Veendijk 21 a, Loosdrecht

R365 | Christie’s
International Real Estate

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Laren

Region Gooi & Vechtstreek

Torenlaan 13,
1251 HE Laren

Telefon    +31 (0)353 03 56 25
Email gooi-vechtstreek@r365.nl
Teilen auf 

BASTIAAN SCHUIJT
b.schuijt@R365.nl

Beschreibung

Project West End Residence, aangenaam! Gesitueerd op toplocatie in het Gooi, ook wel 'the garden of Amsterdam' genoemd.

Bouw is gestart!

Op deze bijzondere plek worden 14 appartementen met de allure van een penthouse, met woonoppervlakken van ca. 225 m² tot 335 m² gerealiseerd, verspreid over twee gebouwen.

Deze penthouse-appartementen worden voorzien van extra grote terrassen van ca. 77 m² tot 310 m². De twee gebouwen zijn met elkaar verbonden door middel van een ondergrondse parking.

TYPE RESIDENCE 1
Appartement 'Residence 1' meet in totaal ca. 410 m², onderverdeeld als volgt:

- woonruimte ca. 306 m²
- terras ca. 99 m²
- inpandige berging ca. 5 m²

Een impressie:

entree met garderobe en gastentoilet

riante living ca. 98 m²

aangrenzend XL terras over de volle breedte van het appartement

fascinerend uitzicht over de Loosdrechtse Plassen

vier royale slaapkamers waarvan één master-bedroom met walk-in-closet

twee exclusieve badkamers

tweede terras

praktische bijkeuken

wasruimte

technische ruimte

privé-berging op de verdieping

twee parkeerplaatsen in de ondergelegen privé-parkeergarage

ligplaats voor een sloep

Type Residence 1 heeft een vanafprijs van € 2.550.000 v.o.n.

HET COMPLEX
Het gehele complex heeft grandeur en internationale allure met oog voor veiligheid en comfort.

Er worden twee gebouwen ontwikkeld met elk zeven appartementen met de uitstraling van een penthouse. Tussen de twee gebouwen, boven de ingang van de privé garage, wordt een waterpartij aangelegd met een grote pergola. De luxe woningen hebben een hoog afwerkingsniveau.

VEILIGHEID
In West End Residence bent u verzekerd van optimale veiligheid. De gebouwen krijgen een geïntegreerd veiligheidssysteem, dat bestaat uit toegangscontrole, camera's, intercom en tags.

DE ENTREES EN LIFTEN
Het gevoel van grandeur begint al bij de dubbele circa vier meter hoge entreedeuren op de begane grond. De toegang voor bezoekers wordt elektrisch bediend vanuit de penthouse-appartementen.

De entrees worden omlijst met marmeren panelen. Bij de entrees wordt het ruimtelijk gevoel versterkt door de drie verdiepingen hoge vide. Over grandeur gesproken!

DEUREN
Mooie binnendeuren maken het verschil in een interieur. Voor West End Residence is gekozen voor hoogwaardige kwaliteitsdeuren.

DE PRIVE GARAGE
Onder het complex komt een grote privé garage. Er is veel aandacht gegeven aan het design en afwerking van de garage. Via de (in de winter verwarmde) hellingbaan heeft men toegang tot de privé garage.

Voor type Residence 1 zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar alsmede een grote, extra berging van ca. 22 m².

DE HAVENCLUB
De haven wordt met de ontwikkeling van de penthouse-appartementen compleet nieuw aangelegd. De haven wordt een sfeervolle servicehaven, waarbij de mogelijkheid bestaat om eigenaren van boten te ontzorgen met betrekking tot onderhoud en vaarklaar maken.

** Elk penthouse-appartement heeft de beschikking over een ligplaats voor een sloep **

HET ONTWERP
Er zijn twee gebouwen ontworpen op een toplocatie met een kosmopolitische uitstraling.

De opdracht aan de architecten luidde: 'Ontwerp duurzame, exclusieve, tijdsbestendige en veilige penthouse- appartementen voor de 'happy few' met veel woonervaring en gevoel voor stijl en klasse'. De architecten zijn in hun opdracht ruimschoots geslaagd.

JAN DES BOUVRIE
Met zijn herkenbare en toegankelijke, maar vooral eigen stijl, heeft Jan des Bouvrie al heel wat projecten op zijn naam gebracht.

Zijn filosofie om 'van binnen naar buiten' te ontwerpen deelt hij met zijn grote voorbeelden als Mies van der Rohe, Rietveld en Le Corbusier: het is de manier waarop de bewoner zijn woning ervaart.

RENE DE VRIES
Als beginnend architect kreeg René de Vries de kans om zich na zijn studie in Delft te ontwikkelen als architect in het buitenland. Hij vertrok voor drie jaar naar een stad met de meest geweldige en uiteenlopende architectuur: Barcelona.

