Rietzanger 15, Hendrik-Ido-Ambacht

R365 | Christie’s
International Real Estate

Hulstkamp Makelaars

Region Zuid Holland, Zeeland en Noord Brabant

Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam

Phone    +31 (0)10 22 508 22
Email rotterdam@r365.nl
Share on 

Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Description

Prachtvilla voor de snelle beslisser! Niet alleen de uiterst exclusieve villa zelf mag er zijn, maar bewondert u vooral ook de onder architectuur aangelegde tuin. Heeft u de foto's al bekeken...?

* BIEDEN VANAF PRIJS **
Er is sprake van een verkoop bij vrijwillige inschrijving.

Voor deze schitterende villa geldt een uiterst scherpe BIEDEN VANAF-PRIJS (!) van € 1.445.000 k.k. Biedingen VANAF dit bedrag worden door de verkoper serieus in overweging genomen. U kunt dus zelf kenbaar maken wat u bereid bent te betalen.

De oorspronkelijke vraagprijs bedroeg € 1.650.000. Thans is derhalve met deze verkoop bij vrijwillige inschrijving een zéér aantrekkelijke transactie mogelijk.

Er wordt een snelle verkoop beoogd, waarbij dit prachtige landhuis wordt gegund aan de beste bieder*.

De inschrijving sluit 5 april 2020 om 23:59 uur. Bezichtigen? Maak snel een afspraak.

* Formeel behoudt verkoper zich het recht van gunning voor.

'n Impressie:

BEGANE GROND
representatieve entree met garderobe en toilet

riante living met openhaard en serre

exclusieve open woonkeuken

veranda

studeerkamer

XL en split level master bedroom met vide tot zes meter hoog (!), dressing, designbadkamer en fitnessruimte

begane grond uitgevoerd met brede houten vloerdelen, natuursteen en houten vloer gelegd in Hongaarse punt

1e VERDIEPING
overloop met toilet

drie slaapkamers met vaste kasten

luxe badkamer

wasruimte

KELDER
ruime kelder

TUIN
En dan buiten! De tuin verdient een grote pluim.

Onder architectuur door de bekende tuinarchitect Erik van Gelder aangelegd, die nog over de tuin schreef:

"De zink-accenten van de villa worden doorgezet door cortenstaal elementen in de tuin. Enerzijds in de rechtopstaande platen die voor beschutting en privacy zorgen. En anderzijds aan de zijkant van de woning, in het ‘verlengde’ van de ramen tot op de erfscheiding. De kenmerkende roestkleur met zijn warme en ongepolijste uitstraling steekt mooi af tegen de leivormig gesnoeide, groenblijvende bomen. Die doorbreken visueel de lange lijn en zorgen, van binnenuit bekeken, voor een gulle groene touch.

De bewoners genieten maximaal van rust en een mooi zicht op de tuin vanaf de veranda aan de achterzijde van de woning. Op strategische plaatsen in de achtertuin staan afscheidingen in hout, natuursteen en cortenstaal. De natuurstenen muur met venster bakent de waterpartij met gepolijste rvs-waterlopen af. De houten afscheiding centraal achteraan de tuin begrenst het gazon waarop de kinderen zich mogen uitleven. De grote polyester potten aan het einde van het grasveld zijn gevuld met laagblijvende siergrassen en grillige bladerloze boompjes – een fraai contrast met het glanzende witte materiaal van de potten.

Rechts achteraan ligt het loungegedeelte: een houten vlonder om languit te luieren, een jacuzzi voor eindeloos badderplezier, een pergola om de laatste zonnestralen op te vangen, en een sauna om de dagelijkse stress uit te zweten. Ook hier zorgen slimme ingrepen voor nét dat ietsje meer: onopvallende buitenboxen voor een opvallend mooi geluid, een langwerpig venster in de sauna om de tuin te overzien, ledverlichting die qua sfeer kan wedijveren met de warmste avondgloed."

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Wij adviseren u dan ook snel een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

** Let op inschrijving sluit 5 april 2020 om 23:59 uur **

Details

Transfer

Price
€ 1.445.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
2014
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
325m²
Plot surface
837m²
Other surface
48m²
Volume
1344m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
4
Floors
3

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Rietzanger 15", "zipCode": "3341 BX", "city": "Hendrik-Ido-Ambacht", "lat": 51.8352217, "lng": 4.6536232, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date