De Clercqstraat ong, Zutphen

R365 | Christie’s
International Real Estate

Thoma & Bennink Landerijenbureau

Region Midden, Noord & Oost Nederland.

Hoofdstraat 47
7213 CR Gorssel

Phone    +31 (0)575-492722
Email gorssel@R365.nl
Share on 

Jan Wassink
j.wassink@R365.nl

Description

PENTHOUSES BIJ DE COEHOORNSINGEL IN ZUTPHEN; VESTE bouwnummer 42

Wonen aan het water, op loopafstand van het centrum, in een riant en zeer compleet penthouse. Bij de statige Coehoornsingel verrijst binnenkort een luxe appartementencomplex met moderne en lichte architectuur: Veste. Met een uiterst hoogwaardige en luxe afwerking, vindt u hier letterlijk alles wat u wenst.

Veste is bijzonder om 2 redenen. Ten eerste de locatie: bij de binnenstad, in het groen, aan het water, op een rustige plek bij de Coehoornsingel. Ten tweede het hoogwaardige karakter. Dit is echt een high end woonomgeving. Het ontwerp, de architectuur, maar ook de inrichting en het afwerkingsniveau zijn heel hoogwaardig.

De penthouses zijn in basis al heel compleet. Mensen kunnen daarbij alles kiezen wat ze willen. De indeling kan naar eigen hand gezet worden door bijvoorbeeld scheidingswanden te plaatsen of weg te laten. Maar ook de keuken is heel luxe, met alle apparaten die je nodig kunt hebben, zoals een combimagnetron, oven, inductiekookplaat, bordenwarmer en vaatwasser. Elk penthouse heeft minimaal 2 badkamers met luxe tegels, een (dubbel) wastafelmeubel, een douche met glazen douchewand en hoogkwalitatieve kranen… De kopers mogen zelf uitkiezen welke stijl en kleur ze willen en hoe luxe ze het willen maken. Er zijn zeer royale stelposten opgenomen voor de keuken en badkamers. Wil iemand een super-de-luxe badkamer en een goedkopere keuken, dan kan dat ook. Moet alles helemaal over de top zijn? Dan kan dat uiteraard ook uitgevoerd worden.

De nieuwe bewoners zijn mensen die royale plattegronden willen en een rustige omgeving. Ze hoeven niet meer in de tuin te werken, maar willen wel lekker buiten zitten op een royaal, overdekt terras. Levensgenieters, (voormalige) ondernemers, maar ook mensen die in het westen hebben gewoond en nu terugkeren naar het oosten. Dit is een bijzonder project, dat vind je elders in het land niet. Mensen die al een hele wooncarrière achter de rug hebben, vinden hier een aanvulling: de ultieme woonbeleving.

Veste ligt op een idyllische locatie aan de restanten van de oude vestinggracht van Zutphen. Een heerlijke plek, want u heeft hier alles bij de hand wat het leven zo leuk maakt. Heerlijk varen op het rustgevende water van de Berkel, of zelfs het grotere vaarwater van de IJssel, wandelen in het fraaie park (ook wel bekend als het Engelsche Kerkhof) of een wedstrijd spelen op de Lawn Tennis Club. Alles is op loopafstand! Heerlijker kunt u toch niet wonen?

In Veste woont u vlakbij historische centrum van Zutphen; sfeervol, gezellig en verrassend. Een heerlijke stad met een dorps karakter. Zutphen heeft niet alleen vele monumenten, spannende hofjes en gezellige markten, maar ook goede restaurants, moderne winkels, leuke zelfstandige detaillisten en vele bruine kroegen. Hier hoeft u zich geen dag te vervelen!

o Afgesloten parkeergarage op begane grond
o Onder architectuur aangelegde tuin
o Luxueuze entreehal met vide
o Royaal overdekt terras
o Vloerverwarming en -koeling
o Zonnepanelen
o Ledverlichting
o All electric (warmtepompinstallatie)
o Video-intercom met call-me-applicatie
o Volautomatische buitenzonwering
o Huisbesturingssysteem (domotica)
o Hardhouten kozijnen, hoge paneeldeuren
o Hoge plafonds (2,8 - 3,3 m)
o Glad stucwerk plafonds en wanden
o Maatwerk keuken
o Luxe badkamers

Details

Transfer

Price
€ 1.190.000 v.o.n.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Penthouse, Apartment
Bottom floor
5
Build type
Development
Build year
2018
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Elderly accessible

Surface and volume

Living surface
246m²
Volume
812m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Outside sun screen, Mechanical ventilation, Elevator, Solar panel

Energy

Insulation
Fully isolated
Hot water
Electric boiler owned
Heating
Heated floor

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near park, In town center
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Indoor, Parking spot

Floor plans

Location

[ { "address": "De Clercqstraat 0", "zipCode": "7203 JJ", "city": "Zutphen", "lat": 52.143470715847, "lng": 6.2037563323975, "heading": 139.77228754456, "pitch": -15.195931812064 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date