Hoekenburglaan 45, Voorburg

R365 | Christie’s
International Real Estate

Hulstkamp Makelaars

Region Zuid Holland, Zeeland en Noord Brabant

Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam

Phone    +31 (0)10 22 508 22
Email rotterdam@r365.nl
Share on 

Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Description

Direct aan de Vliet gesitueerde, monumentale buitenplaats Hoekenburg. Met een pand als dit is het als met de beste wijnen: zij moeten rijpen om op smaak te komen. En die smaak zit erin, tot in het kleinste detail.

Niet voor niets is buitenplaats Hoekenburg onderscheiden met het ere-predikaat Rijksmonument. In 1809 is Hoekenburg in opdracht van de bekende familie Thorbecke gebouwd. Het object is weergaloos mooi, maar nergens overdadig. Dat is ook het kenmerk van ware klasse.

Hoekenburg is ook uitstekend geschikt voor een combinatie van wonen en werken; niet alleen is het pand uiterst royaal (vloeroppervlak ca. 837 m2), maar de dubbele opgang en de lift maken het object met recht multifunctioneel.

Over een pand als dit moet je eigenlijk niet schrijven, dat moet je met eigen ogen zien. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Alvast 'n impressie:

BEGANE GROND
representatieve entree met ontvangsthal

lift

riante woonkamer en suite

tussenkamer

karakteristieke serre

eetkamer

aangrenzende dubbele veranda

woonkeuken

twee voordeur, separate opgang

grote inpandige garage annex multifunctionele ruimte

1e VERDIEPING
overloop

zes slaapkamers, thans enkele als kantoor in gebruik

twee badkamers

balkon

dubbele trapopgang alsmede lift

pantry

2e VERDIEPING
overloop

drie slaapkamers

fitnessruimte

vier badkamers

wasruimte

technische ruimte

groot dakterras

TUIN
Heerlijke, direct aan de Vliet gesitueerde tuin.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Serieuze gegadigden adviseren wij dan ook een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren.

Bezichtigen is op afspraak zowel tijdens kantooruren als 's avonds of op zaterdag mogelijk.

Details

Transfer

Price
€ 3.250.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
1809
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monumental house

Surface and volume

Living surface
766m²
Plot surface
2.032m²
Other surface
71m²
Volume
3732m³

Layout

Rooms
11
Bedrooms
8
Floors
3
Facilities
Alarm, Elevator

Energy

Insulation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing, Fully isolated
Hot water
Central heating
Heating
Central heating, Fireplace, Fireplace possible, Partial heated floor
Heating boiler
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, Clear view, Near waterway, In forest
Garden
Garden all round

Garage

Garage type
Indoor

Location

[ { "address": "Hoekenburglaan 45", "zipCode": "2275 TG", "city": "Voorburg", "lat": 52.0574816, "lng": 4.3489325, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date