Dorpsstraat 1, Slenaken

R365 | International Real Estate

Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs o.z.t

区域 Limburg

Stokstraat 47
6211 GC Maastricht

电话    +31 (0)433 - 47 01 39
电子邮件 limburg@r365.nl
分享 

Alard van der Varst
limburg@r365.nl

描述

Twee woon- en recreatievilla's !.
Woon- en recreatievilla “Heesdael Grande” te Slenaken
Midden in het Heuvelland te Slenaken mogen wij een woon- en recreatievilla genaamd ‘Heesdael Grande’ aanbieden met panoramische vergezichten. De villa bestaat uit 4 wooneenheden, voldoende parkeerplaatsen en een eigen natuurgebied grenzend aan de Gulp. De villa beschikt over meerdere woontitels voor permanente bewoning en is daardoor geschikt voor vele doeleinden (deels eigen bewoning, expats/short-stay of vakantieverblijf).

Omschrijving
De villa Heesdael Grande herbergt vier wooneenheden met twee huisnummers en een ruime zolder. Elk huisnummer heeft een centrale entree welke toegang biedt aan e´e´n woonunit op de begane grond en e´e´n woonunit op de verdieping. Alle vier de wooneenheden zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, slaapkamer, luxe badkamer en inpandige berging met witgoedaansluitingen. De woonkamer heeft een ingebouwde gas-sfeerhaard, de keuken voorziet in onder- en bovenkasten, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast met diepvriesvak en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, wandcloset, handdoekradiator en mechanische ventilatie. Tevens hebben alle woonunits vloerverwarming.
Alle wooneenheden hebben een buitenruimte. De twee woonunits die op de begane grond zijn gesitueerd hebben een terrasoverkapping met tuin. De twee woonunits op de verdieping een balkon met openslaande deuren.
Indeling

• Centrale entree
Beide huisnummer hebben een overdekte buitenentree. De buitentree geeft toegang aan een centrale hal. Vanuit deze centrale entree is telkens e´e´n woonunit op de begane grond en e´e´n woonunit op de verdieping bereikbaar.
• Begane grond - woonunit 1b
Deze woonunit is aan de straatzijde gelegen en voorzien van een woonkamer met gas-sfeerhaard en open keuken, slaapkamer, badkamer en inpandige berging met witgoedaansluitingen. De overkapping met bijbehorende tuin is aan de zijgevel gelegen en biedt zicht over het landelijke Heuvelland.
Eerste verdieping – woonunit 1b
Deze woonunit is op de verdieping aan de straatzijde gelegen, heeft een zelfde indeling als de wooneenheid op de begane grond. Verder is er een balkon met openslaande deuren vanuit de woonkamer.

Begane grond - woonunit 1c
Deze woonunit is op de begane grond gelegen grenzend aan het natuurgebied. De wooneenheid is voorzien van een woonkamer met gas-sfeerhaard en open keuken, slaapkamer, badkamer en inpandige berging met witgoedaansluiting. De terrasoverkapping van deze woonunit is aan de achterzijde gesitueerd en biedt vrij zicht over het eigen natuurgebied.
Eerste verdieping – woonunit 1c
Deze woonunit is op de verdieping heeft een zelfde indeling als de wooneenheid op de begane grond. Als buitenruimte zijn er twee balkons met openslaande deuren en zicht over het eigen natuurgebied en het Limburgse Heuvelland.

Zolder
Zowel huisnummer 1B en 1C heeft een ruime zolder welke middels een vlizotrap op de verdieping
toegankelijk is. Op deze zolder zijn de twee cv-ketels gei¨nstalleerd.
Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Kern Slenaken’ van de gemeente Gulpen - Wittem. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemming ‘wonen - 1’ en de dubbelbestemming ‘recreatief verblijf/logiesfunctie’.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden en zijn verder te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ligging
Slenaken ligt op e´e´n van de mooiste plekjes van Nederland in het Heuvelland, temidden in het vijfsterrenlandschap. In het dorp zijn een buurtsuper/bakkerij en de nodige horeca gelegenheden gevestigd en er is een bushalte met verbinding naar Maastricht – Aken direct voor de deur. Het dorp heeft circa 600 inwoners en is gelegen tegen de Belgische Voerstreek, maar is ook nabij Gulpen gelegen. Gulpen kent een hoog voorzieningenniveau: zo zijn er o.a. een brede- en middelbare school, vele winkels, zwembad en busstation. In de directe omgeving van Slenaken, is het heerlijk wandelen.

Woon- en recreatievilla “Heesdael Petit” te Slenaken
Midden in het Heuvelland te Slenaken met panoramische vergezichten mogen wij deze stijlvolle woon- en/of recreatievilla genaamd ‘Heesdael Petit’ aanbieden. Door de vele gebruiksmogelijkheden (deels eigen bewoning, expats/short-stay of vakantieverblijf en als kangoeroe/mantelzorg woning) kan er rendement worden gemaakt op de investering/aankoop. Het object biedt namelijk de mogelijkheid om te worden gebruikt als luxe eigen woning en daarnaast inkomsten te generen middels vakantie/recreatieve verhuur.

