Vondelkerkstraat 30, Amsterdam

R365 | Christie’s
International Real Estate

Makelaarskantoor Carla van den Brink

Region Groot Amsterdam

De Lairessestraat 123,
1075 HH Amsterdam

Phone    +31 (0)20 671 72 72
Email amsterdam@r365.nl
Share on 

Pieter Joep van den Brink
amsterdam@r365.nl

Description

Unieke kans tot het kopen van een geheel pand van maar liefst 246 m2 gelegen op een zeer geliefd stukje in Oud West op 10 meter afstand van het Vondelpark. Het gehele pand bestaat uit 2 woningen (appartementsrechten), maar kan uiteraard ook in zijn geheel worden gebruikt. Alle verdiepingen zijn zeer goed onderhouden en voorzien van charmante en sfeervolle details. Het pand is reeds gesplitst en voorzien van een nieuwe fundering, zeer geschikt voor een familiehuis met meerdere opgroeiende kinderen of dubbele bewoning.

Indeling:
Het gehele pand bestaat 4 woonlagen zijnde een begane grond, beletage, eerste- en tweede verdieping en kent de volgende indeling;

Een dubbel benedenhuis met 2 entree’s:
Begane grond;
Gezamenlijk portiek, eigen entree naar begane grond, vestibule, hal met toilet met fontein, badkamer met ligbad en wastafel. Voorzijde grote keuken gelegen aan de straat met half hoge ramen. Slaapkamer aan de achterzijde met 2 ramen die uitkijken op de binnentuin. De toegang tot de binnenplaats gaat via de badkamer. Trap naar beletage.

Beletage
Deze verdieping heeft zijn eigen toegangsdeur in het portiek maar is ook binnendoor bereikbaar vanuit de begane grond, overloop, 2de badkamer met toilet en ligbad, ruime eetkamer met half open keuken aan de achterzijde met dubbel glas. Woonkamer voorzien van houten vloer aan voorzijde met 2 ramen met dubbel glas aan de straat. De keuken is voorzien van een natuursteen blad.

Dubbele bovenwoning bestaande uit 3 woonunits;
Eerste verdieping:
Overloop, kleine hal, keuken aan de achterzijde, toegang tot de grote slaapkamer aan de tuinzijde met 2 ramen aan de binnentuin. Voorzijde de mooiste L vormige slaapkamer met balkon en 3 ramen breed met uitzicht op het park.

Tweede verdieping:
Overloop, badkamer met ligbad toilet en wastafel, achterzijde ruime L-vormige studio met kleine pantry, voorzijde brede studio met pantry. In de overloop is dakluik met toegang via verplaatsbare trap naar dakterras.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond.
- Gesplitst in 2 appartementsrechten
- Nieuwe fundering
- Conform de Nen2580 meting heeft het gehele pand een woonoppervlakte van 246 m2.
- Er bestaat een mogelijkheid tot het creëren van een dakopbouw voor een dakterras.
- Er is de beschikking over een 4 meter diepe binnentuin (plaats), mooi klein balkon voorzijde en een zeer royaal aan te leggen dakterras, vlonders zijn reeds aanwezig.
- Gelegen in een zeer charmante straat in het geliefde Oud West, om de hoek van de Jan Pieter Heijestraat met divers winkelaanbod
- Bouwjaar 1895.
- CV ketels uit 2013/2014
- Dak vernieuwd in 2015

Omgeving:
Dit charmante pand is gelegen in een mooiste en rustige groene straat in het geliefde Oud West, tussen de Reyer Anslostraat en de Frederikstraat in. Dit buurtje staat bekend om de mooie karakteristieke panden gedateerd rond 1900. De straat zelf is zeer rustig, maar ligt op een steenworp afstand van de Jan Pieter Heijestraat en de Eerste Constantijn Huygensstraat met een divers aanbod aan winkels, restaurants, cafés en boetiekjes. Het levendige Leidseplein met diverse uitgaansgelegenheden is op slechts 5 minuten fietsafstand. Voor ontspanning is het Vondelpark naast het pand. De Ring A10 is gemakkelijk te bereiken.

De oplevering zal plaatsvinden in overleg.

Details

Transfer

Price
€ 1.975.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Terraced house
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
246m²
Plot surface
93m²
Volume
854m³

Layout

Rooms
8
Bedrooms
6
Floors
4

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Heating boiler
(Owned)

Exterior areas

Garden
Backyard
Backyard
23m², 584×392cm

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Vondelkerkstraat 30", "zipCode": "1054 KZ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.357795, "lng": 4.8598894, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date