+31 (0)20-26 10 430  of  0800-2070

Residence365.com introduceert de unieke mogelijkheid om exclusief onroerend goed te verkopen via verkoop bij inschrijving. In Nederland worden vooralsnog geen inschrijvingen georganiseerd waarbij exclusieve villa’s, landhuizen en appartementen op gepaste wijze worden aangeboden, zonder dat dit afbreuk doet aan de reële waarde.

Residence365.com heeft zich in korte tijd gemanifesteerd als marktleider in het topsegment van de Nederlandse woningmarkt.

De onroerend goed portefeuille van de partner-makelaars omvat circa 350 objecten met een vraagprijs vanaf € 1.000.000 verspreid door heel Nederland.

Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en uit te breiden. Onze wereldwijde makelaarsorganisatie is door het legendarische veilinghuis Christie’s opgericht om exceptioneel onroerend goed bij verkoop op passende wijze te presenteren en dienovereenkomstig te behandelen. Nu bieden wij tevens de mogelijkheid om exclusief onroerend goed te verkopen via Verkoop bij Inschrijving, een nieuw concept in Nederland.

In het buitenland wordt verkoop bij inschrijven van exclusief onroerend goed gezien als een prima alternatief en de ervaringen zijn zeer positief. Er kunnen vele redenen zijn om bij de verkoop van uw pand te kiezen voor een soepel lopende inschrijving voor uw onroerend goed. Residence365.com streeft bij deze inschrinvingen in alle gevallen naar een maximale opbrengst. Wij informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden.

Waarin onderscheiden wij ons / hoe doen we dat

Residence365.com maakt onder meer gebruik van de synergie tussen Christies International Real Estate en de veilinghuizen van Christie’s, zowel nationaal als  wereldwijd. Daarnaast maken wij optimaal gebruik van ons zeer uitgebreide netwerk. Vooraf geselecteerde (inter)nationale gegadigden worden uitgenodigd deel te nemen aan de onderhandse biedingen en indien noodzakelijk aan de daaropvolgende openbare veilingen. Ook die vinden plaats onder supervisie van Residence365.com.

Mede dankzij onze expertise en reputatie zal deze nieuwe benadering het gewenste publiek aantrekken, in tegenstelling tot de in ons land traditionele wijze van veilen. Dankzij onze internationale werkwijze hoeven wij ons niet te beperken tot de Nederlandse markt. Er is veel belangstelling voor exclusief Nederlands onroerend goed en wij weten de doelgroep te bereiken.

Residence365.com heeft een specifiek aanbod dat wordt geselecteerd op basis van uitstraling en bijzondere kenmerken, zoals ligging en architectuur. Het zijn de ‘topstukken’ binnen het totale aanbod van onroerend goed. Als minimale veilingprijs wordt een (reële) waarde van € 1.000.000,- gehanteerd.
Wij organiseren het totale traject: van zeer verzorgde open dagen en bezichtigingen tot en met de (inter)nationale marketing. Daarbij maken wij gebruik van diverse netwerken binnen onze groep en onder meer onze eigen vijftalige website www.R365.nl en Christiesrealestate.com, Funda, de New York Times, Wallstreet Journal, Juwai (Chinese Funda), Kommersant (Russisch-talige krant in London en de U.K.) en natuurlijk een representatieve presentatie van het object in vijf talen.

   Laatste nieuws en aanbod in uw mailbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij sturen regelmatig informatie over nieuw exclusief aanbod, projecten en interessante evenementen.