Omschrijving
Villa Heesdael Petit met huisnummers 1F en 1G is onderverdeeld in een woonhuis (1G) en een praktijkruimte en/of recreatiewoning (1F). Beide huisnummers zijn op de begane grond voorzien van een woonkamer met open keuken, toilet en een studeer/slaapkamer. Op de verdieping is een tweede slaapkamer en luxe afgewerkte badkamer aanwezig. Middels een vlizotrap is de zolder bereikbaar. Tevens is de villa voorzien van vloerverwarming, twee inpandige bergingen met witgoedaansluitingen en twee balkons en terrasoverkapping met tuin.
Indeling huisnummer 1g (woonhuis en/of recreatiewoning)
• Begane grond huisnummer 1g
Middels de buitenentree is de entree/hal bereikbaar welke toegang biedt aan de woonkamer met open keuken (ca. 35m2), betegeld toilet (ca. 2m2) en logeer/slaapkamer (ca. 7m2). De keuken is voorzien van onderkasten, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast met diepvriesvak en vaatwasser. Vanuit de woonkamer is trapopgang naar de verdieping bereikbaar en middels openslaande deuren het betegeld terras met overkapping (straatzijde). Zowel de begane grond als de verdieping is voorzien van inbouwspots en een eiken houten vloer met vloerverwarming.
Eerste verdieping 1g
Via de trapopgang vanuit de woonkamer is de slaapkamer en de badkamer bereikbaar. De slaapkamer is circa 15m2 en heeft openslaande deuren naar het balkon met zicht op achtergelegen natuurgebied. De luxe badkamer (ca.6 m2) is betegeld en voorzien van een inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel, handdoekradiator en mechanische ventilatie.
Indeling huisnummer 1f (praktijkruimte en/of recreatiewoning)
De indeling en afwerking van de praktijkruimte is gelijk aan het woonhuis. Vanuit de eigen entree/hal is de woonkamer met open keuken (ca. 40m2), toilet en logeer/slaapkamer toegankelijk. En de trapopgang in de woonkamer biedt toegang aan de verdieping welke voorziet in een slaapkamer van ca. 10m2 en badkamer (ca. 6m2).
Zolder
Zowel huisnummer 1f en 1g heeft een zolder welke middels een vlizotrap op de verdieping toegankelijk is. Op deze zolders zijn de cv-ketels gei¨nstalleerd.

Tuin
Het object is voorzien van twee betegelde terrassen, aan de voorzijde (straatzijde) behorende bij huisnummer 1g en aan de achterzijde welke toebehoort aan huisnummer 1f. De tuin is verder voorzien van gazon, aanplant van diverse hagen en bomen en erfafscheiding.
Bestemmingsplan
Ter plekke van onderhavige locatie vigeert het bestemmingsplan ‘Kern Slenaken’, vastgesteld op 31 mei 2012 door de gemeenteraad van Gulpen-Wittem. Op basis van het vigerende bestemmingsplan mogen ter plekke van Heesdael Petit een wooneenheid en praktijk aanwezig zijn. De gemeente Gulpen-Wittem heeft op 21 december 2018 een omgevingsvergunning verleend voor het tevens toestaan van gebruik voor logies/recreatieve verhuur van onderhavige locatie. Deze vergunning wordt in een separaat (postzegel) bestemmingsplan publiekrechtelijk opgenomen.

Voorzieningen & installaties
Elektriciteit
Water- en gasnetaansluiting Rioolaansluiting
TV aansluiting
Kozijnen
Isolatie
Centrale verwarming
Warm watervoorziening Mechanische ventilatie

Omschrijving
: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter
: aanwezig (per huisnummer zijn er eigen aansluitingen). : aanwezig
: via kabel
: houten kozijnen
: dubbel glas/dakisolatie/vloerisolatie/spouwmuren
: via gasgestookte cv-ketel uit 2015 (Nefit Topline HR)*
: middels boiler (120 liter)*
: aanwezig op badkamer/toilet

细节

转让

价格
€ 1.350.000 买方成本
状态
可获得
交付
协商

建设

家庭类型
别墅, 独立式房屋
结构类型
现有的
建造年份
2015
里面的维护
良好
维护外部
良好

表面和内容

生活表面
400m²
情节表面
3.796m²
内容
1770m³

格式属性

房间
26
卧室
1
地板
3

外部区域

位置
近安静道路, 在住宅区, 开阔地段
花园
环绕花园

车库

种的车库
停车位

位置

[ { "address": "Dorpsstraat 1", "zipCode": "6277 NC", "city": "Slenaken", "lat": 50.768373, "lng": 5.8623112, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

联系

您的信息已成功提交。我们将尽快与您联系。

发送窗体时出了错。检查如果你正确填写所有必填字段,然后重试。

你想安排参观?

最好的日期

另一天