de Hoef Westzijde 20 b, De Hoef

R365 | Christie’s
International Real Estate

Hulstkamp Makelaars

Region Gooi & Vechtstreek

Herengracht 450
1017 CA Amsterdam

Phone    +31 (0)20 24 20 888
Email gooi-vechtstreek@r365.nl
Share on 

Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Description

La dolce vita op pakweg een kwartier van Amsterdam! Aan een zijtak van rivier de Amstel - 'de Kromme Mijdrecht' genaamd - ligt deze weergaloos mooie, geheel NIEUW opgetrokken woonboerderij met behoud van de Monumentale elementen. Zwemmen of met uw sloep naar de nabijgelegen Vinkeveense plassen? Het kan hier allemaal.

Top-interieurarchitect Robert van Oosterom heeft hier een droomhuis gecreëerd. Heeft u de foto's al bekeken...?

Fantastisch en modern design van binnen en aan de buitenzijde zijn de raampartijen nog in de oude stijl en is het pand in 2010 volgens de bouwstijl van de oorspronkelijke woonboerderij uit 1880 herbouwd.. Tevens zijn fraaie details als bijvoorbeeld snij- en knipvoegen door Nationaal Kampioen Metselen uitgevoerd en is de originele "eerste gevelsteen" uit 1880 weer teruggeplaatst.

Wie hier voor het eerst binnenkomt, krijgt de verrassing van zijn leven. Want wie had kunnen vermoeden dat zich achter deze klassieke gevel een waar designparadijs bevindt?

'n Impressie:

BEGANE GROND
Indrukwekkende entree annex ontvangsthal met enorme hoge, strakke vaste kastenwanden en mooie trappartij ;

riante living met op maat gemaakte, strak vormgegeven kastenwand en luxe geïntegreerde gashaard ;

zeldzaam mooie en tijdloze Minotti woonkeuken met top-inbouwapparatuur van Gaggenau ;

praktische waskamer annex bijkeuken ;

twee werk- annex slaapkamers.

1e VERDIEPING
Overloop ;

derde en vierde slaapkamer waarvan de XXL master-bedroom een ware balzaal is !

master-bedroom in Zen-sferen inclusief strakke, witte bedombouw met aan weerszijden een geïntegreerd spiegelkasten / kaptafelelement ;

je hebt badkamers en je hebt wellness-ruimtes, de bij deze master-bedroom behorende badkamer betreft een heuse 'wellness' ;

compleet met glazen wandsauna, ronde jacuzzi en separate stoomcabine;

de andere (vierde) slaapkamer is eveneens riant ;

ook daar een prachtige badkamer en suite.

VLIERING
Over de gehele lengte van het huis loopt een grote bergzolder met een stahoogte van ca. 1.60 m.

LICHTPLAN
Tijdens de bouw is een uitgebreid lichtplan in het gehele huis geïntegreerd met met exclusieve inbouw- en opbouwverlichting van het topmerk Modular Lighting. Hierdoor kan het huis fantastisch kan worden uitgelicht.

DOMOTICA SYSTEEM
Het object is voorzien van een uitgebreid Domotica systeem waarmee bijvoorbeeld de verlichting (zowel binnen als buiten), verwarming en beveiliging centraal via een touch screen kunnen worden bediend. Liever bediening op afstand via uw Iphone of Ipad? Ook dat is geen probleem.

Daarnaast is alle audio/video centraal via een Opus Octopus - multi - room entertainment systeem aan te sturen.

BUITENHUIS
Het tevens geheel nieuw gebouwde buitenhuis is zeer geschikt als ruimte voor atelier, kantoor of au pair ruimte. De huidige eigenaar heeft het buitenhuis deels als extra bergruimte in gebruik.

Tevens is er nog een tweede ruimte, een heerlijke tuinkamer van zo'n 20 m² welke thans in gebruik is als speelkamer/familyroom voor de kinderen.

TUIN
En dan buiten! De tuin verdient een pluim.Volop rust, ruimte en privacy en natuurlijk rivier 'de Kromme Mijdrecht' - een zijtak van de Amstel - voor de deur. Dat De Ronde Venen één van de aantrekkelijkste gemeentes van Nederland is, blijkt hier maar weer eens.

Het perceel is maar liefst ca. 5.750 m² groot en betreft eigen grond.

EXTRA PLUSPUNTEN
* aanlegsteiger met zwem- en vaarwater voor de deur!
* unieke herbouwde monumentale boerderij onder sloopvergunning van Monumentenzorg
* gietvloeren door gehele huis met vloerverwarming
* kantoor annex werkruimte kan ook als slaapkamer gebruikt
* alarminstallatie
* inbouwspots
* witte gietvloeren zorgen voor een frisse ruimtelijke beleving
* authentieke halfronde stalen stalraampjes geven een knipoog naar vroeger tijden
* lichtplan door het gehele huis in de avond het meest sfeervolle huis dat je kunt bedenken!
• oprit met grint voldoende plaats voor meerdere auto's
* naastgelegen buren en de Boeren Landwinkel (denk aan Biologische producten...) geven het geheel een idyllische landelijke beleving.
* scholen in de buurt evenals winkelcentrum Amstelplein aan overzijde water
* uitstekende verbindingen (voormalig N201 nu N196 ) of richting Vinkeveen A2 Zo naar Amsterdam en Schiphol….

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Met dit droomhuis koopt u dan ook werkelijk één van de allermooiste panden uit de omgeving.

Gegadigden nodigen wij van harte uit een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren. Bezichtigen is zowel tijdens kantooruren als 's avonds of op zaterdag bespreekbaar.

Details

Transfer

Price
€ 1.595.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
2001-2010
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
292m²
Plot surface
5.750m²
Other surface
6m²
Volume
1116m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
4
Floors
2
Facilities
Mechanical ventilation, Alarm

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, Clear view, Open location, In forest
Garden
Garden all round

Garage

Garage type
Parking spot

Location

[ { "address": "de Hoef Westzijde 20", "zipCode": "1426 AS", "city": "De Hoef", "lat": 52.2191103, "lng": 4.8186716, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date