Lage Giessen 45, Hoornaar

R365 | Christie’s
International Real Estate

Hulstkamp Makelaars

Region Zuid Holland, Zeeland en Noord Brabant

Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam

Phone    +31 (0)10 22 508 22
Email rotterdam@r365.nl
Share on 

Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Description

Over een toplocatie gesproken... Deze in 2015 onder architectuur verbouwde, kapitale villa met rieten kap is gesitueerd aan riviertje De Lage Giessen in een stiltegebied op maar liefst 7.290 m² eigen grond alsmede een naastgelegen weiland van 12.530 m² (derhalve in totaal 19.820 m²).

Ongekend veel privacy, rust en ruimte op slechts 30 minuten van Rotterdam en nog geen 10 minuten van Gorinchem. Zeker voor diegene die zich na een drukke dag wil onttrekken aan de hectiek van de stad en het zakenleven, is dit een uitermate aantrekkelijke propositie. Een dergelijk object komt niet vaak op de markt.

Middels deze presentatie geven wij u weliswaar met trots een impressie van dit werkelijk unieke object, maar serieuze gegadigden adviseren wij op korte termijn een geheel vrijblijvende bezichtiging te arrangeren. Op afspraak bent u van harte welkom.

INTRODUCTIE
Wat een entree! Over een oprijlaan van meer dan 100 meter lang, afgesloten met een fraai smeedijzeren hekwerk en bedekt met knisperend grind bereiken we op stijlvolle wijze dit prachtige landhuis.

De combinatie van een wit gestucte gevel met een rietgedekt dak geeft het pand een vriendelijke en uitnodigende uitstraling. Dit is nog eens goed thuiskomen…

Het droomhuis is prominent aanwezig in het fraaie weidelandschap met tal van bomen en strakke gazons, omgeven door prachtige bomen en waterpartijen. De prachtige rieten kap maakt het beeld àf.

Riet, de meest edele en meest natuurlijke onder de dakbedekkingen, symboliseert als geen ander de geborgenheid van een eigen woonplek, een echt “thuis”. Geen ander materiaal kan de meest bijzonder kapvormen aan. Denk maar eens aan molens, de puntmutsen van de Efteling en de landhuizen in het Gooi.

Wonen wordt hier resideren!

Kom, loopt u even mee.

BEGANE GROND
Representatieve entree ;

riante living onderverdeeld in een woonkamer met openhaard, moderne woonkeuken met gashaard en televisiekamer ;

volwaardige bijkeuken ;

aangrenzend zonnig terras annex veranda.

Vrijwel de gehele begane grond is voorzien van een exclusieve vloer met vloerverwarming.

EERSTE VERDIEPING
Overloop ;

drie royale slaapkamers waarvan één master bedroom ;

twee exclusieve badkamers ;

balkon.

ONDERVERDIEPING
Verrassend grote, volwaardige onderverdieping van bijna 140 m², deels met lichtinval en thans in gebruik is als:

familyroom ;

kantoor annex fitnessruimte ;

provisie-/opslagruimte ;

technische ruimte.

BIJGEBOUW
Naast de villa bevindt zich daarnaast nog een multifunctioneel bijgebouw, geheel in dezelfde stijl als de villa gebouwd.

Thans is het bijgebouw in gebruik als fotostudio in combinatie met bergruimte, maar ook een functie als kantoor, gastenverblijf of atelier is hier in principe goed denkbaar.

Als klap op de vuurpijl is achter het bijgebouw nog een heerlijke veranda!

TUIN
En dan buiten! De tuin verdient een pluim. Niet alleen door haar ruimte maar vooral ook door haar rijke beplanting en overvloed aan privacy en haar ligging middenin een stiltegebied.

Van morgen tot avond, het gehele jaar door, bijna altijd laat de tuin je genieten van het buitenleven. Ook de reeds genoemde terrassen en natuurlijk de veranda dragen zeker bij aan het 'la dolce vita' gevoel dat dit fantastische object u biedt.

Zo worden de goede dingen des levens niet alleen binnen, maar ook zeker buiten ervaren. Zowel u als uw gasten zullen keer op keer, de ene keer hardop, de andere keer in gedachten, hun waardering uitspreken voor deze fantastische ambiance.

Het begrip “onthaasten” krijgt een geheel nieuwe dimensie in deze romantische leefomgeving...

EXTRA PLUSPUNTEN
- uitstekende staat van onderhoud
- riant vloeroppervlak van in totaal indicatief 400 m² bvo
- in 2015 ingrijpend verbouwd, zowel qua exterieur als interieur
- volwaardig bijgebouw met diverse gebruiksmogelijkheden
- centraal in Nederland gesitueerd, ca. een half uurtje van zowel Rotterdam, Utrecht, Breda als Den Bosch
- de stad Gorinchem met 36.000 inwoners en alle faciliteiten (scholen, sportverenigingen, cultuur, restaurants etc) ligt om de hoek
- een waar eldorado!

DISCLAIMER
De verkoopomschrijving en alle genoemde maten hebben een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg (flexibel).

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Met dit pand koopt u dan ook één van de mooiste objecten uit de omgeving.

Geïnteresseerden adviseren wij een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren. Bezichtigen is zowel tijdens kantooruren als ’s avonds of op zaterdag mogelijk.

DE MOOISTE HUIZEN KOOP JE BIJ HULSTKAMP MAKELAARS | CHRISTIE'S INTERNATIONAL REAL ESTATE R365. DIT PAND BEWIJST HET.

Details

Transfer

Price
€ 1.950.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
1971-1980
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
360m²
Plot surface
2,0ha
Other surface
16m²
Volume
1340m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
4
Floors
3

Energy

Insulation
Insulated glazing, Fully isolated
Heating
Central heating
Heating boiler
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, Clear view, Sheltered location, Rural location
Balcony
Yes
Garden
Garden all round

Garage

Garage type
Parking spot

Location

[ { "address": "Lage Giessen 45", "zipCode": "4223 SJ", "city": "Hoornaar", "lat": 51.8698902, "lng": 4.9210113, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date