van Hardenbroekweg 10, Noordwijk

R365 | Christie’s
International Real Estate

Hulstkamp Makelaars

Region Zuid Holland, Zeeland en Noord Brabant

Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam

Phone    +31 (0)10 22 508 22
Email rotterdam@r365.nl
Share on 

Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Description

Villa Schoonoord, aangenaam! NU te koop voor een wel heel scherpe VANAF*-prijs van € 2.000.000 k.k.

* BIEDEN VANAF
Voor dit unieke object woning geldt een zeer scherpe vanaf-prijs van € 2.000.000,- k.k. Biedingen vanaf dit bedrag worden door de verkoper serieus in overweging genomen. U kunt dus zelf kenbaar maken wat u bereid bent te betalen.

De oorspronkelijke vraagprijs bedroeg zoals gesteld € 2.495.000 en thans is derhalve met deze vrijwillige verkoop bij inschrijving een aantrekkelijke transactie mogelijk.

U krijgt bij uw bezichtiging alle beschikbare informatie over het object en u mag vanzelfsprekend uw eigen aankoopmakelaar / taxateur inschakelen.

Er wordt een snelle verkoop beoogd, waarbij Villa Schoonoord wordt gegund aan de beste bieder.

Deze historische villa is op een toplocatie in de duinen gesitueerd, op een steenworp afstand van de bekende watertoren van Noordwijk. En daardoor ook vlakbij de boulevard, de zee en het strand natuurlijk.

** Heeft u de videofilm al bekeken...? **

Dit vrijstaande pand biedt tal van mogelijkheden voor een uiteenlopend gebruik. Wilt u het wellicht gebruiken om wonen en werken te combineren? Of als een extra groot familiehuis op loopafstand van het strand? Villa Schoonoord leent zich er uitstekend voor.

Omdat veel mensen ervoor zullen kiezen het grote vloeroppervlak van bijna 500 m² bvo opnieuw in te delen en uit te voeren naar hun persoonlijke woonwensen, nodigen wij serieuze gegadigden van harte uit een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging.

PARKEREN
Ruime parkeergelegenheid op eigen grond.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Graag laten wij u persoonlijk kennismaken met dit bijzondere pand middels een vrijblijvende bezichtiging.

Details

Transfer

Price
€ 2.000.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
1906-1930
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
352m²
Plot surface
591m²
Other surface
13m²
Volume
1275m³

Layout

Rooms
10
Bedrooms
6
Floors
3

Exterior areas

Location
Near quiet road, Clear view
Garden
Garden all round

Garage

Garage type
Parking spot

Location

[ { "address": "van Hardenbroekweg 10", "zipCode": "2202 EE", "city": "Noordwijk", "lat": 52.2420095, "lng": 4.4358635, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date