Ringvaartweg 144 a, Rotterdam

R365 | Christie’s
International Real Estate

Hulstkamp Makelaars

Region Zuid Holland, Zeeland en Noord Brabant

Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam

Phone    +31 (0)10 22 508 22
Email rotterdam@r365.nl
Share on 

Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Description

Exclusief nieuwbouwproject van één vrijstaande villa met dubbele rieten kap aan de geliefde Ringvaartweg, door kenners ook wel 'the golden mile' genoemd.

Vanzelfsprekend zijn er tal van mogelijkheden voor realisatie van uw persoonlijke woonwensen. Denk hierbij aan uitbouwen en/of volledige keuzevrijheid voor keukens en sanitair.

Het perceel oppervlak bedraagt indicatief 750 m² EIGEN GROND.

LOCATIE
Niet voor niets wordt de Ringvaartweg ook wel ‘the golden mile’ genoemd. Want de locatie kan zonder overdrijven als A1-toplocatie worden gekwalificeerd.

Niet alleen kent de Ringvaartweg zelf een hoogwaardige bebouwing met prachtige villa’s, maar ook het landelijke karakter is ongekend voor Rotterdamse begrippen. En toch zijn alle voorzieningen nabij! Zo zijn winkelcentrum Prinsenland, het Kralingse Bos en Plas, diverse (basis)scholen, hogescholen en de Erasmus Universiteit op loop- c.q. fietsafstand. Hetzelfde geldt voor sportverenigingen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

VILLA
’n Impressie van de vrijstaande villa met dubbele rieten kap

BEGANE GROND
Entree met toilet ;

XXL living onderverdeeld in een grote woonkamer met ruime woonkeuken (open of gesloten) ;

optioneel mogelijkheid voor garage.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met toilet ;

drie ruime slaapkamers waarvan één XL master-bedroom ;

twee badkamers ;

separaat tweede of derde toilet.

TWEEDE VERDIEPING
Zeer royale open zolderruimte ;

mogelijkheid voor het realiseren van twee extra vertrekken en een tweede badkamer.

TUIN
Heerlijke, zonnige tuin en eigen grond (geen erfpacht) ;

ideale zonligging op het zuidwesten ;

twee parkeerplaatsen op eigen grond.

EXTRA PLUSPUNTEN
- bouw onder Woningborg garantie ;
- energiezuinige woning, optimale isolatie conform het Bouwbesluit ;
- exclusieve architectuur met eigen karakter en signatuur ;
- ruime kavel van ca. 750 m2 eigen grond ;
- vloeroppervlak inclusief optionele uitbouwen tot 287 á 300 m2.

PROJECTONTWIKKELAAR EN ARCHITECT
Het project is ontwikkeld door Kralingseweg Bouwcombinatie V.O.F. en de villa’s worden gebouwd door Van Houwelingen Bouw Rotterdam B.V., dé villabouwer van Nederland.

Voor het ontwerp tekenende architect ir H. Broersen van de de A1 Ontwerpgroep, die reeds een groot aantal villa's aan ondermeer de Ringvaartweg, Kralingseweg en ’s-Gravenweg heeft ontworpen.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen we ons voorstellen. Met deze villa koopt u dan ook zondermeer een prachtpand, dat u bovendien nog geheel conform uw eigen wensen kunt laten uitvoeren.

Serieuze gegadigden adviseren wij op korte termijn een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor.

Details

Transfer

Price
€ 1.150.000 v.o.n.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Development
Build year
2017
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
287m²
Plot surface
750m²
Volume
860m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
5
Floors
3
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Insulation
Insulated glazing, Fully isolated
Hot water
Central heating
Heating
Central heating, Partial heated floor
Heating boiler
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, In forest
Garden
Garden all round

Garage

Garage type
Indoor, Parking spot

Location

[ { "address": "Ringvaartweg 144", "zipCode": "3065 AE", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9252904, "lng": 4.5441307, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date