Wieksloterweg WZ 3 b, Soest

R365 | Christie’s
International Real Estate

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Laren

Region Gooi & Vechtstreek

Torenlaan 13,
1251 HE Laren

Phone    +31 (0)353 03 56 25
Email gooi-vechtstreek@r365.nl
Share on 

BASTIAAN SCHUIJT
b.schuijt@R365.nl

Description

Op een mooie en rustige locatie, aan de groene rand van Soest, vindt u deze charmante riet gedekte VRIJSTAANDE VILLA met fabelachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen, gelegen op een prachtig perceel van ruim 5.300m². De villa ligt wat meer naar achter, van de weg af. Zodra u aan het einde van de oprit naar uw voordeur loopt ervaart u de rust en privacy, u komt thuis.

Het is werkelijk genieten, de gezellige gashaard onder de zandstenen schouw in de woonkamer en al kijkend door de ramen van de erker ziet u terloops twee reeën voorbij schieten. Ook buiten is het optimaal genieten, in de veelzijdige tuin met prachtige terrassen, de lounge onder het overdekte terras, de vijverpartij, een veelzijdigheid van (fruit-)bomen, planten, groen en het uitzicht. De ideale plek om van het buitenleven te beleven.

De villa heeft een perfecte ligging, dichtbij diverse voorzieningen en gezellige dorpen als Baarn, Lage Vuursche en het Gooi. Op steenworp afstand van de uitgestrekte bossen van Landgoed Pijnenburg en de Lage Vuursche, geschikt voor een heerlijke natuurwandeling, te voet, te fiets of te paard. Zowel de scholen, winkels, sport- en ander voorzieningen van zowel Soest als Baarn zijn uitstekend bereikbaar met zowel fiets als auto. Dit heerlijke huis is ook als uitvalsbasis naar Utrecht of Amersfoort ideaal, binnen 20 minuten kunt u deze steden bereiken. En ook Amsterdam is binnen 40 minuten bereikbaar. Op fiets is het amper 15 minuten naar het dichtstbijzijnde NS Station.


INDELING

Begane grond

De ontvangst bij de overdekte entree is fraai, drie treden omhoog omzoomd met de twee muurtje. Het is gelijk duidelijk dat hier gebouwd is met gebruik van hoogwaardige en luxe materialen. Wat onder andere opvalt zijn de prachtige handvormstenen met vakkundig en fraai voegwerk. Het is prettig binnenkomen in de ruime hal met garderobe en toilet, waarbij er door de glazen deuren naar de woonkamer en het zijraam veel licht binnenstroomt. Vanuit de hal hebben we toegang tot de woonkamer, het toilet, het souterrain en we vinden hier de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is ruim van opzet, er zijn veel ramen en zowel naar het achterterras als het zijterras zijn er openslaande deuren. Het zitgedeelte rondom de schouw is royaal, doch voelt het uiterst comfortabel. Centraal aan de tuinzijde van het huis de erker met fraai zicht over de tuin en de landerijen. Aan de rechterzijde van de kamer, bij het zijterras een tweede zit met heerlijke fauteuils, u leest hier uw boek of de krant. En met een beetje lekker weer opent u alle deuren en is het optimaal genieten. De keuken staat deels in verbinding met de kamer en de indeling is goed doordacht. Een prachtige ruimte, geheel in stijl en voorzien van alle apparatuur, meer dan voldoende werk-/en bergruimte, het summum voor de ware kookliefhebber. Bijzonder prettig is de naastgelegen bijkeuken met deur naar de voorzijde, extra aanrecht en aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.


Verdieping

Het trappenhuis met de bordestrap is licht. Vanuit de overloop hebben we toegang tot twee slaapkamers en het toilet. Aan de achterzijde de ruime master bedroom met vaste kasten en ensuite de luxe badkamer. De badkamer is ruim van opzet, met aan de ene zijde het comfortabele ligbad, in het midden de wastafel en aan de andere zijde de ruime douche. Vanuit de badkamer bieden de openslaande deuren toegang tot het balkon, gesitueerd aan de tuinzijde van de villa.

Zolder

Via de vlizo trap is de ruime bergzolder toegankelijk. Er is veel bergruimte en hier is tevens de opstelplaats van de cv ketel, boiler en de mechanische ventilatie.

Souterrain

Vanuit de hal lopen we via de vaste trap naar de volwaardige 'onder verdieping'. Wat een fantastische ruimte is dit. We komen beneden via de hal met vaste kasten, het derde toilet en de toegang naar de multifunctionele ruimte. Aansluitend komen we in de uiterst royale 'recreatie ruimte', nu ingericht als tweede woonkamer met ruimte voor de zithoek, het professionele biljart en de bar. Door de eigen entree aan de zijkant van de villa en het eigen toilet is deze ruimte voor allerlei doeleinden te gebruiken. Denk daarbij aan kantoor, ruimte voor au pair, logees of atelier.

TUIN / BIJGEBOUWEN

Rondom het huis de prachtig aangelegde en veelzijdige tuin. Fraai zijn de aangelegde, verhoogde terrassen, altijd is er wel een fijne plek voor zon of schaduw. Het is goed toeven in de lounge van het overdekte terras, lange zomeravonden heeft u in het vooruitzicht, zeker met de heater boven het terras. Aansluitend de praktische en ruime tuinberging voor gereedschap en tuinspullen. De tuin loopt mooi over van een prachtig gazon naar het achtergelegen weiland, zo ruimtelijk en vrij. Er is een eigen bron voor de besproeiing van de tuin/weiland met daaraan gekoppeld een ontijzerings installatie.

Details

Transfer

Price
€ 1.190.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
2002
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
293m²
Plot surface
5.310m²
Other surface
21m²
Volume
1068m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
2
Floors
4
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Alarm, Smoke duct

Energy

Insulation
Fully isolated
Hot water
Central heating, Gas boiler owned
Heating
Central heating, Partial heated floor
Heating boiler
(2002, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Clear view, Sheltered location, In forest area, Rural location
Garden
Garden all round
Shed
Free standing, wood

Garage

Garage type
Parking spot

Floor plans

Location

[ { "address": "Wieksloterweg WZ 3", "zipCode": "3763 LH", "city": "Soest", "lat": 52.1736172, "lng": 5.2523079, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date