Van Eeghenstraat 40 /huis, Amsterdam

R365 | Christie’s
International Real Estate

Makelaarskantoor Carla van den Brink

Region Groot Amsterdam

De Lairessestraat 123,
1075 HH Amsterdam

Phone    +31 (0)20 671 72 72
Email amsterdam@r365.nl
Share on 

Pieter Joep van den Brink
amsterdam@r365.nl

Description

Deelnemer aan het NVM OPEN HUIS en MVA HUIZENTOCHT van 7 april a.s., u kunt deze woning zonder afspraak bezichtigen op 7 april a.s. tussen 11.00 uur en 15.00 uur

Een fraai 3-laags benedenhuis van ca. 250 m2 verdeeld over het souterrain, bel-etage en de eerste verdieping met eigen zonneterras aan de keuken en een kleine plaats bij het souterrain.

Het appartement is gelegen in het prachtige Oud- Zuid nabij het Vondelpark, het Museumplein en diverse winkelstraten zoals o.a. de Cornelis Schuytstraat en de Pieter Cornelisz Hooftstraat.

Het gehele appartement is goed gerenoveerd voorzien een open haard in het souterrain alsmede een wellness ruimte met jacuzzi, turks stoombad, sauna en ruime inloopdouche. Door het gehele appartement is gebruik gemaakt van uiterst duurzame materialen zoals; marmeren vloeren, eikenhouten vloeren, marmeren keuken en badkamer bladen.

Entree op de bel-etage; garderobe met inbouwkast, toegang tot de ruime eetkeuken met aangrenzend het terras. Het terras is gelegen op het Oosten en heeft uitzicht op de Korte Van Eeghenstraat en ligt bovenop de garage. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van Gaggenau en een separate Amerikaanse koelkast. Tevens treft u op de bel-etage een werkplek aan welke geheel is ingebouwd alsmede de ruime woonkamer met uitzicht over de Van Eeghenstraat.

Middels een interne trap bereikt u zowel het souterrain als de eerste verdieping. Op de eerste verdieping treft u aan; twee slaapkamers, een zeer luxe uitgevoerde badkamer en een inloopkast. De master bedroom gelegen aan de voorzijde is voorzien van veel ingebouwde kast ruimte en heeft een directe toegang tot de badkamer. De badkamer met twee wastafels geïntegreerd in een marmeren blad, inloop douche, jacuzzi en toilet is deels uitgevoerd in rood marmer en heeft twee toegangsdeuren. De tweede ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is ook voorzien van veel ingebouwde kastruimte. In deze kamer is tevens een werkplek gecreëerd met een vast blad en uitzicht op de achtergelegen binnentuinen.

In het souterrain is de wellness ruimte gelegen, welke toegang heeft tot een klein buitenplaatsje, alsmede een tweede zitkamer annex 3de slaapkamer welke is voorzien van een open haard en een geïntegreerde bar. Tevens treft u in het souterrain een zeer ruime inloopkast aan voorzien van een ingebouwde wasmachine.

Het gehele appartement is in het verleden onder architectuur verbouwd en altijd fantastisch onderhouden door de eigenaar.

Bijzonderheden:
- eigen grond
- nieuwe fundering, nieuwe kelderbak
- kleine VvE
- wellness, ca. 35 m2, uitgerust met: Turks stoombad, Sauna, Jacuzzi en ruime inloop douche.
- Ingebouwde bar in het souterrain;
- Open haard in het souterrain;
- Volledig uitgeruste keuken;
- Geïntegreerde werkplek op de bel-etage;
- Beschikbaar per direct.

Details

Transfer

Price
€ 1.795.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1920
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
251m²
Volume
753m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
3
Floors
3

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Terrace
Terrace
East, 15m², 293×513cm

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Van Eeghenstraat 40", "zipCode": "1071 GH", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3580532, "lng": 4.8752479, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date