Dreef 2, Eersel

R365 | Christie’s
International Real Estate

Hulstkamp Makelaars

Region Zuid Holland, Zeeland en Noord Brabant

Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam

Phone    +31 (0)10 22 508 22
Email rotterdam@r365.nl
Share on 

Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Description

Moderne, uiterst luxe villa uit 2010, voorzien van alle wooncomfort met fraaie, onder architectuur aangelegde parktuin, vijver, zwembad en poolhouse.

Heeft u de foto’s bekeken…?

De indeling van de villa met doordachte zichtlijnen zorgt voor een uiterst aangename sfeer in huis en een twee-eenheid met de heerlijke tuin.

Een villa als deze moet je ervaren; serieuze gegadigden nodigen wij dan ook uit een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren.

’n Impressie:

BEGANE GROND

Representatieve entree met vide, garderobekasten en separaat toilet ;

zeer riante living met (gas)haard en schitterend uitzicht op de onder architectuur aangelegde tuin;

eetkamer;

woonkeuken;

bijkeuken;

werkkamer;

inpandige garage;

berging.

EERSTE VERDIEPING

Royale overloop;

separaat toilet;

drie slaapkamers waarvan de master-bedroom met balkon en walk-in-closet/dressingroom en aangrenzende badkamer met whirlpool, dubbele wastafel en dubbele inloop regendouche;

tweede badkamer met dubbele inloop regendouche en dubbele wastafel.

TWEEDE VERDIEPING

Overloop;

twee slaapkamers;

badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel;

technische ruimte.

ZWEMBAD

Verwarmd zwembad met elektrisch solardek, verlichting, geavanceerd zilver ionisatiesyteem en geautomatiseerd zuiveringssysteem;

poolhouse, overdekt (verwarmd) terras, buiten keuken;

technische ruimte.

TUIN

Wat een heerlijke tuin! Zonnig op het zuiden gesitueerd en met diverse terrassen waarvan één overdekt met verwarmingselementen.

Volop privacy, fraaie bomen, vijverpartij en rijke beplanting. Geheel voorzien van verlichting en een sproei installatie.

EXTRA PLUSPUNTEN

- hoogwaardig afwerkingsniveau

- optimaal geïsoleerd

- geavanceerd alarm-/beveiligingssysteem

- moderne (binnenhuis) architectuur met oog voor detail

- vloerverwarming/ topkoeling alle verdiepingen

- aardwarmtepomp

- zonne-energie voor warmtevoorziening

- volledig hekwerk rondom de tuin

- luchtcirculatiesysteem (met warmte-terugwin systeem)

DISCLAIMER
Alle in de verkoopomschrijving en eventuele bijlagen genoemde informatie - waaronder doch niet uitsluiting maatvoering - heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen.

Serieuze gegadigden nodigen wij van harte uit een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren. Op afspraak is bezichtigen zowel tijdens kantooruren als 's avonds of op zaterdag mogelijk.

Details

Transfer

Price
€ 1.398.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
2010
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
331m²
Plot surface
2.202m²
Other surface
17m²
Volume
1275m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
5
Floors
3
Facilities
Mechanical ventilation, Jacuzzi, Alarm, Airconditioning, Swimming pool

Energy

Energy label
A
Insulation
Fully isolated
Hot water
Solar panel
Heating
Heated floor

Exterior areas

Location
Near park, Near quiet road, In residental area, Clear view, Sheltered location, In forest
Garden
Garden all round

Garage

Garage type
Indoor, Parking spot

Location

[ { "address": "Dreef 2", "zipCode": "5521 GR", "city": "Eersel", "lat": 51.3644843, "lng": 5.3276544, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date