Stadshaven 4, Heusden

R365 | Christie’s
International Real Estate

Hulstkamp Makelaars

Region Zuid Holland, Zeeland en Noord Brabant

Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam

Phone    +31 (0)10 22 508 22
Email rotterdam@r365.nl
Share on 

Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Description

"le temps de profiter de chaque jour"

Zo zeggen de Fransen het: (het is) iedere dag weer genieten!

Zonder overdrijven 1 van de mooiste panden van de stad waarbij indeling, stijl en mogelijkheden weinig tot niets te wensen overlaat.

**EXTRA OPTIE: RIANTE GARAGE/LOFT/ATELIER**


Charmant, authentiek en zeldzaam goed onderhouden, met als locatie in de oude Vesting dat een prachtig uitzicht over het levendige haventje levert met de molens, het oude bruggetje en de panden aan de overzijde een zeldzaam oud-hollands schouwspel op, dat continu wisselt, vooral bij de prachtige lichtinval in de avond. Vanuit de grote bovenkamer is het uitzicht over dit tafereel een unicum.

De lichtinval in het huis is tevens een van de prachtigste kenmerken: ’s morgens volop zon in de voorkamers (zon in bed!),’s middags de zon op de achterzijde, ’s nachts sfeerverlichting rond de havenkades en fraaie lantaarns rond de hele Stadshaven.

Mogen wij u uitnodigen voor een eerste inkijkje?:


Entree:

Sfeervol presenteert zich, direct na binnenkomst via de lichte vestibule, de centrale ruimte met connectie tot de verschillende vertrekken.
Enerzijds de woonkamer (voor) met open (gas) haard en anderzijds de zeer complete keuken met een prachtig zicht op de haven.

De keuze kan zijn om het diner in de open eetkamer (hal) te serveren of met een gezelschap heerlijk in de eetkamer aan de achterzijde, met zicht op de achtertuin. Tevens beschikt het pand aan de achterzijde ook nog over een zgn. opkamer.

Samengevat:

- woonkamer (voor)
- keuken
- eetkamer (centraal in hal)
- eetkamer (achterzijde)
- opkamer
- toilet
- achtergang


1e etage:

De trap brengt U via een bordes langs de opkamer naar de eerste etage.
zitkamer met open(gas)haard, meer dan noemenswaardig:

De luie trap brengt u via een soort bordes op de eerste etage.

- ZEER ruime slaapkamer aan de voorzijde
- zitkamer; met open (gas) haard, meer dan noemenswaardig:

Of het nu winter, herfst, voorjaar of zomer is, het zicht en de rust is werkelijk formidabel. Frontaal zicht op zowel de haven, de molen en de brug maakt van ieder seizoen een levend schilderij: genietend met een goed glas wijn, een sigaar of een kopje thee, met de (gas) haard op de achtergrond maken de avonden eindeloos en sfeervol!

- 2e slaapkamer (achterzijde)
- badkamer, modern en zeer compleet
- kastenkamer
- toilet

2e etage:


De ruime overloop biedt toegang tot:

- 2 slaapkamers (beide zicht op de haven)
- waskamer
- badkamer

Zolder:

Door middel van vaste trap bereikbaar


Tuin:

Knusse stadstuin met gunstige ligging op de zon, met toegang achterom, tevens schuur aanwezig.


Pluspunten:

- zeer goed onderhouden en vele fraaie authentieke elementen/materialen
- centrum en haven “aan de voordeur” (aan de rustige zijde van het water)
- pand ligt aan doodlopende straat/pleintje en dus aan vnl. voetgangersgebied.
- 3 jachthavens voor uw kleine (sloep!) of grotere jacht binnen loopafstand van 500 meter
- Heusden als stad prachtig, rustiek en sfeervol
- ruim qua indeling en verrassend functioneel
- instapklaar
- centrale ligging t.o.v.:
o Den Bosch ca. 20 autominuten
o Breda ca. 30 autominuten
o Tilburg ca. 25 autominuten
o Oosterhout ca. 25 autominuten


**EXTRA OPTIE: RIANTE GARAGE/LOFT/ATELIER**

Eveneens uniek voor Heusden is een privé parkeergelegenheid in de vorm van een eigen riante parkeergarage (+/- 3 minuten lopen vanaf het woonhuis) waar ca. 4 auto’s! in kunnen (bijv. uw Oldtimers, Harley-Davidsons, elektrische fietsen e.d.) en waarboven een extra etage is gelegen in de vorm van een soort loft, voorzien van keuken, toilet en prima is te gebruiken als kantoor, atelier ed...

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!


DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Maak dan zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke Herenhuis.

Details

Transfer

Price
€ 1.225.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Terraced house
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
263m²
Plot surface
170m²
Other surface
20m²
Volume
1007m³

Layout

Rooms
8
Bedrooms
4
Floors
3
Facilities
Outside sun screen

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In town center, Clear view
Garden
Backyard
Backyard
West, 64m², 800×800cm

Floor plans

Location

[ { "address": "Stadshaven 4", "zipCode": "5256 BA", "city": "Heusden", "lat": 51.7352538, "lng": 5.1366264, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date