Pontsteiger 105, Amsterdam

R365 | Christie’s
International Real Estate

Makelaarskantoor Carla van den Brink

Region Groot Amsterdam

De Lairessestraat 123,
1075 HH Amsterdam

Phone    +31 (0)20 671 72 72
Email amsterdam@r365.nl
Share on 

Aranka Verheij
amsterdam@r365.nl

Description

PONTSTEIGER AMSTERDAM
APPT. NR. 105, BOUWNR. 303

Topdesigner Marcel Wolterinck maakt het iconische project Pontsteiger nog mooier!

De allerlaatste XXL appartementen van 333 tot 362 m2 worden uitgevoerd als Wolterinck specials, en dan mag u wat moois verwachten.

Een verrassende indeling en uiterst exclusieve afwerking van internationale allure:

- het mooist denkbare sanitair
- een keuken waar een sterrenchef jaloers op zou zijn
- prachtige vloeren van eikenhout en natuursteen
- exclusieve binnendeuren
- uitgekiend lichtplan
- en als klap op de vuurpijl ca. 3,5 meter hoge plafonds

Heeft u de artist-impressions al bekeken…?

MARCEL WOLTERINCK
Dutch design in optima forma. Marcel Wolterinck behoort tot de top van de Nederlandse designers met een onmiskenbare eigen signatuur.

Niet voor niets tekende Wolterinck voor tal van droomwoningen van Amsterdam tot Parijs, van Laren tot Ibiza en van St. Barths tot Moskou. Op en top design van internationale allure, waarbij elk detail op elkaar is afgestemd. Nergens kil of juist te overdadig, maar dat is juist het kenmerk van ware klasse.
http://ciiid.nl/2381-WOLTERINCK/

BIJZONDERHEDEN
- Unicum qua architectuur en ligging aan het IJ
- Royale terrassen
- Afgesloten dubbele parkeerbox in de ondergelegen privé-parkeergarage èn
afmeerplaats te koop, speciaal voor de Marcel Wolterinck specials
- Spectaculair uitzicht over Amsterdam en omgeving;
- Prijs inclusief de uiterst exclusieve Marcel Wolterinck afbouw
- Gunstige erfpachtvoorwaarden (lage indexcanon 1,94%), langdurige afkoop mogelijk
- Geplande oplevering derde kwartaal 2018
- Pontsteiger is uiterst duurzaam en energiezuinig. EPC = 0,25
- Optimale veiligheid, ondermeer eigen huismeester

ARCHITECTUUR
Architectenbureau Arons & Gelauff uit Amsterdam heeft Pontsteiger ontworpen. Duidelijk was dat de locatie mogelijkheden bood als nergens anders in de stad. Een zee aan ruimte, licht en water. Alles lag nog open: het kon groots, het kon sky high.

Een prestigeproject? Ja. Maar èèn waarin de toekomstige bewoners centraal staan. Het mooiste uitzicht, de beste zonligging, een optimale woonindeling. En dit vormgegeven in wat het nieuwe icoon van Amsterdam zal worden.

Het ontwerp van Arons & Gelauff is zowel volmaakt als gewaagd. Opgetrokken in goudkleurig steen, een letterlijk schitterende stadspoort voor aanvarende schepen op het IJ. Met de pracht van het oude centrum en de onverschrokkenheid van de stoere Houthavens.

Pontsteiger is het absolute summum van wonen in Amsterdam. Adembenemende architectuur op
een locatie die tot voor kort niet eens bestond zorgen ervoor dat u Amsterdam elke dag als nieuw in u opneemt. Een fenomenaal uitzicht went namelijk nooit.

JAMES, AT YOUR SERVICE
Waar u in Pontsteiger wél snel aan went, is de service van James. James is de Pontsteiger personal assistant die u bij uw woning in Pontsteiger krijgt. Letterlijk.

James regelt de zaken waar u geen tijd voor of zin in heeft: bijvoorbeeld uw pak naar de stomerij brengen, de auto laten wassen, een groene energieleverancier regelen of zelfs een chauffeur om u naar uw bestemming te brengen. Uiteraard betaalt u alleen voor de services die u gebruikt.

PARKEREN
Ook aan uw auto’s is gedacht. In de ondergelegen privé-parkeergarage zijn speciaal voor de XXL Marcel Wolterinck appartementen dubbele afgesloten parkeerboxen te koop.

AFMEERPLAATS
Uw eigen sloep voor de deur! Er zijn – wederom speciaal voor de Marcel Wolterinck specials – nog enkele afmeerplaatsen te koop. Met uw boot vaart u zo het IJ op of naar de grachten in het bruisende stadscentrum van Amsterdam.

HOUTHAVEN
Pontsteiger ligt aan de oostgrens van de Houthaven, een van de vier oude havens die het Westelijk
Havengebied vormen. Op rechts strekt de Silodam zich uit in het IJ. Aan de overkant op de Noordelijke IJ-oever ligt de NDSMwerf.

In de komende jaren zal de Houthaven zijn uiteindelijke vorm krijgen. De gedempte insteekhavens van de Houthaven worden uitgegraven en getransformeerd tot zeven groene, autoluwe wooneilanden. Straks kunnen Amsterdammers hier met hun sloepen door de grachtjes van hun nieuwe woonwijk varen.

Details

Transfer

Price
€ 3.180.000 v.o.n.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Penthouse
Bottom floor
18
Build type
Development
Build year
2018
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
335m²
Volume
1080m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Alarm, Elevator

Energy

Energy label
A++

Exterior areas

Location
Near waterfront, In town center, Clear view, Open location, Near waterway
Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Garage

Garage type
Car park, Parking spot

Location

[ { "address": "Pontsteiger 105", "zipCode": "1014 ZP", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3916582, "lng": 4.8853351, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date