elkaar gemeen hebben, is een exclusieve uitstraling met witte gevels en rietgedekte kappen.

Ossenwaard

Op Ossenwaard met haar unieke ligging en groene waterrijke omgeving worden een aantal karakteristieke en eigentijdse woningen gerealiseerd. Woningen, met een bijzondere eenheid en samenhang, maar ook een sterke eigenheid en individualiteit. Samenhang in een rijke en chique materialisatie en eenduidig kleurenpallet maar met diversiteit in vormgeving en detaillering. Door elke woning uniek te ontwerpen en af te stemmen op de specifieke locatie in Ossenwaard en de daarbij behorende oriëntatie ontstaan verschillende ruime villa’s passend op de plek. De karakteristieke witte woningen met rijke rietgedekte kappen zorgen voor een prachtige samenhang en fraaie overgang met het omliggende landschap. Daar waar de ene woning een moderne uitstraling heeft, leunt de andere meer op een traditionelere vormgeving. Al deze ingrediënten zorgen voor een prachtig levendig, groen en eigentijds gebied waar u prachtig kunt wonen in karaktervolle woningen. Dat maakt Ossenwaard juist zo uniek!

Centrale ligging middenin Nederland

Over een centrale ligging gesproken... Het landgoed ligt in het midden van Nederland op ongeveer een kwartier van de Dom in Utrecht. Op fietsafstand ligt het dorp Schalkwijk én het rustieke dorp Tull en ’t Waal. Op ca. 10 minuten rijden vindt u Nieuwegein en Vianen. En op ca. 35 minutenstaat u op Schiphol óf in onze hoofdstad Amsterdam.

In Tull en ’t Waal, Nieuwegein en Houten zijn goede basisscholen en diverse sportscholen/verenigingen gevestigd. Gezellig uit eten, naar de film of theater kan in zowel Nieuwegein en Houten als de omliggende dorpen én uiteraard in de binnenstad van Utrecht.

De architect aan het woord

Hoe mooi is het om in een prachtig gebied met een rijke historie, fraaie ligging en groene waterrijke omgeving een aantal karakteristieke en eigentijdse woningen te mogen realiseren. Woningen, met een bijzondere eenheid en
samenhang, maar ook een sterke eigenheid en individualiteit. Samenhang in een rijke en chique materialisatie en eenduidig kleurenpallet maar diversiteit in vormgeving en detaillering. Door elke woning uniek te ontwerpen en af te
stemmen op de specifieke locatie in Ossenwaard en de daarbij behorende oriëntatie ontstaan verschillende ruime villa’s passend op de plek.

De karakteristieke witte woningen met rijke rietgedekte kappen zorgen voor een prachtige samenhang en fraaie overgang met het omliggende landschap. Daar waar de ene woning een moderne uitstraling heeft, leunt de andere meer op een traditionelere vormgeving. Al deze ingrediënten zorgen voor een prachtig levendig, groen en eigentijds gebied waar u prachtig kunt wonen in karaktervolle woningen. Dat maakt Ossenwaard juist zo uniek!

Als architect hebben we de vrije hand gekregen om het beeld van Ossenwaard vorm te geven. Een unieke opdracht waar wij ons als architectenbureau als een vis in het water bij voelen. Met onze ruime jaren van ervaring in de particuliere woningbouw in het hogere segment is dit een opdracht die ons op het lijf is geschreven. 

Het buitenleven staat centraal

Het landgoed heeft door haar omvang een rijke diversiteit aan natuur, waar u in alle rust alleen of met meerderen van kunt genieten. Langs de oevers liggen diverse kleine strandjes, waar u kunt zwemmen of kunt aanmeren met een boot. Aan de uiterste noord- en zuidkant liggen uitgestrekte velden, waar verschillende vogel- en andere diersoorten leven. Het midden is dichter begroeid met grote bomenrijen. Er zijn diverse vijvers en zelfs een oude boomgaard, waar verschillende soorten fruit geoogst kunnen worden.

365 dagen per jaar onbeperkt genieten

Natuur maakt de mens gelukkiger! Op het Landgoed Ossenwaard kunt u hier 365 dagen per jaar onbeperkt van genieten. Van wildebloemen, boomgaarden, diversiteit aan vogels, mooie wandelpaden tot de in vrijheid loslopende paarden. Het is hier allemaal tevinden! Het water is wat De Ossenwaard tot het unieke Landgoed Ossenwaard maakt. Aan de noordzijde van het eiland zal een privéaanlegmogelijkheid worden gecreëerd. Even afkoelen of voetje baden? Dat kan! Want op het eiland vindt u enkele mooie, fijnkorrelige zandstranden met ondiep water tot zeker tien meter uit de oever. Ongeloofl ijk dat dit bestaat, zo dicht bij de Randstad!

Enthousiast geworden?

Dat kunnen wij ons voorstellen. Neem snel contact op met één van de makelaars van Christie's International Real Estate|R365. Wij vertellen u graag meer over dit unieke project. Bel 010-2250822 of stuur een bericht via het formulier op onze website.

Disclaimer
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.599.500 tot € 1.724.500 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Bouw
Start bouw
01-01-2023
Aantal woningen
8
Vrije woningen
4
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
187m² tot 300m²
Perceeloppervlakte
1.329m² tot 1.914m²

Ligging

[ { "address": "Ossenwaard 4", "zipCode": "3989 NZ", "city": "Ossenwaard", "lat": 51.992124, "lng": 5.138391, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]
Inschrijven

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?

Bedankt voor uw inschrijving.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms