Veendijk 22 g, Loosdrecht

R365 | Christie’s
International Real Estate

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Laren

Region Gooi & Vechtstreek

Torenlaan 13,
1251 HE Laren

Phone    +31 (0)353 03 56 25
Email gooi-vechtstreek@r365.nl
Share on 

BASTIAAN SCHUIJT
b.schuijt@R365.nl

Description

Project West End Residence, aangenaam! Gesitueerd op toplocatie in het Gooi, ook wel 'the garden of Amsterdam' genoemd.

Bouw is gestart!

Op deze bijzondere plek worden 14 appartementen met de allure van een penthouse, met woonoppervlakken van ca. 225 m² tot 335 m² gerealiseerd, verspreid over twee gebouwen.

Deze penthouse-appartementen worden voorzien van extra grote terrassen van ca. 77 m² tot 310 m². De twee gebouwen zijn met elkaar verbonden door middel van een ondergrondse parking.

PENTHOUSE RESIDENCE 3
Penthouse 'Residence 3' meet in totaal maar liefst ca. 660 m², onderverdeeld als volgt:

- woonruimte ca. 335 m²
- terras ca. 312 m²
- inpandige berging ca. 13 m²

Een impressie:

entree met garderobe en gastentoilet

riante living ca. 112 m²

aangrenzend XL terras over de volle breedte van het appartement

fascinerend uitzicht over de Loosdrechtse Plassen

drie royale slaapkamers waarvan twee master-bedrooms met walk-in-closet

drie exclusieve badkamers

tweede terras

praktische bijkeuken

wasruimte

technische ruimte

privé-berging op de verdieping

twee parkeerplaatsen in de ondergelegen privé-parkeergarage

ligplaats voor een sloep

Penthouse Residence 3 heeft een vanafprijs van € 3.750.000 v.o.n.

HET COMPLEX
Het gehele complex heeft grandeur en internationale allure met oog voor veiligheid en comfort.

Er worden twee gebouwen ontwikkeld met elk zeven appartementen met de uitstraling van een penthouse. Tussen de twee gebouwen, boven de ingang van de privé garage, wordt een waterpartij aangelegd met een grote pergola. De luxe woningen hebben een hoog afwerkingsniveau.

VEILIGHEID
In West End Residence bent u verzekerd van optimale veiligheid. De gebouwen krijgen een geïntegreerd veiligheidssysteem, dat bestaat uit toegangscontrole, camera's, intercom en tags.

DE ENTREES EN LIFTEN
Het gevoel van grandeur begint al bij de dubbele circa vier meter hoge entreedeuren op de begane grond. De toegang voor bezoekers wordt elektrisch bediend vanuit de penthouse-appartementen.

De entrees worden omlijst met marmeren panelen. Bij de entrees wordt het ruimtelijk gevoel versterkt door de drie verdiepingen hoge vide. Over grandeur gesproken!

DEUREN
Mooie binnendeuren maken het verschil in een interieur. Voor West End Residence is gekozen voor hoogwaardige kwaliteitsdeuren.

DE PRIVE GARAGE
Onder het complex komt een grote privé garage. Er is veel aandacht gegeven aan het design en afwerking van de garage. Via de (in de winter verwarmde) hellingbaan heeft men toegang tot de privé garage.

Voor penthouse type Residence 3 zijn drie parkeerplaatsen beschikbaar alsmede een grote, extra berging van ca. 22 m².

DE HAVENCLUB
De haven wordt met de ontwikkeling van de penthouse-appartementen compleet nieuw aangelegd. De haven wordt een sfeervolle servicehaven, waarbij de mogelijkheid bestaat om eigenaren van boten te ontzorgen met betrekking tot onderhoud en vaarklaar maken.

** Elk penthouse-appartement heeft de beschikking over een ligplaats voor een sloep **

HET ONTWERP
Er zijn twee gebouwen ontworpen op een toplocatie met een kosmopolitische uitstraling.

De opdracht aan de architecten luidde: 'Ontwerp duurzame, exclusieve, tijdsbestendige en veilige penthouse- appartementen voor de 'happy few' met veel woonervaring en gevoel voor stijl en klasse'. De architecten zijn in hun opdracht ruimschoots geslaagd.

JAN DES BOUVRIE
Met zijn herkenbare en toegankelijke, maar vooral eigen stijl, heeft Jan des Bouvrie al heel wat projecten op zijn naam gebracht.

Zijn filosofie om 'van binnen naar buiten' te ontwerpen deelt hij met zijn grote voorbeelden als Mies van der Rohe, Rietveld en Le Corbusier: het is de manier waarop de bewoner zijn woning ervaart.

RENE DE VRIES
Als beginnend architect kreeg René de Vries de kans om zich na zijn studie in Delft te ontwikkelen als architect in het buitenland. Hij vertrok voor drie jaar naar een stad met de meest geweldige en uiteenlopende architectuur: Barcelona.

Ondertussen weet René als geen ander de veengebieden aan het water te trotseren en staan er aan de Loosdrechtse Plassen inmiddels vele villa's van zijn hand.

THOMAS S'JACOB
Voor West End Residence heeft Thomas s'Jacob de indelingen van de appartementen ontworpen. Belangrijkste uitgangspunt was daarbij om de grote oppervlakten te benadrukken zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

De signatuur van Thomas s'Jacob is in de ontwerpen zeer herkenbaar: verrassende, lange zichtlijnen en de mogelijkheid om rond te kunnen lopen.

ERIC KUSTER
Eric Kuster is een gerenommeerde binnenhuisarchitect, een gevestigde naam, die bekend staat om zijn luxueuze stijl. Hij houdt van comfort en zijn creaties hebben de perfecte balans tussen klassiek en modern. Hij noemt dit zelf 'Metropolitan Luxury'.

Eric en zijn team ontwierp de kleurstelling van de buitenkant van de gebouwen en het design van de publieke ruimtes. De entrees en de privé garage hebben een warme uitstraling en het interieur van de liften is speciaal voor West End ontworpen.

DE VRIES EN VERBURG
Voor de realisatie is De Vries en Verburg Bouw B.V. geselecteerd. Het team van dit bedrijf bestaat uit daadkrachtige specialisten uit verschillende disciplines. Zij omarmen allen dezelfde passie: Het realiseren van mooie en succesvolle projecten.

Het bedrijf heeft in de vele jaren van hun bestaan een stevige reputatie opgebouwd en behoort tot de grotere aannemers van Nederland. Met name hun ervaring op het gebied van bouw van luxe appartementen is voor dit project van eminent belang.

DE OMGEVING
Niet voor niets wordt het Gooi ook wel 'the garden of Amsterdam' genoemd, en hebben we het gelet op de toplocatie aan de Loosdrechtse Plassen hier ook over 'the lakes of Amsterdam'. Over een toplocatie gesproken.

- Laren: 20 minuten
- Amsterdam: 27 minuten
- Utrecht: 35 minuten

De Gooi- en Vechtstreek – met name Loosdrecht en het Gooi – zijn een lust voor jong en oud. De omgeving is rijk aan natuur – bossen, heidevelden en water en biedt talloze faciliteiten voor recreatie in de breedste zin van het woord, met voor ieder wat wils.

De Loosdrechtse Plassen karakteriseren zich door een verzameling van een aantal middelgrote plassen met laagveenmoeras en vele oude veenpaden, dijken, eilanden en legakkers. Een gedeelte van de Loosdrechtse Plassen is aangewezen als beschermd gebied waar flora en fauna het voor het zeggen hebben. Het biedt vele mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ook niet gemotoriseerde watersporters.

Binnen een straal van enkele minuten rijden of varen vanaf West End bevinden zich diverse sfeervolle en zeer goede restaurants. Ook het winkelaanbod in de omgeving van West End is zeer de moeite waard. Niet alleen om in de alledaagse behoeften te kunnen voorzien, maar ook voor funshoppen, zoals bijvoorbeeld in Laren en Amsterdam-Zuid.

INTERESSE?
Neem dan snel contact met ons op voor de schitterende documentatie en/of een geheel vrijblijvend gesprek over de penthouse-appartementen in project West End Residence!

De makelaars van R365 Christie's International Real Estate en Drieklomp Makelaars & Rentmeesters zijn u graag van dienst.

Details

Transfer

Price
€ 3.750.000 v.o.n.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Penthouse
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
2019
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
335m²
Other surface
13m²
Volume
1005m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Elevator

Energy

Insulation
Fully isolated
Hot water
Electric boiler owned
Heating
Heated floor

Exterior areas

Location
Clear view, Near waterway
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Indoor, Car park

Floor plans

Location

[ { "address": "Veendijk 22", "zipCode": "1231 PD", "city": "Loosdrecht", "lat": 52.2002334, "lng": 5.0630901, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date