Botersloot 543

Price € 1.160.000 k.k.

Description


Ronduit SPECTACULAIR PENTHOUSE met vide van 5.56m hoog (!), totaal ca. 220 m² groot en gelegen op de 21e en 22e verdieping van het prestigieuze appartementencomplex 'De Statendam'.

Gesitueerd op toplocatie in hartje centrum, bij de iconische Markthal, met alle voorzieningen - niet alleen restaurants, maar ook trendy winkels, diverse supermarkten en optimaal openbaar vervoer - op loopafstand. En eenmaal boven in het penthouse merkt u niets van de dynamiek van het centrum, maar geniet u van uw rust en last-but-not-least het unieke uitzicht.

'n Impressie:

BEGANE GROND
Representatieve centrale entree met videofooninstallatie en dubbele liftpartij.

21e VERDIEPING
Welkom in dit fenomenale penthouse!

Via de ruime ontvangsthal met toilet, berg-/wasruimte en garderobe komen we in de zeer riante living met spectaculaire vide, design open haard en tot ca. 5.56 meter hoog plafond. De grote raampartijen bieden een welhaast panoramisch uitzicht over de binnenstad, skyline en rivier De Maas.

Prachtige Bulthaup design-keuken met kookeiland en voorts uitgerust met alle apparatuur en aangrenzende praktische bijkeuken.

Tevens bevindt de master-bedroom (thans in gebruik als werkkamer), compleet met eigen design-badkamer met sauna, inloopdouche en wastafelmeubel zich op deze verdieping.

Vrijwel de gehele 21ste verdieping is voorzien van een neutrale stenen vloer.

22e VERDIEPING
Ruime overloop c.q. entresol, hal, twee royale slaapkamers waarvan één thans in gebruik als dressing c.q. walk-in-closet, luxe badkamer met inloop regendouche, ligbad en wastafelmeubel. Separaat toilet met fonteintje.

Vrijwel de gehele 22ste verdieping is voorzien van white wash eiken vloerdelen.

EXTRA PLUSPUNTEN
- werkelijk fantastisch uitzicht over de binnenstad, skyline en rivier De Maas
- zeldzaam hoogwaardig afgewerkt, echt een penthouse waar u zó in kunt
- de verdiepingsvloeren zijn voorzien van vloerverwarming en -koeling
- appartementencomplex 'De Statendam' is onder architectuur van de beroemde architect prof. Hans Kolhoff gebouwd
- drie parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeerkelder beschikbaar
- inclusief berging in de onderbouw
- bijdrage Vereniging van Eigenaars € 254,10 (penthouse), € 6,67 (berging) en € 35,81 (per parkeerplaats)

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Met dit penthouse koopt u dan ook één van de mooiste objecten van Rotterdam.

Serieuze gegadigden adviseren wij een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren. Bezichtigen is op afspraak zowel tijdens kantooruren als 's avonds of op zaterdag mogelijk.

DE MOOISTE HUIZEN KOOP JE BIJ HULSTKAMP|CHRISTIE'S INTERNATIONAL REAL ESTATE|R365. DIT PENTHOUSE BEWIJST HET.


Specifications


Price
€ 1.160.000 k.k.
Location
In town center, Clear view, In forest
Zip code
3011 HE Rotterdam
Property Type
Penthouse
Build Year
2009
Build type
Existing
Parking
Garage, Car park
Rooms
4
Bedrooms
3
Living surface
220m²
Volume
800m³
Acceptance
directly

R365 | Christie’s
International Real Estate

Hulstkamp Makelaars

Region Zuid Holland, Zeeland en Noord Brabant

Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam

Phone    +31 (0)10 22 508 22
Email rotterdam@r365.nl

Your agent   

Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl


Share[ { "address": "Botersloot 543", "zipCode": "3011 HE", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9226304, "lng": 4.4872367 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

How much is ?