Amsteldijk Noord 154 *, Amstelveen

R365 | Christie’s
International Real Estate

Makelaarskantoor Carla van den Brink

Region Groot Amsterdam

De Lairessestraat 123,
1075 HH Amsterdam

Phone    +31 (0)20 671 72 72
Email amsterdam@r365.nl
Share on 

Pieter Joep van den Brink
amsterdam@r365.nl

Description

Amsteldijk Noord 154, 1183 TK te Amstelveen.

Deze unieke en charmante vrijstaande villa (417 m²) is totaal gerenoveerd in 2001. Gelegen op een unieke locatie aan de Amstel op een van de mooiste locaties onder de rook van Amsterdam (enkele fietsminuten verwijderd van Amsterdam) met weids uitzicht over water en weilanden, op een prachtig perceel van ca. 2744 m².

Deze villa biedt aan alle kanten een vrij en weids uitzicht over de voorgelegen Amstel en achtergelegen weilanden. Wonen aan de Amstel met deze unieke eigenschappen van veel grond in het heerlijke buitengebied geeft een comfortabel woon. Het royale perceel biedt u alles wat u kunt verwachten. Een zeer ruim hoofdverblijf, gastenverblijf, grote tuin, weiland/grasland, volop parkeerruimte en een aanlegsteiger voor de deur.

De woning heeft drie woonlagen, met de entree en de woonruimtes op de eerste verdieping en een benedenverdieping op tuinniveau. Via de trap aan de achterzijde daal je van het houten terras bij de woonkamer af naar de tuin, met links een stijlvol bijgebouw/atelier (ca 75 m²) met badkamer en drie stel openslaande deuren naar een vlonderterras en rechts eenzelfde terras met witte pergola.

Daartussen, in het verlengde van de trap, ligt een strakke spiegelvijver, aan weerszijden geflankeerd door vijf dak platanen. Op de donkere, massief Amerikaans eiken vloeren na is alles op de twee bovenste verdiepingen helderwit. Shutters en transparante vouwgordijnen voor de vele vensters, kasten met louvredeuren, een witte, houten keuken met donker werkblad en een Viking fornuis.
Op de verdieping bevindt zich een geweldige werkkamer over twee niveaus, met uitzicht over de velden aan de achterzijde en een grote raampartij aan de voorzijde, die een onbelemmerd zicht biedt op de Amstel. Hier is tevens de master bedroom met riante badkamer.

Op de benedenverdieping zijn vier slaapkamers – waarvan drie met openslaande deuren naar de achtertuin – en een vierde met inloopkast aan de voorzijde, naast de inpandige garage. Van de twee badkamers kan er één dienen als beveiligde panic room. De saunaruimte maakt het woongenot compleet.

Bijzonderheden:

- Woonhuis met woonoppervlak van 417 m², NEN 2580 aanwezig
- Perceelgrootte van 2744 m², eigen grond
- Renovatie in 2001
- Oplevering in overleg
- Parkeren op eigen terrein
- Aanlegsteiger
- Fietsminuten van Amsterdam

Details

Transfer

Price
€ 3.950.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
2001-
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
417m²
Plot surface
2.744m²
Other surface
20m²
Volume
1500m³

Layout

Rooms
12
Bedrooms
8
Floors
4
Facilities
Outside sun screen, Mechanical ventilation, French balkony, Alarm, Airconditioning

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Heating boiler
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Clear view, Outside built-up area, Near waterway, Rural location
Garden
Garden all round

Garage

Garage type
Extension, stone

Location

[ { "address": "Amsteldijk Noord 154", "zipCode": "1183 TK", "city": "Amstelveen", "lat": 52.320814, "lng": 4.9004608, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact

Your information has been submitted successfully. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Would you like to schedule a showing?

Best Date

Alternative date