J. van Woensel Kooylaan 46, Naarden

R365 | Christie’s
International Real Estate

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Laren

Region Gooi & Vechtstreek

Torenlaan 13,
1251 HE Laren

Phone    +31 (0)353 03 56 25
Email gooi-vechtstreek@r365.nl
Share on 

BASTIAAN SCHUIJT
b.schuijt@R365.nl

Description

ROYALE VILLA OP PRACHTIGE BOSRIJKE LOCATIE

In de ruim opgezette, bosrijke wijk Bikbergen vindt u deze goed onderhouden ROYALE VRIJSTAANDE VILLA Het ontwerp is van architect Van Dusschoten en heeft een ingetogen maar warme vormgeving. In 2002 en 2015 geheel verbouwd en aangepast aan de eisen van vandaag. De woning is zeer goed onderhouden.

De villa heeft een groot aantal ruime kamers en biedt veel mogelijkheden, is zowel geschikt als familiehuis als 'kantoor aan huis'-woning. Goed gesitueerd in de speels aangelegde en beschutte tuin, deels bos en kijkt uit op Flevorama. De tuin heeft diverse terrassen en een eigen kas en biedt alle ruimte voor ontspanning.

INDELING

De lichte entree en hal van 16m² ademen één en al ruimte. Deze hal geeft toegang tot respectievelijk woon-, werk- en slaapgedeelte en ook tot het grote souterrain, waarin o.a. een inpandige verwarmde garage.

De woon-zitkamer is met meer dan 60 m² zeer royaal en heeft veel lichtinval en uitzicht door de grote raampartijen en de openslaande deuren naar de terrassen en tuin. De keuken is vanuit de woonkamer door middel van een brede schuifdeur bereikbaar en heeft een ontbijthoek. De keuken is voorzien van alle moderne (Miele) apparatuur, inclusief een hogedruk stoomoven en breed Smeg fornuis. Vanuit de keuken is de tuin ook bereikbaar.

De villa beschikt over 4 slaapkamers, een werkkamer/praktijkruimte en 2 badkamers. Eén van de slaapkamers is op dit moment in gebruik als werkkamer. De masterbedroom van 24 m² heeft annex een ruime badkamer (inloopdouche, bad, dubbele toiletmeubel en toilet) en is voorzien van vloerverwarming.

Op de bovenverdieping bevindt zich een zeer ruime kamer, die in gebruik is als studeer/vergaderkamer met aansluitend een (verwarmde) archiefzolder. Deze verdieping bevat tevens een TV/chill hoek en geeft toegang tot een enorme verwarmde speel- of bergzolder.

Het souterrain bestaat uit een gym, wijn/provisiekelder, was annex CV-ruimte en de verwarmde en geventileerde garage voor 2 auto's met op afstand bedienbare garagedeur.

De woning is voorzien van dak-, plafond- en buitenmuur isolatie en heeft overal dubbel glas. De CV ketel is geïnstalleerd in 2015 en volledig eigendom.

Bikbergen is een bos- en heidegebied, dat uitnodigt tot ontspannende wandelingen. De A1 ligt op 1,5 km afstand, afgeschermd door een tussenliggend bosgebied.

Details

Transfer

Price
€ 1.390.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
1967
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
323m²
Plot surface
1.704m²
Other surface
52m²
Volume
1270m³

Layout

Rooms
10
Bedrooms
5
Floors
4
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Smoke duct

Energy

Energy label
C
Insulation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing, Fully isolated
Hot water
Central heating, Gas boiler owned
Heating
Central heating, Fireplace, Partial heated floor
Heating boiler
Atag Q42C (2015, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near edge of forest, In residental area, Clear view, Sheltered location, In forest
Garden
Garden all round, Terrace

Garage

Garage type
Indoor, Parking spot, Souterrain

Floor plans

Location

[ { "address": "J. van Woensel Kooylaan 46", "zipCode": "1411 JZ", "city": "Naarden", "lat": 52.2883213, "lng": 5.1946347, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date