+31 (0)20-26 10 430  of  0800-2070

De Algarve is de mooiste en meest mondaine regio van Portugal. Onder de naam Luximo’s hebben we als affiliate van Christie’s International Real Estate een kantoor in Vilamoura en kunnen de Nederlandse kopers en verkopers van onroerend goed rekenen op de best mogelijke begeleiding vanuit ons kantoor te Amsterdam maar ook ter plekke.

De Algarve is de meest zuidelijke regio van Portugal. Hier bevinden zich de meest luxueuze golfresorts, prachtige zandstranden, schilderachtige dorpjes, mondaine jachthavens, vijfsterren hotels en talloze authentieke visrestaurants. Het leven is er heerlijk. De Algarve is dan ook een zeer geliefd onder vermogende levensgenieters. Zij zoeken exclusieve villa’s en landhuizen in de ‘Gouden Driehoek’: Quinta do Lago, Vale do Lobo en Vilamoura. R365 | Christie’s International Real Estate wil haar Nederlandse clientèle optimaal van dienst zijn bij de aan- en verkoop van onroerend goed in dit mooiste gedeelte van Portugal. Hans Veenhuijsen van R365 | Christie’s International Real Estate is dan ook verheugd over de exclusieve samenwerking die hij tot stand heeft gebracht met Luximo’s, de Portugese affiliate van Christie’s International Real Estate.

‘De Algarve is een internationale enclave en biedt alles wat een mens verwacht van een onbekommerd en rijk leven in het zuiden van Europa. Door de groeiende vraag naar exclusief onroerend goed is de woningmarkt in het topsegment momenteel booming. Dankzij de opening van de vestiging in de Algarve kunnen we met met onze Portugese collega’s onze Nederlandse klanten zowel vanuit Amsterdam als vanuit Algarve Portugal, optimaal begeleiden bij de aan- en verkoop van exclusieve villa’s en appartementen.’

Voor meer informatie bent u van harte welkom op ons kantoor in de Algarve of op ons kantoor te Amsterdam. Stuur uw bericht naar algarve@r365.nl om een afspraak te maken.

Aanbod Algarve

Concept
Rua Encosta Pico Dos Barcelos 21
Funchal
€ 2.250.000 k.k.
Vale do Lobo
Loule
€ 1.423.000 k.k.
Vale do Lobo
Loule
€ 1.509.000 k.k.
Vale do Lobo
Loule
€ 5.685.000 k.k.

   Laatste nieuws en aanbod in uw mailbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij sturen regelmatig informatie over nieuw exclusief aanbod, projecten en interessante evenementen.