Rijnhavenkade 118, Rotterdam

R365 | Christie’s
International Real Estate

Hulstkamp Makelaars

Region Zuid Holland, Zeeland en Noord Brabant

Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam

Phone    +31 (0)10 22 508 22
Email rotterdam@r365.nl
Share on 

Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Description

BAY HOUSE
Zonder twijfel zet het prestigieuze project Bay House in Rotterdam een nieuwe standaard op het gebied van luxe wonen.

Een toplocatie in het Rotterdamse Rijnhaven District gecombineerd met Conciërge Residential Living services, representatieve lobby’s, optimale beveiliging, fitness- en wellnessvoorzieningen, duurzaamheid, pakketservice en zelfs de mogelijkheid voor valet parking maken dat Bay House een ongekend niveau van luxe en exclusiviteit heeft.

Naast hoogwaardige horeca en exclusieve winkels telt het ca. 40 meter hoge Bay House tien woonlagen die op de tweede verdieping beginnen.

Bay House biedt circa 88 koopappartementen van ca. 85 tot wel 1.000 m² (!). Elk appartement of penthouse beschikt over één of meerdere balkons of terrassen.

Het merendeel van de Bay House appartementen is georiënteerd op de Rijnhaven. Deze ligging garandeert een fenomenaal uitzicht over het water en op de Wilhelminapier, misschien wel het mooiste uitzicht van Rotterdam en Nederland.

Bay House omvat zes typen appartementen en penthouses:

- Waterfront Residences
- Terraced Residences
- Town Residences
- Maisonettes
- Penthouses
- Royal Penthouses

Deze vermelding heeft betrekking op de 'Penthouses'; voor een specificatie van de andere types in Bay House verwijzen wij u graag naar de overige vermeldingen op deze website.

PENTHOUSES
Voor de Penthouses in Bay House reserveerden wij de op één na hoogste verdieping. Dit is wonen zonder grenzen. Want grenzeloos mag je de oppervlakten van 235 tot 285 m² gerust noemen. Maar dan nóg voelt alles groter.

Door de oceaan aan daglicht en weldadig brede terrassen; door het weidse uitzicht over het water, de wolken en de lichtjes in de verte. Hier staat u letterlijk boven het stedelijk geruis met de mogelijkheid er zo in te duiken.

Bay House telt vier verschillende Penthouses die wachten op iemand die popelt zijn eigen ultieme woonbeleving te verwezenlijken.

SPECIFICATIES
Aantal woningtypen: 4
Gebruiksoppervlakte: variërend van circa 240 m² tot 280 m²
Buitenruimte: circa 45 m²

ROUGH
Alle appartementen zijn standaard beschikbaar in Rough; Rough is vergelijkbaar met een casco oplevering: u bent geheel vrij om uw eigen indeling te maken, u regelt zelf het interieurontwerp en de afbouw van uw appartement.

Desgewenst brengen wij u graag in contact met één van de interieurarchitecten welke aan Bay House verbonden zijn.

PARKEREN
Voor elk appartement zijn optioneel één of meer vaste parkeerplaatsen te koop in de ondergelegen parkeergarage. Zelfs valet parking is mogelijk!

DISCLAIMER
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project Bay House. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks heeft alle informatie nadrukkelijk een indicatief karakter en is deze ‘onder voorbehoud’; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten en het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

VERKOOP EN INFORMATIE
De verkoop vindt collegiaal plaats tussen R365|Christie’s International Real Estate en Hulstkamp Makelaars enerzijds en Frame Vastgoed|Cool Capital Makelaars anderzijds.

Details

Transfer

Price
€ 1.514.000 v.o.n.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Penthouse, Apartment
Bottom floor
10
Build type
Development
Build year
2019
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
240m²
Volume
675m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Insulation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing, Fully isolated
Heating
Heated floor

Exterior areas

Location
In town center, Clear view, Near waterway

Garage

Garage type
Car park

Location

[ { "address": "Rijnhavenkade 118", "zipCode": "3072 JS", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9018612, "lng": 4.4842992, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date