Ondertussen weet René als geen ander de veengebieden aan het water te trotseren en staan er aan de Loosdrechtse Plassen inmiddels vele villa's van zijn hand.

THOMAS S'JACOB
Voor West End Residence heeft Thomas s'Jacob de indelingen van de appartementen ontworpen. Belangrijkste uitgangspunt was daarbij om de grote oppervlakten te benadrukken zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

De signatuur van Thomas s'Jacob is in de ontwerpen zeer herkenbaar: verrassende, lange zichtlijnen en de mogelijkheid om rond te kunnen lopen.

ERIC KUSTER
Eric Kuster is een gerenommeerde binnenhuisarchitect, een gevestigde naam, die bekend staat om zijn luxueuze stijl. Hij houdt van comfort en zijn creaties hebben de perfecte balans tussen klassiek en modern. Hij noemt dit zelf 'Metropolitan Luxury'.

Eric en zijn team ontwierp de kleurstelling van de buitenkant van de gebouwen en het design van de publieke ruimtes. De entrees en de privé garage hebben een warme uitstraling en het interieur van de liften is speciaal voor West End ontworpen.

DE VRIES EN VERBURG
Voor de realisatie is De Vries en Verburg Bouw B.V. geselecteerd. Het team van dit bedrijf bestaat uit daadkrachtige specialisten uit verschillende disciplines. Zij omarmen allen dezelfde passie: Het realiseren van mooie en succesvolle projecten.

Het bedrijf heeft in de vele jaren van hun bestaan een stevige reputatie opgebouwd en behoort tot de grotere aannemers van Nederland. Met name hun ervaring op het gebied van bouw van luxe appartementen is voor dit project van eminent belang.

DE OMGEVING
Niet voor niets wordt het Gooi ook wel 'the garden of Amsterdam' genoemd, en hebben we het gelet op de toplocatie aan de Loosdrechtse Plassen hier ook over 'the lakes of Amsterdam'. Over een toplocatie gesproken.

- Laren: 20 minuten
- Amsterdam: 27 minuten
- Utrecht: 35 minuten

De Gooi- en Vechtstreek – met name Loosdrecht en het Gooi – zijn een lust voor jong en oud. De omgeving is rijk aan natuur – bossen, heidevelden en water en biedt talloze faciliteiten voor recreatie in de breedste zin van het woord, met voor ieder wat wils.

De Loosdrechtse Plassen karakteriseren zich door een verzameling van een aantal middelgrote plassen met laagveenmoeras en vele oude veenpaden, dijken, eilanden en legakkers. Een gedeelte van de Loosdrechtse Plassen is aangewezen als beschermd gebied waar flora en fauna het voor het zeggen hebben. Het biedt vele mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ook niet gemotoriseerde watersporters.

Binnen een straal van enkele minuten rijden of varen vanaf West End bevinden zich diverse sfeervolle en zeer goede restaurants. Ook het winkelaanbod in de omgeving van West End is zeer de moeite waard. Niet alleen om in de alledaagse behoeften te kunnen voorzien, maar ook voor funshoppen, zoals bijvoorbeeld in Laren en Amsterdam-Zuid.

INTERESSE?
Neem dan snel contact met ons op voor de schitterende documentatie en/of een geheel vrijblijvend gesprek over de penthouse-appartementen in project West End Residence!

De makelaars van R365 Christie's International Real Estate en Drieklomp Makelaars & Rentmeesters zijn u graag van dienst.

Details

Transfer

Preis
€ 2.550.000 Keine Kosten für den Käufer
Status
verfügbar
Lieferung
in Rücksprache

Bau

Appartementtyp
Portikapartment
Stock
1
Art des Aufbaus
Bestehend
Baujahr
2019
Wartung in
exzellent
Wartung außen
exzellent

Oberflächen und Inhalte

Wohnfläche
306m²
Andere Oberfläche
5m²
Inhalt
918m³

Format-Eigenschaft

Zimmer
5
Schlafzimmer
4
Etagen
1
Einrichtungen
mechanische Belüftung, Fahrstuhl

Energie

Isolierung
vollständig isoliert
Heißes Wasser
Elektroboiler in Eigentum
Heizung
Fußbodenheizung

Außenbereiche

Lage
klare Aussicht, in der Nähe eines Flusses
Balkon
Ja
Scheune
Innenraum

Garage

Art der garage
Innenraum, Parkplatz

Plattegronden

Lage

[ { "address": "Veendijk 21", "zipCode": "1231 PD", "city": "Loosdrecht", "lat": 52.2005477, "lng": 5.0629561, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Kontakt

Ihre Angaben wurde erfolgreich übermittelt. Wir werden Sie so bald wie möglich kontaktieren.

Beim Absenden des Formulars ist etwas schief gegangen. Überprüfen Sie, ob Sie alle erforderlichen Felder korrekt ausgefüllt, und versuchen Sie es erneut.

Wollen Sie einen Besichtigungs planen?

Beste Tag

Ersatztermin